اقا من رم را هم عوض کردم از 3000 بالاتر پایدار نیست کجای کار می لنگه .
e2140
gigabyte ga-965-s3
patriot 6400 1 giga یه sl هم داره.
با تشکر خیلی عجله دارم لطفا سریع راهنمایی کنید.
اقا من رم را هم عوض کردم از 3000 بالاتر پایدار نیست کجای کار می لنگه .
e2140
gigabyte ga-965-s3
patriot 6400 1 giga یه sl هم داره.
با تشکر خیلی عجله دارم لطفا سریع راهنمایی کنید.
Last edited by amir_w12; 29-11-2007 at 17:47.
با سلام
من امروز يه حالي به سيستم دادم يه كم هم به cpu و ram ولتاژ دادم خواستم نظر پيشكسوتا در اور اوركلاك رو هم بدونم كه خدايي نكرده يه وقت سيستم فنا نشه
ولتاژ cpu 1.44 بوده در حالت استاندارد
به رم هم 0.5 ولتاژ دادم
cpu و رم من تاچه حد مجاز به ولتاژ دادن هست؟؟؟؟
در ضمن بايد بگم كه دماي cpu در تست 3dmark 05 تا56 درجه بالا ميره اين ضرر نداره ؟؟؟؟؟
راستي اين HT LINK قبلا 1000.5 بود نميدونم چرا الان شده 220 اين رو سرعت تاثير داره ؟؟
Last edited by bijan666; 30-11-2007 at 21:58.
سلام دوستان اینم باز یه اور دیگه که نمیدونم خوبه یا بازم جا داره در ضمن بردمم asus p5b هستش
در ضمن یه سوال داشتم وقتی من سیستممو روشن میکنم اولش یه بار برق میاد و قطع میشه ولی دوباره خودش بعد چند ثانیه کاملا بالا میاد من فکر میکنم برق کم میرسه ایا از این میتونه باشه
پاورمم گرین 300 وات هستش؟
Last edited by moby; 30-11-2007 at 21:55.
تا این حدی که شما اور کردی نیازی به افزایش ولتاژ نیست حد مجازی هم نداره الانم داری با اور از حد مجاز عبور میکنی !افزایش ولتاژ اگه صدمه به قطعه نزنه بالا رفتن دمارو با خودش داره که از بازده میتونه کم کنه .
با این CPU به نظر من بهتره ضریب Multi رو کوچکتر انتخاب کنی تا اور بهتری داشته باشی ... تو آخر کار به فکر افزایش ولتاژ باش .![]()
یکی هم در مورد cpuهای intel یه چیزی بگه
اقا مثل اينكه سيستم من دچار مشگل شده به اين عكي نگاه كنيد
در حالي كه قبل از اوركلاك كردن HT LINK روي 1000.5 بود ولي حالا كم شده
در ضمن من BIOS رو هم اپديت كردم ممكنه از اين باشه يا ولتاژ دادن به يس پي يو و رم با عثش شده ؟
در حال ماتي پيلر ht مادربورد شما الان رويه 3 هستش . شما احتمالآ هنگام دستكاري مقدارها به اين مقدار دست
زدي . الان هم مشكلي نيست ميتوني دوباره بزاريش روي 5 .
البته اگه اوركلاك سنگين ميكني بزارش رو 4 تا سيستم stable بمونه .
از دوستان برا این سوال من جوابی نداره؟![]()
عزيز چــــــــــــــــــي بگيم در موردشون آقا حامد خوب CPU هاي جديد اينتل اوور خورهاي خوبي هستند و به مقادير بالا هم مي توني با 1 مين خوب برسي ؟؟؟؟![]()
من Cpu Intel e6420 و بوردمم Asus P5w dh duluxe
چیکار می تونم بکنم؟:d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)