برای همه ی شرکت ها؟؟؟
برای همه ی شرکت ها؟؟؟
Last edited by Armin.Computer; 14-02-2015 at 18:43.
یک جایی خونده بودم حجم آپلود رو نباید ای اس پی ها محاسبه کنند ایا درسته؟ و مبیننت اجرا میکنه؟
سلام
داشتم نظرات دوستان رو میخوندم برای دانلود شبانه
خوندم که دو برابر حجم میشه فقط دانلود کرد؟ و اینکه بعضی از دوستان گفتن شبا تا 6 گیگ هم دانلود میکنند
چیزی از حجمشون کم نمیشه؟
من چند شب داشتم دانلود میکردم حدود 3 گیگ
از برنامه نورکس که میدیدم از چند مگ که دانلود میشد 180 مگ حدودا از ترافیک خودم کم میکرد.
برای شماهم پیش اومده؟ این چه رایکانیه اون وقت![]()
شما اگه از قدیم یوزر مبین نت هستین براتون رایگانه
بله خوندم توی کامنتا یوزر های قدیمی رایگان دارند ولی من یوزر قدیمی نیستم.
پس برای من همون دو برابر حجم فقط رایگانه؟
بله دیگه ..........
سلام.
من مشتری مبین نت هستم ولی چون مکانم رو عوض کردم به چندتا مشکل برخوردم، اگه امکانش هست راهنماییم کنید! ممنون!
1 - من مودم جیبی مبین دارم و این مودمم رو تقریبا 2 سال پیش گرفتم. در حال حاضر اینجایی که هستم اصلا انتن نمیده ولی یه مودم BM632w از دوستم قرض گرفتم ( از صفحه وایمکس تنظیمات مودم عکس گرفتم و پیوست کردم برای اینکه ببینین چجوری سیگنال میگیرم با این دستگاه ) که بطور کلی سه خط انتن داره اونم توی یه نقطه خاص.
یه بار سعی کردم توی تنظیمات مودم دوستم یوزر و پس مودم جیبی خودم رو بزنم تا شاید بتونم از اکانت خودم استفاده کنم روی مودمش که نشد.
حالا موندم که اگه من مودم جدید بگیرم جزو مشترکین جدید ( از لحاظ ترافیک رایگان شبانه ) حساب میشم؟ و نمیتونم از اکانت فعلیم روی مودم جدید استفاده کنم؟
2- روی مودم من یه پورت انتن اکسترنال هستش که توی اینترنت سرچ زدم و احتمالا نوع پورتش crc9 male هست. سوالم اینه که تا حالا کسی از انتن اکسترنال روی مودم جیبی مبین نت استفاده کرده و جواب گرفته؟ و اینکه توی تهران کجا میتونم این کانکتور رو گیر بیارم و یا تبدیل این کانکتور به sma female ( برای استفاده از انتن اکسترنال معمولی )؟
![]()
دوستان ایرانسل گرفته ام افتضاحه مبین نت چطوره تست سرعت می گذارید .......
سلام من وایمکس ایرانسل دارم سرعتش بد هست .......... 512 دارم و adsl دارم 2 مگابایت همش تلفن نویز داره ......
کارم هم نویسندگی برای سایت های آگهی و تفریحی و موسیقی هست .......... سرعت 1 مگابایت مبین نت سرعتش خوب هست برای ارسال پست ؟؟؟ یا مثل ایرانسله .......
سرعت بستگی به منطقه مورد استفاده داره میتونید یک مودم از افرادی که مبین نت دارن قرضی بگیرید و ببرید یک مدت استفاده کنید
اصولا در ساعات رایگان اصلا نمیشه حساب باز کرد
در ساعات غیر رایگان راضی کننده هست ولی بعضی مواقع هم رو اعصابه
قطعی داره ولی کم هست
اصولا معلوم نیست حجم مصرفی را چطور محاسبه میکنند فکر کنم مثل بقالی سر کوچه که هر چه کمتر میخری حسابت دوبل و بیشتر میشه
رو مشخصات طرح هم نمیشه حساب باز کرد مثلا راحت دانلود رایگان را حذف میکنند بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنند به مشتری
خلاصه حسابی فکرهاتون را انجام بدین تا بعدا پشیمون نشین
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)