سایزهای استاندارد :
BD
720p : 1280x720
1080p: 1920x1080
DVD
480p: 720x480
576p: 720x576
سایزهای استاندارد :
BD
720p : 1280x720
1080p: 1920x1080
DVD
480p: 720x480
576p: 720x576
سلام
اون فیلم 720p ای که شما به احتمال زیاد از سایتهای ایرانی دانلود کردید 720p نیست ............. مگه میشه فیلم 720p یا 1080p حدود 800 مگ باشه ؟ سورس اون فیلمها برای تبدیل در اصل 720p بوده که اینکودر محترمش با تنظیمات پایین در بیت ریت و رزولیشن و .... کیفیت رو و به دنبال اون حجم رو میاره پایین ........... وگرنه فیلمهای 720p واقعی 5-6 گیگ هستند
فیلمهای بلوری الان فرمتشون mkv هست دیگه ...........
بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موضوع رو از کجا میشه فهمید ؟ مثلا من در قسمت مشخصات Km Player که رزولیشن فیلم ها رو نگاه میکنم کلی فیلم دارم که با حجم زیر 1 گیگ، رزولیشن 720 دارند. مثل این :
![]()
در تکمیل سوال پست بالام، بیت ریت یک فیلم 720p واقعی چند هست ؟
استاد maxeemo عزیز...
واقعا خیلی عالی,جامع و تخصصی توضیح دادید و هیچ جای بحثی نمونده...
از کجا امده این دانش؟؟
یه سوال
1080p و 720p هایی دیدم با فرمت MP4 ... چقدر تفاوت داره با MKV ها؟؟؟
شما بین ریپ 1080p به حجم 2گیگ و 720p به حجم 4گیگ کدوم رو انتخاب میکنی؟ تو همچین مواردی رزولوشن تاثیر بیشتری تو کیفیت داره یا حجم فیلم؟
آقا شرمنده میکنی. قابل این حرفا نیست...
عرض شود که MP4 در این موردی که شما بهش شاره کردین، یک کانتینره (Container) یا همون قالب فایل ویدئویی که استریم های صوتی و تصویری و غیره رو در خودش نگه میداره. و به این شکل MP4 و MKV هیچ تفاوتی با هم ندارن. فقط اینکه MKV در کل پیشرفته تره و فرمت های بیشتری رو ساپورت میکنه. در ضمن از فضای دیسک هم استفاده ی بهینه تری می کنه. اگه استریم های مشابهی رو در MP4 و MKV قرار بدید، MKV کم حجم تر خواهد بود.
در حجم 4 گیگ یا پایین تر، من 720p رو انتخاب میکنمکه البته این سلیقه ی شخصی منه. هر چند 1080p های خیلی خوبی با حجم 4 گیگ وجود داره. همیشه معیار نهایی رو چشمان خودتون قرار بدید.
راستش پاسخ به این سوال خیلی سخته. اگه کلی در نظر بگیریم، تو این محدوده (2 تا 4 گیگ) کیفیت به حجم وابسته است. از 4 گیگ که بگذریم، کم کم میشه رزولوشن رو انتخاب کرد.مثلاً در حجم 8 گیگ من قطعاً 1080p رو انتخاب میکنم. البته فیلم هایی وجود دارن (مثل Black Swan) که دارای نویز زیادی هستن و حتی 8 گیگ هم واسه 1080p اون ها جوابگو نیست. بازم به نظر من داور نهایی، چشم و سلیقه ی شماست.تو همچین مواردی رزولوشن تاثیر بیشتری تو کیفیت داره یا حجم فیلم؟
اقایون من یه فیلم دانلود کردم کامل هم دانلود شد حجمش هم کاملا درسته ولی 5 دقیقه اول فیلم رو نشون میده ولی بعدشو نشون نمیده از اول میاد فیلم رو هم که رد میکنم بازم از اول میاد باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید پلیرم هم vlc 2.0 هست. کیفیت فیلم هم blueray 720 p هست.
این پیغام رو میده:
this application has requested the run time to terminate it i an unusual way
please contact the aplication s supporot team for more information
با برنامه Gom player امتحان کن، خوبی این برنامه اینه که فیلم ناقص را هم تا حدود زیادی نشان میدهد ولی دیگه فیلم را جلو نبر.
به احتمال زیاد فیلم درست دانلود نشده است.
همچنین با Kmplayer فیلم را باز کن. اگر دیدی در ابتدای فیلم، پیغام buffering میدهد و بعد که تا 100 درصد پر شد، فیلم شروع به نمایش کرد، یعنی فیلمت درست دانلود نشده.
راه حل دیگر هم اینکه با استفاده از برنامه MKV toolnix یک بار دیگر فیلمت را mux کنی.
یعنی فیلم را با این برنامه باز کن و بعد دکمه mux را بزن. من برای برخی فیلمها که چند تا صدا داشته اند ( مثلا دوبله روسی هم روی فیلم بوده) بعضی وقتها این مشکل را داشته ام ( البته با اطمینان از درست دانلود شدن فیلم)
بعد در هنگام mux کردن، زبان های اضافه اش را حذف کرده ام و دوباره mux کردم و درست شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)