ببخشید . خیلی خوب صحبت نکردم . حق با شماست و ممنون . برای ورژنهای جدید چه کار کنیم ؟ لطفا آموزشهای کامل برای ورژنهای جدید همرا با تفاوتها با ورژنهای قبلی بزارید تا بفهمیم کدوم با ورژن جدید درست کار میکنه و کلا ترفندهای جدیدو بدونیم
ببخشید . خیلی خوب صحبت نکردم . حق با شماست و ممنون . برای ورژنهای جدید چه کار کنیم ؟ لطفا آموزشهای کامل برای ورژنهای جدید همرا با تفاوتها با ورژنهای قبلی بزارید تا بفهمیم کدوم با ورژن جدید درست کار میکنه و کلا ترفندهای جدیدو بدونیم
سلام من تازه عضو شدم سوالامو از کجا بفرستم؟
سلام دوست خوبم ...از همین کادر پایین که میبینی و شکلکهای یاهو هم در کنارش هستن....![]()
ظاهرا این سایت های invisible detector از کار افتاده و وضعیتو درست نشون نمیده.دوستان راه دیگه ای سراغ ندارن؟
چطوری وبکم طرف مقابل رو بدن اجازش ببینم؟
دیگه قرار نیست اینجا آموزش کارهای غیر اخلاقی داده بشه.
سلام من اون برنامه دستیابی به هیستوری مسنجر رو میخواااااااااااااااام این ادرس باز نمیشه ه ه
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک
سلام بچه ها من و یکی از دوستام که تو ادد لیستم هستش با هم نمیتونیم چت کنیم فقط بعضی اوقات پی ام هامون به دست هم میرسه
ولی با بقیه دوستامون هر جفتمون راحت چت میکنیم
همدیگرو هم ایگنور نکردیم
و هر جفتمون هم از اینترنت ADSL پارس انلاین استفاده میکنیم با وایمکس هم امتحان کردم باز جواب نداد
کسی میدونه مشکل از چیه؟
سلام دوستان :
میخواستم بپرسم چطور میتونم از مسنجر و هم تحت وب :
1- یک نفر رو کلا از لیست دوستانم خارج کنم طوری که اونم منو نداشته باشه..(اگر امکان این کار نیست لطفا فقط طریقه حذف از لیست خودم گفته شود).
2-چطور میتونم آیدی خودم را از پیدا شدن توسط موتورهای جستجو پنهان کنم طوری که کسی آیدی منو توی سرچ نبینه ( انگار که آیدی من وجود نداره).
3-اگر گفتگوهای قبلیمو از مسنجر حذف کرده باشم به طریق دیگه میتونم اونها رو ببینم؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)