تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 88 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 872

نام تاپيک: Football Manager 2015

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

میدونم با این حرفم الان میان میگن چون بازی بلد نیست این حرفو میزنه ولی واقعیت اینه که:
    بازی به شدت مضخرفه از نظر نتایجی که به دست میاد

اگه 2-3 تا بازی رو پشت هم بردید اصلا فکر نکنید تیمتون روحیه گرفته و بهتر بازی میکنید. یهو دیدی به تیم آخر جدول باختید!

تیمم رو دور برد بود و همه روحیه ها سبز ولی بعد رفتم به تیم 19 جدول باختم! اینم نه اینجوری که تیم من بهتر باشه ها،نه. تیم حریف یه سرو گردن بهتر بود و شانس میاوردم موقعیتاشون گل نمیشد.جلوی بهترین تیم ها هم اینجوری تو قوطی نبودم!
    فکرم نکنید چندتا بازی بیشتر نکردم. من 2-3 فصل بازی کردم. میدونم خیلی زیاده ولی چون بازی رو دوس دارم وقتی خونم کلا پای بازیم.

تو 2014 انقدر قهرمانی بدست آوردم که دیگه خسته شدم ولی این سری اصلا هیچ جوره راه نمیده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تمرین هفته که دست کمک مربیم هست ولی قبل از بازی اکثرا حمله هست
    مهاجم اصلیتو بذار finishing تمرین کنه، بستگی به سبکت دستورات لازم را هم بده (مثلا پاس تو عمق یا سانترهای سرعتی)
    اگه تیمت زیاد شوتزن نیست بد نیست یکی دوتا بازیکنات (مخصوصا هافبکهای غیرتهاجمیتو بذاری رو شوت تمرین کنن (رو دستور شوتهای راه دور تو بازی سودی ندیدم، ولی اینکه یکی دوتا بازیکنا تمرین کنن روش خیلی مفیده)
    ضربه ایستگاهی زنهای اصلیتو هم بذار رو ضربات ایستگاهی تمرین کنن، اینجوری تو حملاتت تنوع بیشتری پیدا میشه

تمرین تیمیت را هم مداوم رو یه چیز نذار، هر چند وقت یه بار لازمه رو کارهای تدافعی و ضربات ایستگاهی تدافعی تمرین داشته باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مهاجم اصلیتو بذار finishing تمرین کنه، بستگی به سبکت دستورات لازم را هم بده (مثلا پاس تو عمق یا سانترهای سرعتی)
    اگه تیمت زیاد شوتزن نیست بد نیست یکی دوتا بازیکنات (مخصوصا هافبکهای غیرتهاجمیتو بذاری رو شوت تمرین کنن (رو دستور شوتهای راه دور تو بازی سودی ندیدم، ولی اینکه یکی دوتا بازیکنا تمرین کنن روش خیلی مفیده)
    ضربه ایستگاهی زنهای اصلیتو هم بذار رو ضربات ایستگاهی تمرین کنن، اینجوری تو حملاتت تنوع بیشتری پیدا میشه

تمرین تیمیت را هم مداوم رو یه چیز نذار، هر چند وقت یه بار لازمه رو کارهای تدافعی و ضربات ایستگاهی تدافعی تمرین داشته باشی
    خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه spirit's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

میدونم با این حرفم الان میان میگن چون بازی بلد نیست این حرفو میزنه ولی واقعیت اینه که:
    بازی به شدت مضخرفه از نظر نتایجی که به دست میاد

اگه 2-3 تا بازی رو پشت هم بردید اصلا فکر نکنید تیمتون روحیه گرفته و بهتر بازی میکنید. یهو دیدی به تیم آخر جدول باختید!

تیمم رو دور برد بود و همه روحیه ها سبز ولی بعد رفتم به تیم 19 جدول باختم! اینم نه اینجوری که تیم من بهتر باشه ها،نه. تیم حریف یه سرو گردن بهتر بود و شانس میاوردم موقعیتاشون گل نمیشد.جلوی بهترین تیم ها هم اینجوری تو قوطی نبودم!
    فکرم نکنید چندتا بازی بیشتر نکردم. من 2-3 فصل بازی کردم. میدونم خیلی زیاده ولی چون بازی رو دوس دارم وقتی خونم کلا پای بازیم.

تو 2014 انقدر قهرمانی بدست آوردم که دیگه خسته شدم ولی این سری اصلا هیچ جوره راه نمیده!
    والا این توی سری‌های قبلم بود...

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

موافقم.
    راستی اگه می‌تونی از صفحه تمرین یه عکس بذار یا درصد تمرینای که تیمت دیده بگو...شاید باید خودت استین بالا بزنی
    تمرین تیم دست منه اما تیم‌های پایه و دوم دست مربی دیگه‌...
    باتوجه به بازی هفته تمرین تیم رو انتخاب می‌کنم و بعضی وقتا هم تمرین هفته رو کلا حذف کردم البته چون هفته خیلی سنگینی بوده ...

رئال اومده والنسیای منو اغفال کرده،که می‌خوادش ولی پیشنهادی هم نداده و بازیکن م تا ۲۰۱۸ قرارداد داره چیکارش کنم خب...بازیکن هوایی شده... این حالت رو باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    واینکه جاش چه بازیکنی بیارم یعنی جایگزینش...بازیکن خیلی موثری بوده برام ولی اینطور موارد باید چیکار کرد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

موافقم.
    راستی اگه می‌تونی از صفحه تمرین یه عکس بذار یا درصد تمرینای که تیمت دیده بگو...شاید باید خودت استین بالا بزنی
    باتوجه به بازی هفته تمرین تیم رو انتخاب می‌کنم و بعضی وقتا هم تمرین هفته رو کلا حذف کردم البته چون هفته خیلی سنگینی بوده ...

رئال اومده والنسیای منو اغفال کرده،که می‌خوادش ولی پیشنهادی هم نداده و بازیکن م تا ۲۰۱۸ قرارداد داره چیکارش کنم خب...بازیکن هوایی شده... این حالت رو باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
    واینکه جاش چه بازیکنی بیارم یعنی جایگزینش...بازیکن خیلی موثری بوده برام ولی اینطور موارد باید چیکار کرد؟؟؟
    یالانس 9 درصد
    تاکتیک13
    کنترل توپ5
    دفاع 38
    حمله 11
    سازگاری 6
    حفظ توپ5
    هماهنگی تمی 19

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

موافقم.

نگران نباش
    باهاش صحبت کن که بمونه، اولش ناراحت میشه که تو خواسته منو در نظر نمیگیری و نهایتا تا 1 ماه ازت ناراحته، ولی اگه ببینه تو تیمت موثره خیلی زود هوای رفتن از سرش میفته، البته در صورتی که رئال مادرید جزو تیمهای محبوبش نباشه و فقط به خاطر هوایی شدن بخواد بره

من هم وقتی لیورپول منیر را میخواست همین وضع را داشتم و با عصبانیت صحبتمون تموم شد، ولی بعد از 2 هفته کمک مربی برام پیغام داد که منیر دیگه نمیخواد بره لیورپول و از شرایطش تو بارسا راضیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

موافقم.

نگران نباش
    باهاش صحبت کن که بمونه، اولش ناراحت میشه که تو خواسته منو در نظر نمیگیری و نهایتا تا 1 ماه ازت ناراحته، ولی اگه ببینه تو تیمت موثره خیلی زود هوای رفتن از سرش میفته، البته در صورتی که رئال مادرید جزو تیمهای محبوبش نباشه و فقط به خاطر هوایی شدن بخواد بره

من هم وقتی لیورپول منیر را میخواست همین وضع را داشتم و با عصبانیت صحبتمون تموم شد، ولی بعد از 2 هفته کمک مربی برام پیغام داد که منیر دیگه نمیخواد بره لیورپول و از شرایطش تو بارسا راضیه

9. این کاربر از hamid.amini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نگران نباش

الان رئال اندازه ارزشش بهم پیشنهاده داده خواستم ریجکت کنم اما بهشون گفتم ۲۵۰ میلیون باید بدین فعلا جوابی ندادن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

دوستان یه سوال، مسئولیت کارمندان رو میشه تغییر داد؟ مثلا یه نفر فرضا سرپرست اسکاتها هستش میخوام یه نفر دیگه که مهارت بهتری داره رو سرپرست تعیین کنم، من که هرچقدر گشتم همچین امکانی ندیدم گفتم باز بپرسم تا مطمئن شم.
    راستی من تیم قوی بر نمیدارم، تیم نسبتا ضعیف تو دسته های پایین انگلیس برمی دارم که به مرور زمان قوی شه بیاد بالا، اینطوری کیفش بیشتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •