فکرکنم من سال 83 خریدم دوبله دارینوس بود...
فکرکنم من سال 83 خریدم دوبله دارینوس بود...
اخرین ترینر این بازی چی بود؟
سلام دوستان تو بازی افرادی که کار میکنن مثل کشاورزا و کارگرا خیلی اهسته حرکت میکنن (به جز سربازا )ممنون میشم راهنماییم کنین .
همشون همینطوری راه میرن... بازیش کلا اینجوریه!سرعت بازیش پایین هست... دکمه ی مثبت رو بلد نبودم
Last edited by stronghold 3; 02-04-2013 at 23:10.
كليد مثبت رو بگير سرعت بازي رو ببر بالا
من هميشه رو بالا ترين سرعت بازي ميكنم
دوستان عزيز ميشه شبكه كرد اينترنتي با بچه ها بازي كنيم ؟ چه جوري ميشه ! من خودم خيلي ادعام ميشه . كسي هست بخواد با من مسابقة بده ؟ راستي با اينترنت ١٢٨ هم ميشه بازي كرد ؟
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________
سلام دوستان اسم من مهدی هست و تازه عضو سایت شما شدم و این بازی قلعه 2 و قلعه 1 و کلا همه قلعه ها رو تا ته رفتم و هر کسی سوالی داشت میتونه به من پیامی بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چند تا بازی آنلاینم هستم که اگه مایلید زودتر به جوابتون برسید به اونجا بیاید:
بازی مزرعه رایگان من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی سرور 3 هستم به اسم topel و هر روز میام اونجا حدودا روزی سه بار و سوالی داشتید بیاید و ثبت نام کنید و پیام بدید میتونید یه بازی آنلاین هم انجام بدید
*** جواب شما دوست عزیز که ابتدای پاسخم هست:
بله میشه آنلاین بازی کرد ولی چند تا شرایط داره:
1-نباید اینترنت کارتی باشه
2- با سرعت کمتر از 1024 فقط میشه با سرور های ایرانی ساخته شده بازی کرد
3-اگه با ترینر بری تو سریع از بازی به طور اتوماتیک خارج میشید
4-نباید فیلتر شکنت روشن باشه
خوب برای ورود در منوی اصلی که عکس ( سر ویلیام ) هست باید گزینه دوم رو انتخاب کنید و آن موقع سرور های باز توی صفحه میام
اونهایی که کنارشون عکس قفل داره یعنی سرور خصوصی هست و رمز داره پس نمی تونید بدون رمز وارد شید
برای ساختن سرور بازی هم روی سر برگ بالا که نوشته ( host ) کلیک کنید و زمین انتخاب کنید و غیره و غیره ...
هر کسی این بازی را آنلاین بازی می کنه آیدیشو اینجا بزاره تا باهم قرار بذاریم بازی کنیم.( وقتی ایرانیها باهم بازی کنن بازی روانتر میشه)
آموزش آنلاین کردن این بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ترینر به v2.14 میخوره؟
هرکی هم بازی قلعه 2 رو نکرده بفرما:
قلعه2 (Stronghold2) یک RTS(استراتژیک همزمان) است که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن را درمقام مدیریت یک قلمرو درقرون وسطی قرارمی دهد. هرچند مدیریت یک قلمرو در بازی در دو زمینه جمع آوری منابع و تولید و امور جنگی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیروهای نظامی می باشد اما بدنه اصلی بازی برتولید کالاهای مختلف براساس جمع آوری مواد اولیه استوار است که این ازجذابیت های بازی بشمارمی آید. مثلاً با ساخت دامداری ها و پرورش گوسفند قادر به تولید لباس ازپشم گوسفندان می شوید. و یا با ساخت نانوایی مردم گندم تولیدی مزارع را که در آسیاب آرد کرده اند پخته و نان تولید می کنند. تولید مواد غذائی و آذوقه مردم درقلعه ها یکی دیگر از وظایف فرمانده قلعه است. هر قدرتنوع غذائی در قلعه بیشتر باشد حاکم آن محبوب تراست. کشاورزی، دامداری و شکار راههای اصلی تولید آذوقه درقلعه های قرون وسطی به حساب می آیند .
چوب، سنگ، آهن و قیر مواد اصلی هستند که شما برای توسعه قلمرو قلعه خود و هم چنین برای دفاع درمقابل حمله مهاجمین به آنها نیازدارید.
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ان خرید و فروش کالاها و دریافت مالیات ازمردم نیز دو عامل مهم برای کنترل مواد مورد نیاز و افزایش منابع مالی و نهایتاً بهبود وضعیت قلعه هاست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قلعه (2) داستان دارد هرچند دراین نسخه هم همانند نسخه قبلی داستان بازی زیاد قوی نبوده و پیام خاصی را ارائه نمی دهد. اما طراحی شخصیت های جذاب که داری مایه هائی از طنز می باشند در پیشبرد ماجراهای داستان کمک می کند.
موسیقی بازی نیز علیرغم استفاده از برخی قسمتهای موسیقی های نسخه های قبلی از نکات قوت بازی به شمار آمده که با تم های مناسب خود در درک فضاهای مختلف به بازیکن کمک می کند.
بازی به لحاظ نکات فنی و قابلیت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی نسبت به نسخه های قبلی خود دارای جهشی می باشد بطوری که دراین نسخه علیرغم همه ضعف های موجود در استفاده از قابلیت های سخت افزاری سیستم ، شاهد فضائی کاملاً سه بعدی هستیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Store your food and raise the drawbridge, for Stronghold 2 has been released and is ready to lay siege to your computer. For those of you unfamiliar with the Stronghold series, or castle sim games in general, Stronghold 2 puts you in command of a castle. You must feed your peasants and keep them happy, build walls and towers to protect your property, and raise an army to lay siege to your opponent's castles. While there have been plenty of additions made to Stronghold 2 over its predecessor (in addition to the implementation of some good ideas), a poor story, weak artificial intelligence, and plenty of bugs mar what otherwise could have been a simple yet fun castle-building game.
More info (open/close)
سیستم مورد نیاز
CPU:1.4 GHz
RAM:256 MB
H.D.D:2.5 GB
VGA:32 Mb GeoForce2 MX upwards
مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت سازنده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فایل: 827 مگابایت
تاریخ انتشار: 17:00 - 90/12/24
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دانلود
راهنمای دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حجم: 827 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل
اینم لینک ترینرش با زور گیرش اوردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)