تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .................

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
  • ..

0 0%
صفحه 33 از 38 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 371

نام تاپيک: تاپیک تحلیل شخصیت کاربران (قوانین پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام.
    من مدت زیادی نیست ایشون رو میشناسم و میتونم با قطعیت بگم شخص ولایتمداری هستن!
    در کارش همیشه جدی ولی با لبخند (ظاهر خندان و شوخ اما باطن جدی و سرسخت!!!) هستن.
    آشنایی من هم با ایشون به تیم رئال مادرید بر میگرده که البته ایشون از دلایل افول تیم در فصل قبل بودن و در صورتی که مخالف هستن بیان از خودشون دفاع کنن.
    تا وقتی باهاش آشنا نشدید تصور منفی نسبت بهش دارید ولی بعد از آشنایی میفهمید که پشت قلب آهنینش یه شخصیت دیگه هم داره البته توأم با حفظ شخصیت اصلیش.
    اما از نظر اطلاعات تقریبا در هر موضوعی اطلاعات داره و اگر ازش بخواین به خوبی کمک میکنه.
    پ.ن: از دلایل حذف تیم ملی والیبال در لیگ جهانی هم هستن!
    Last edited by metalhead_forever; 08-07-2015 at 13:36.

2. 4 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    برام مهم نیست الان بقیه از پست دادنم چه برداشتی دارند...
    {حذف شد توسط خودم!}
    الان مهم برای من اینه که سروش در بین کسانی که دقیق هم نمیدونم چند نفر بودند از من هم دعوت کرد برای شرکت در این بحث و من که در تحلیل 90% افراد بودم چطور میتونم دعوت کسی رو که حتی وقتی چیزی ازش نمیخواستم همیشه بهم لطف داشت ندیده بگیرم؟

در مورد سروش دو بخش جدا وجود داره

1- سروش انجمن
    2- سروش واقعی

در مورد اول خب ایشون یکی از بالاترین سمت ها رو دارند و وقتی شما قدرت داشته باشی برای حفظ اون و سامان دادن مجبوری گاها طوری برخورد کنی که ممکنه خشن بنظر برسه برای مدیر بودن برای رئیس بودن باید قاطع بود که قطعا سروش در بهترین حالت اون قرار داره

من هم در مدتی که سمتی داشتم نحوه عملکردم در راستای اخلاقیات سروش بود و اینو بدونید رمز موفقیت یک مدیر حتی در جامعه حقیقی هم همین تحکم هست. اگرچه ممکنه کسی خوشش نیاد ولی هیچگونه نرمشی در این زمینه جایز نیست

بنظر خیلی ها عامل اصلی بن شدن عده کثیری سروش بوده اما خب نظر من رو بخواید شما فقط ظاهر رو میبینید این اعمال توسط نظر جمعی تصمیم گیری میشده که به دلیل برداشت شخصی افراد صرفا به نظر میاد که بله سروش فلان کاربر رو بن کرد!

سروش به دلیل مشغولیت های دنیای واقعیش خیلی وقت بوده که به ادامه ی فعالیت انجمنی تمایل نداشت اما صرفا به دلیل حس تعلقی که داشته موندگار شده

اما با اینهمه میخوام اینو اعلام کنم که با همه ی این اوصاف به نسبت خیلی از مدیران چه سبزها چه نارنجی ها و چه غیره بسیار پیگیرتر بوده و هست و حضورش همیشه مثل یک تکیه گاه مطمئن مثل یکی از اساسی ترین ارکان انجمن واضح بوده

از نظر من پی سی ورلد منهای سروش مستحکم نخواهد بود

============================================

در مورد بخش دوم

سروش دنیای واقعی رو من تنها تونستم از چندین بار صحبت یاهویی که باهم داشتیم کمی بشناسم که اونهم اوایل فعالیتم به نسبت خیلی بیشتر بود تا این اواخر

انسان بسیار باشخصیت، مهربان و خوش قلب و کلاسیک دوست هست! نوستالژیست قهاری هست از دید من . کسی که به تعلقات گذشتش وفاداره

متحمل فراز و نشیب هایی بوده در طول زندگی قطعا مثل خیلی از ما ولی کم نیورده مثل عده ی زیادی! مونده جنگیده و همیشه از پسش براومده

به ماشین و ماشین بازی (نه بازی از نوع کامپیوتری و این حرفا) علاقه خاصی داره و تخصص هم داره البته!
    دیدگاه ورزشی زیبا و تخصصی داشته همیشه. حرفاش کاملا منطقی و قضاوت هاش درست بوده

از لحاظ دیدگاه اجتماعی هم در سطح بسیار مناسبی هست از این منظر که پیرو اخلاقیات هست و صرفنظر از هرچیزی به اخلاقیات پایبند هستش

اما تنها نکته ای که ممکنه منفی بنظر برسه اما عملا منفی نیست و شامل حال خیلی هامون میشه اینه که
    سروش بسیار بسیار سخت تحت تاثیر قرار میگیره برخلاف خیلی ها! ولی اگر تحت تاثیر قرار گرفت میشه به حدی روش تاثیر گذاشت تا حتی در تصمیماتش اعمال نظر کرد!
    من در مورد شخص خاصی صحبت نمیکنم که اینکار رو انجام داده تنها برداشتم رو برحسب شناختم بیان کردم و چیزی هست که از نظر من وجود داره اما دلیلی بر صد در صد درست بودنش ممکنه نباشه!

در مجموع اگر بخوام جمع بندی داشته باشم از حرفام من سروش رو یک مرد میدونم
    تعریفم هم از مرد در این مبحث کسی هست که بشه بهش اطمینان کرد و اون رو از اخلاقیات بچه گانه و سطحی نگری خیلی از همسن و سال هاش و بزرگترها حتی! مبرا دونست.

ار سروش ممنونم ( فرای مسائل انجمنی و مدیریتی) بخاطر همه ی لطف هایی که به من داشت و دوست خوبی برام بوده

و من اخلاقشو خیلی زیاد دوست دارم چه در دنیای مجازی و چه غیر از اون

براش آرزوی موفقیت دارم
    Last edited by Atghia; 08-07-2015 at 19:13. دليل: اصلاح اشتباه تایپی

4. 12 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام
    درست نیست تکراری حرف بزنم، ولی انصافا سروش یکی از اون دلسوز های واقعی انجمنه که از زمان شروع فعالیتش تا الان به واقع پشت خیلی از کارهای مثبت انجمن بوده و هست.
    راجع به بن کردن و این حرفا صحبت شد و جا داره بگم مسلما خیلی ها سروش رو مسبب برخورد های قانونی (حذف پست تا بن شدن) میدونن؛ اما باید توجه داشت که یه ناقض قوانین و یه ترولر میتونه شرایط انجمن رو برای تک تک کاربرانی که برای پی سی ارزش قائلن، نامساعد کنه. اینکه قوانین انجمن ها برای سروش مهمند و با وجود اینکه کلا فرد شوخی هست، اما با متخلف شوخی نداره، نشان دهنده یکی از ویژگی های بسیار مثبت سروش هستش.
    در کنارش حتی در هفته هایی که خیلی آن نمیشه، باز رد پای سروش در خیلی از تاپیک ها دیده میشه. اینکه هر کس سوای مسئولیتش در انجمن خیلی راحت در مباحث مختلف شرکت کنه، لایک و نقل قول کنه، خیلی ارزش داره.
    تو پست های ارسالیش (خصوصا اون جدی هاش) همیشه منطقی و مستند استدلال میکنه حتی اگر به ضرر خودش، دوستش، تیمش و... باشه.
    کاملا کنجکاوه در مسائل مختلف،
    در مسائل مختلفی یه جورایی تخصص داره و کاملا میشه به راهنمایی هاش اعتماد کرد.
    بدون شک تا درصد مشخصی در شخصیتش دیکتاتوری داره و بعضی وقتا بد عصبانی میشه! البته تا زمانی که این دو ویژگیش همزمان ظهور نکنن، سروش کماکان دوست داشتنیه!
    پروفایلش و آیتم هاش براش خیلی مهمن!
    احساس میکنم دلش با یونایتده، ولی همیشه دوست داره از مغز رئالیش پیروی کنه و فاصلش رو به اندازه فاصله سر تا قلب با یونایتد حفظ کنه!! [خطاب بهش: این اصلا خوب نیست!!]
    با ایده های نو و تست نشده سرناسازگاری و پیش داوری نداشته،
    فکر کنم همه کاربرا با لول مشخصی شوخ طبعی سروش رو میشناسن و نوع املای پست هاش.
    .
    و
    به شخصه از سروش ممنونم که زمینه ساز برگشت دوباره من به تیم ورزش شد در حالی که اصلا دلیلی برای مطرح کردن این موضوع وجود نداشت.
    .
    .
    امیدوارم همیشه شاد و موفق و سلامت باشه.

6. 13 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عاقا من خیلی ممنونم از همه ی دوستا که شرکت میکنن

ولی یه نصیحت برادرانه : از من خوب نگین چون کسی باور نمیکنه

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یعنی ازتون بد بگیم همه باور می کنن؟؟

ما ها که شخصیت خوبه شما رو دیدیم که باور نمی کنیم

خب راجع به سروش عزیز می تونم بگم....

با توجه به شرایطی که تو انجمن هست و رفتار برخی کاربران لازمه که برخورد قاطع و جدی باهاشون بشه ...

تا جایی که امکان داره سعی می کنه زیاد به کاربران متخلف سخت نگیره...ولی خب گاهی اوقات نمیشه و با تصمیم مدیران و غیره مجبوره اعمال قانون کنه

دیر عصبانی میشه....حتی با وجود رفتار خیلی نامناسب برخی کاربران...بیشتر سعی مین کنه با رافت (..) برخورد کنه باهاشون

شوخ طبع بودنش رو که دیگه همه دیدن....ولی از طرفی هم فکر می کنم عصبانی بشه....باید به شعاع چند کیلومتری دور و برش نباشی

باو توجه به مشغله ی کاری که به شخصه خودم درگیرش هستم و گاهی چند روز نمی تونم به انجمن سر بزنم....ولی همیشه میبینم پست و بایک های سروش عزیز در اکثر انجمن ها وجود داره..به شخصه برای من حس خوبی داره که مدیر انجمن انقدر فعال باشه و پاسخ همه رو بده و غیره...

انجمن رو خیلی دوست داره...از وقتی که براش میزاره کاملن مشخصه...دوست داره هر کاری انجام میشه به بهترین نحو باشه....حالا چه توسط خودش چه بقیه....

همون طور که دوستان هم در پست های قبلی اشاره کردن..اطلاعات بالایی دارن ..هر سوالی ازشون بپرسی...یک جواب کامل با دلیل و منطق ارائه میدن....

و در نهایت اینه...آقا انقدر صرفن فوتبالی نباش...یه نیم نگاهی هم به سایر ورزش ها بنداز

9. 14 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.
    حضور شما سروران موجب انبساط خاطر و دلگرمی ماست
    دیگه آقا سروش ما رو دعوت کردن به تحلیل نمیتونیم شرکت نکنیم ...
    فکر میکنم تا اینجا دوستان اکثر خصوصیات ایشون رو گفتن و نظر من هم تا اونجایی که آشناییت دارم با آقا سروش عزیزم مثل نظرات و تحلیل دوستانه.

ولی یه نصیحت برادرانه : از من خوب نگین چون کسی باور نمیکنه
    سروش جان راستشو بخوای اینو دارم جدی میگم از دیدگاه شخصی خودم نسبت به شما بدی شما رو ندیدم تا به الان در انجمن و اعترافم میکنم نمیتونم از شما خوب نگم.
    اگه اجازه میدی که یه چند نکته ای رو بگم هرچند که دوستان اشاره کردن؟ ...........
    خیلی خصوصیات هست که باید بگیم برای سروش جان که دوستان اکثرا اشاره کردن. ولی اینو بازم من میگم که سروش جان واقعا من از موقعی که ایشون مدیر انجمن (سبز) بودن فعالیتشون رو میدیدم و حس میشد که چه علاقه قلبی به انجمن دارن و همیشه هم تا به الان فعال بودن در انجمن! اینم برام مهم بود که در هیچ موضوع و بحثی ندیدم که توضیحاتشون کامل نباشه! همیشه توضیحات کامل و به جا بود و هیچ جای بحثی نمی موند. همه این ها در حد شناخت بنده نسبت به ایشون بود. بازم همه این نکته ها رو عزیزان گفته بودن که تکرار شد.
    سروش جان برامون همیشه عزیز بودن و هستن. همچنین بقیه دوستانم. براشون آرزوی موفقیت دارم.

11. 7 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان من هنوز تاپیک رو نخوندم گیج شدم
    اینطوری فایده نداره!
    الان معلوم نیست صفحه چند تحلیل شخصیت کی هست و مثلا آقا یا خانوم X کدوم یوزره! اینا باید تعیین بشه!
    من خواستم شرکت کنم ولی خیلی گیج کنندس..
    حداقل یه توضیحی میدادین ما که سرمون خیلی شلوغه متوجه بشیم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب خوب....چقدر سروش شناس داشتیم اینجا! انگار فقط من نمی شناختمش زیاد...تا همین چن وخ پیش!

سروش از اون دسته آدماس که کاری رو که فکر کنه درسته، یا چیزی رو که فکر کنه درسته اجرا می کنه...نو متر وات. البته منظورم این نیست که همیشه بهترین تصمیم ها رو گرفته. ذوق نکنه یه وخ!

ترولر قهاری ه. جوری سر بسر این و اون میذاره که طرف تا لحظه آخر نمی فهمه این جدیه...شوخیه...قضیه چیه !

ریاضی ش ضعیفه! با رسم شکل اثبات شده.

به نظر میاد اهل مطالعه س و اطلاعات عمومی ش خوبه. تو صحبتهاش همیشه از جملات بزرگان به نحوی مناسب بحث استفاده می کنه. طنز صحبتهاش رو بسیار می پسندم.

عاشق آهنگ ترکی! عشقه دیگه نمیشه ایراط گرفط.
    کلا دستور نگارشی خاص خودشو داره

سروش مثل یه آیسبرگ ه. سی درصدش رو شما می بینید، هفتاد درصدش رو نمی بینید. تو داره!

به نظر من نمره ش از 100 میشه 85.

این هم از یک رای ما! خدافظ.
    Last edited by malkemid; 14-08-2015 at 01:25.

14. 8 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

عاقا این جا این همه گنده گنده های انجمن بالا سرمونه آدم میترسه خو !
    حالا تحلیل بنده : ایشان فردیست که سریال ایزل رو دیده !
    اِ خو یجوری به آدم نیگا میکنین که آدم میترسه
    اصن من رفتمـ

راستی واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسره ؟!

با آرزی موفقیت های بیشتر برای همگی
    Last edited by asgharpalang; 16-09-2015 at 23:36.

16. این کاربر از asgharpalang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز .

لطفا ته دلتون نفرین نکنین این تاپیک عهد قجر رو بالا اوردم اما بهتره چند نفر رو برای تحلیل انتخاب کنیم .

نظرتون چیه ؟ آره یا نه ( لطفا ezel جان هرکیو که گفت نه رو بن کنه )
    Last edited by Public Enemy; 22-10-2015 at 00:58.

18. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •