تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 33 از 49 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

در آغاز فعالیت vahid_f3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    H3LL

5

من 13 ماهه دارم میرم بدنسازی.از رشدم رازی نیستم بماند 2 تا مشکل دارم .یکی کول ( وقتی کول می گیرم 3 ,4 سانت میاد بیرون ولی در حالت عادی هیچی) که هر چقدر می زنم در نمیاد,یکی هم جلو بازو. بعد از یک سال دور بازوم در حالت منقبض 36 هست!!! (نخندین) یکی کمک کنه.اگه باید با برنامه ی خاصی بزنم راهنمایی کنین.وزنم 76 و قدم 178.

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من 13 ماهه دارم میرم بدنسازی.از رشدم رازی نیستم بماند 2 تا مشکل دارم .یکی کول ( وقتی کول می گیرم 3 ,4 سانت میاد بیرون ولی در حالت عادی هیچی) که هر چقدر می زنم در نمیاد,یکی هم جلو بازو. بعد از یک سال دور بازوم در حالت منقبض 36 هست!!! (نخندین) یکی کمک کنه.اگه باید با برنامه ی خاصی بزنم راهنمایی کنین.وزنم 76 و قدم 178.
    مکمل استفاده میکنی؟

در آغاز فعالیت vahid_f3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    H3LL

پيش فرض

مکمل استفاده میکنی؟

نه.هیچی.خوشم نمی یاد چون فقط حجم الکی می ده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

کسی نبود جواب ما رو بده؟

داره خودمونی میشه Mohammad gh sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    نمیدونم فهمیدم بهتون میگم

پيش فرض

این آنالیز خودتونه یا کسی بهتون گفته ؟!
    درسته گلوتامین به افزایش بدن کمک میکنه اما اصلا اینطور نیست که ازش بترسی !
    تمام ورزشکارا تست گلوتامین رو امتحان کردند و ارتقای سطح ورزشی و استقامتی رو در پی داشته .
    اصلا گلوتامین برای ریکاوری کاربرد داره .
    درباره کراتین هم اولین باره همچین چیزی میشنوم ... درسته سطح ATP عضلات رو بالا میبره ولی اصلا اینطور نیست که کمک به افزایش سطح استقامت و ... نکنه . اصلا اسید های آمینه در خدمت سلامت بدن هستند و به ارتقاش کمک میکنن و این نحوه تمریناته که باعث جهت گیری رشد فیزیکی و توانایی میشه .
    اول این موضوع رو روشن کنیم بعد راهنماییتون کنم که برای رشته تون چیکار کنید .
    6 ست 20 تایی ؟؟؟!؟!!؟!؟!؟!؟ این اصل خیلی وقته که از اعتبار علمی افتاده :
    ست های بالای 15 تا و تمرین کشدار باعث بالا رفتن استقامت بدن میشه .
    ممنون . منتظر نظر و رفرنست هستم .
    با تشکر از شما که خیلی با حوصله جواب منو دادین در مورد مکمل که من نظر خاصی ندادم ولی در مورد کراتین اینو تو یک جزوه خوندم جزء سیستم هاییه که اصلآ در ورزشهای غیر رکوردی کارایی بالایی نداره حالا شما اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم چطور بدنی قوی پرش زیاد و با استقاوت بالا داشته باشم من برنامه ای که مربی باشگاه ما واسمون نوشترو به شما می دم شما نظر خودتون درمورد این برنامه بگین من فکر میکنم خیلی سبکه
    شنبه:4*220 دو
    8*110 دو و 8*55 دو
    یکشنبه :اسکات 5*5 جلو پا 3*8 پشت پا 3*8 ساق 3*10 لیفت وزنه برداری 3*6 بارفیکس 3*10 پرش از رو نیمکت2*10 شکم 2*30
    دوشنبه :1/6 کیلو متر دو
    پرس سینه 5*5 پرس بالا سینه 3*6 قفسه سینه با دمبل باز 3*8 پشت بازو هالتر خوابیده 3*6 جلو بازو هالتر 3*6 شکم 50
    سه شنبه :بازم دو کمی حرکت بسکتبال
    چهارشنبه:کشش از روی سینه 5*5 بارفیکس 3*10 اسکات 4*8 جلو پا 2*10 پشت پا 2*10 ساق پا 3*10 پرس سینه 4*10 قفسه سینه 3*8 پشت بازو هالتر 3*8 جلو بازو هالتر 3*6 پرش از نیمکت 2*10 دراز نشت 30*2

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

12

کسی نبود جواب ما رو بده؟
    هست فقط گرفتارن
    من فکر میکنم بهترین راه اب کردن شکم دو که از شکم زدن خیلی راحت تر و موئثر هستش ولی نمیشه شکم زدنو ترک کرد بعد از تمرین بدنسازی تو خستگی بهترین تاثیرو داره واسه برنامه هم نمیشه که بدون دیدن برنامه داد خودت ضرر میکنی تو باشگاه ها دیگه یک مربی که پیدا میشه.ولی چون وزنت زیاده می تونم یک برنامه کم کردن وزن برات بارم که واسه همه کار میکنه.

7. این کاربر از Mohammad gh sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

با تشکر از شما که خیلی با حوصله جواب منو دادین در مورد مکمل که من نظر خاصی ندادم ولی در مورد کراتین اینو تو یک جزوه خوندم جزء سیستم هاییه که اصلآ در ورزشهای غیر رکوردی کارایی بالایی نداره حالا شما اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم چطور بدنی قوی پرش زیاد و با استقاوت بالا داشته باشم من برنامه ای که مربی باشگاه ما واسمون نوشترو به شما می دم شما نظر خودتون درمورد این برنامه بگین من فکر میکنم خیلی سبکه
    شنبه:4*220 دو
    8*110 دو و 8*55 دو
    یکشنبه :اسکات 5*5 جلو پا 3*8 پشت پا 3*8 ساق 3*10 لیفت وزنه برداری 3*6 بارفیکس 3*10 پرش از رو نیمکت2*10 شکم 2*30
    دوشنبه :1/6 کیلو متر دو
    پرس سینه 5*5 پرس بالا سینه 3*6 قفسه سینه با دمبل باز 3*8 پشت بازو هالتر خوابیده 3*6 جلو بازو هالتر 3*6 شکم 50
    سه شنبه :بازم دو کمی حرکت بسکتبال
    چهارشنبه:کشش از روی سینه 5*5 بارفیکس 3*10 اسکات 4*8 جلو پا 2*10 پشت پا 2*10 ساق پا 3*10 پرس سینه 4*10 قفسه سینه 3*8 پشت بازو هالتر 3*8 جلو بازو هالتر 3*6 پرش از نیمکت 2*10 دراز نشت 30*2
    برنامه ش برای تمرینات رشته های ورزشی کلا مناسبه . ولی خب یکم دوز تمرینیت بالاست و به خاطر همین برای ریکاوری حتما کراتین و گلوتامین رو پیشنهاد میکنم .
    پیشنهادم اینه که جزوه و کتاب و ... رو با تجربه یکی نکنی

9. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من بدنسازي ميرم و قصد افزايش وزن دارم ، برنامه مناسبي براي افزايش وزن از مربي باشگاه گرفتم و غذام هم هوبه و فكر مي كنم دارم پيشرفت مي كنم . ولي اهي اوقات اونقدرها اشتها ندارم و نمي تونم غذاي كافي براي رشد و اضافه وزن مصرف كنم ، خواستم بپرسم ايا به نظرتون قرص هاي افزايش اشتها مي تونه براي يه بدنساز مفيد باشه ؟
    چون من توان خريد مكمل هاي غذايي رو ندارم .

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

برنامه ش برای تمرینات رشته های ورزشی کلا مناسبه . ولی خب یکم دوز تمرینیت بالاست و به خاطر همین برای ریکاوری حتما کراتین و گلوتامین رو پیشنهاد میکنم .
    پیشنهادم اینه که جزوه و کتاب و ... رو با تجربه یکی نکنی
    خیلی ممنونم خیلی لطف کردین.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان من بدنسازي ميرم و قصد افزايش وزن دارم ، برنامه مناسبي براي افزايش وزن از مربي باشگاه گرفتم و غذام هم هوبه و فكر مي كنم دارم پيشرفت مي كنم . ولي اهي اوقات اونقدرها اشتها ندارم و نمي تونم غذاي كافي براي رشد و اضافه وزن مصرف كنم ، خواستم بپرسم ايا به نظرتون قرص هاي افزايش اشتها مي تونه براي يه بدنساز مفيد باشه ؟
    چون من توان خريد مكمل هاي غذايي رو ندارم .
    اره ولی اونم عوارض خودشو داره در مورد افزایش اشتها یکی از دوستام یک پودر عطاری گرفته بود خوب کار میکرد ولی شما میتونین مولتی ویتامین هم بعد از صبحانه مصرف کنید افزایش اشتها میاره و خودشم کمبود ویتامینو جبران میکنه و قیمت خیلی کمی هم داره و اگر هم تمریناتتون زیاده حتمآ منابع نشاسته و پروتوئینو مصرف کنید منابع پروتوئین انواع گوشت لبنیات حبوبات و سویا تخم مرغ (که بعلت کلسترول بالا زرده توصیه نمیشود)و نشاسته ماکارونی و سیبزمینی برنج نان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •