تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 33 از 1547 اولاول ... 2329303132333435363743831335331033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

دوستان من میخوام از آسیاتک بیام بیرون و احتمال داره بیام شاتل، فقط کسی میتونه این جمله از شاتل رو به من توضیح بده: ؟!
    * کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۲ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
    یعنی توی 1 ماه 2 گیگ؟!!! من با این آسیاتک قبل از این 3 ماه که به این وضعیت فجیع و کاملاً غیر قابل تحمل در اومده، متوسط هر شب 7 گیگ دانلود داشتم بعضی شبا هم که سیستمشون قاطی می کرد و محدود نمیکرد تا 17-16 گیگابایت.

پيش فرض

دوستان من میخوام از آسیاتک بیام بیرون و احتمال داره بیام شاتل، فقط کسی میتونه این جمله از شاتل رو به من توضیح بده: ؟!

یعنی توی 1 ماه 2 گیگ؟!!! من با این آسیاتک قبل از این 3 ماه که به این وضعیت فجیع و کاملاً غیر قابل تحمل در اومده، متوسط هر شب 7 گیگ دانلود داشتم بعضی شبا هم که سیستمشون قاطی می کرد و محدود نمیکرد تا 17-16 گیگابایت.
    از چاله میخوای بیای توی چاه؟
    کلا دور شاتل و پارس آنلاینو خط بکش. ببین مخابرات منطقتون چطوره از اونجا بگیر

3. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از چاله میخوای بیای توی چاه؟
    کلا دور شاتل و پارس آنلاینو خط بکش. ببین مخابرات منطقتون چطوره از اونجا بگیر
    پارس آنلاین دیگه چرا؟ ای بابا مخابرات هم داشتم خوب نبود.

پيش فرض

پارس آنلاین دیگه چرا؟ ای بابا مخابرات هم داشتم خوب نبود.
    پارسم مثل شاتل محدود میکنه مخابراتم میگی خوب نیست پس فقط یک راه داری اول ببین چه isp هایی توی شهرتون هست بعد به تاپیک های هرکدومشون سری بزن ببین کدوم از همه بهترن از لحاظی که مد نظرتون هست.

6. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پارسم مثل شاتل محدود میکنه مخابراتم میگی خوب نیست پس فقط یک راه داری اول ببین چه isp هایی توی شهرتون هست بعد به تاپیک های هرکدومشون سری بزن ببین کدوم از همه بهترن از لحاظی که مد نظرتون هست.
    با توجه به اینکه دانلود شبانه برای مهمه و می فرمایید شاتل محدود میکنه دانلود شبانه رو، مگه مخابرات دانلود شبانه داره سرویس های 5 و 10 مگ_ش؟
    Last edited by mohsen_rkh; 28-09-2014 at 17:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی اگه هرچی که توی سایتشون نوشته باشن دروغ باشه،این یکی راست راسته!!!!!
    من خودم چند روز پیش سرویسم رو تمدید کردم(الان مثل اسب پشیمونم :-/ ) شب اول فقط سه گیگ دانلود کردم،دیگه شب بعدش سرعتم شد 10 کیلو!!!!! :|
    دوستان هرچی در مورد محدودیت شاتل شنیدید کاملا درست و صحیح هست!
    خیر سرم 1 مگ دارم،سرعت روزانه ام رو هم محدود کردن روی 200 کیلو،شبانه که اصلا حرفش نزن... :/
    دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سمت شاتل نیاید،جدیدا قطعی،پینگ خیییلیی بالا {عکسش رو چند پست پیش گذاشتم،2500 :| } و افت سرعت هم پیدا کرده،فکر کنم اینم جزو سیاست محدودیتشون باشه،نه تنها محدود میکنن،کیفیت رو هم پایین میارن شدید....
    خیلی دلم خونه از دست شاتل!

9. 2 کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام.
    چقدر دانلود کنیم شبا محدود می‌کنن؟
    مسئول فنی‌شون می‌گفت حوالی ۲۰ گیگ برای ۱۲۸.
    مشهد چطوره سرویسشون؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سمت شاتل نیا؛تمام................

12. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی اگه هرچی که توی سایتشون نوشته باشن دروغ باشه،این یکی راست راسته!!!!!
    من خودم چند روز پیش سرویسم رو تمدید کردم(الان مثل اسب پشیمونم :-/ ) شب اول فقط سه گیگ دانلود کردم،دیگه شب بعدش سرعتم شد 10 کیلو!!!!! :|
    دوستان هرچی در مورد محدودیت شاتل شنیدید کاملا درست و صحیح هست!
    خیر سرم 1 مگ دارم،سرعت روزانه ام رو هم محدود کردن روی 200 کیلو،شبانه که اصلا حرفش نزن... :/
    دوستان پیشنهاد میکنم اصلا سمت شاتل نیاید،جدیدا قطعی،پینگ خیییلیی بالا {عکسش رو چند پست پیش گذاشتم،2500 :| } و افت سرعت هم پیدا کرده،فکر کنم اینم جزو سیاست محدودیتشون باشه،نه تنها محدود میکنن،کیفیت رو هم پایین میارن شدید....
    خیلی دلم خونه از دست شاتل!
    کاملا درست میگی...
    همینو من قبلا به کابرا میگفتم،بعد یکی میومد همش از شاتل تعریف میکردو میگفت 30گیگ میتونی بگیریو از این جوکا....
    در صورتی کسی میتونه محدود نشه که شبی کمتر از 1 گیگ یا نهایت 1.5 گیگ دانلود کنه(اگه بیشتر شه،سریع محدود میشی)

14. 3 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    چقدر دانلود کنیم شبا محدود می‌کنن؟
    مسئول فنی‌شون می‌گفت حوالی ۲۰ گیگ برای ۱۲۸.
    مشهد چطوره سرویسشون؟
    اگه تازه ازشون سرویس بگیری شاید (تاکید میکنم شاید!) بتونی 20 گیگ دانلود کنی ولی مطمئن باش محدود میشی!صد در صد و وقتی محدود بشی دیگه دانلود شبانه معنا نداره،باید تا اخر زمان سرویست محدود باشی(اگه فرضا از محدودیت در بیای بازم یک شب دانلود کنی دوباره محدود میشی!)اگه تمدید سرویس بزنی هم محدودیت رفع نمیشه!!
    دوستان من پدرکشتگی با شاتل ندارم که الکی ازش بد بگم،خودم نزدیک 5 سال هست که کاربر شاتل هستم،شما فرض کن الان اوضاع چطوره که من بعد از 5 سال کاربر شاتل بودن میخوام تخلیه کنم!
    الان نمایشگاه هست دلم میخواد برم توی غرفه شاتل هرچی میتونم بهشون فحش بدم! :/ خداوکیلی اگه تابستون بود و فرصت داشتم از ساعت 4 که نمایشگاه باز میشد میرفتم جلوی غرفه شاتل و نمیزاشتم کسی ازشون سرویس بگیره!
    میگن مشهدی ها از فن اوا راضی هستن،خودمم انشالله اخر ماه میرم فن اوا ببینم چطوره!

16. 2 کاربر از Reza R"ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •