خوب به سلامتی یه نیم ساعتیه پارس قطعه
خوب به سلامتی یه نیم ساعتیه پارس قطعه
عزیزم پارس کی قطع نیست؟
سلام دوستان! من یک سال پارس آنلاین داشتم، خیلی هم راضی بودم. دانلود شبانشم خوب بود. من ماه پیش نزدیک 150 گیگ دانلود کردم! خوش به حال اونا که یک ساله بستن دم 10 آذر و تا سال دیگه هم دانلود شبانه دارند...! دوستان حالا که سرویس شبانه رو برداشته منم شاید برم از پارس آنلاین! شما سرویسی سراغ دارید با کیفیت پارس آنلاین و دانلود شبانه؟ مثل سرویسی که من داشتم!!! یادش بخیر.......![]()
سلام
الان وضعیت های وب از همه بهتر هستش . شبانه رو با طرح های فشفشه جبران کرده و بعضی ها هم شبانه رایگان داره .
هر چی باشه از اسیاتک و شاتل بهتره.
درود
دوستان کسی امتیاز نداره؟ سرویس نامحدودم داره تمام میشه باید پدر جد پارس رو در بیارم، لطفا همکاری کنید
اگر کوچ کردید یا نکردید و به دردتون نمیخوره امتیاز یا میخواهید بفروشید ما رو یادتون بیاد
به بسته روز نیازمندم، هر 1روز = 30 امتیاز
پیغام خصوصی کنید.
من چند روزیه از این شرکت سرویس گرفتم خدایی تا حالا سرعت دانلودش خوب بودهفقط امروز ساعت 5-6 یه قطعی داشت
////
یه سوال.
میگفتین که هزینه عوض کردن isp فقط همون 5000 تومان پول رانژه هست ولی همه isp ها (مثلا همین پارس) 9500 تومان برای راه اندازی سرویس ها میگیرن!!
شماها اشتباه میکردین یا من اشتباه میکنم؟!!![]()
دوستان پینگ و سرعت روزانه پارس چطوره؟ اهل دانلود زیاد نیستم. بیشتر پینگ و سرعت برام مهمه.
زمانی که دوتا خط داشتم هردوش رانژه رایگان انجام دادم
5تومن مصوب رانژه هست و اگر به درخواست مشترک نیاز به راه اندازی و نصب و تنظیم مودم در محل باشه 9.500تومن بهش اضافه میشه که کاملا انتخابیست.
کسانی که اولین بارشون هست یا آشنایی با مصوبات ندارند شرکت ها حسابی از خجالتشون در میان حتی دیدم این 9.500 تومن را بخاطر مسافت 15تومن هم گفتن.![]()
سلام
من همیشه این تاپیکو دنبال میکنم / باور کنید من 1 سال پارس دارم هیچ کدوم از مشکلات شما ها رو ندارم / با 1 مگ سرعت دقیقا با 1 مگ دانلود دارم / شبانه هم اصلا و یا خیلی کم استفاده میکنم که سرعت پایین تر هست و طبیعی !
تازه 2 خط دارم هر دو از پارس و راضیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)