تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 70 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مجیدی یه جایی از صحبتاش میگفت که پدرم از اول خیلی استقلالی بوده ، بعد یه جایی دیگش گفت اصلا پدر و مادرمون فوتبالی نبودن با ما کاری نداشتن !!! بعد منظورش این بود که اونایی که اومدن اعتراض کرده بودن به من از افراد قلعه نوعی بودن ، بنده خدا ندیده بود عکسای دیگشونو که بغل به بغل چسبیده بودن به آتیلا حجازی ! در مورد رفتنش هم که درست صحبت نکرد گفت طرفدارا خودشون میفهمن ! ما که میدونیم برای پول رفتی . سال مرفاوی به خدا قسم یادمه که اومده بود نود بعد آخرش اون مجریه بهش گفت نیم فصل پیشنهاد خوب بیاد میری ، گفت 100 درصد .

حالا متاسفانه سنگشو به سینه میزنن .

شما از طرف خودت حرف بزن لطفا....شما یعنی شما! نگو ما میدونیم که به خاطر پول رفتی!

مجیدی آقای محترم...هر موقع به خاطر هر چی که رفته باشه نزدیک 100 گل برای تیم من و تو زده...نزدیک 100 گل باشگاهی در فوتبال ایران اونم در حالی که 8 سال در استقلال نبود یعنی خیلی! پس مشخصا اینجا سنگ همچین بازیکنی رو به سینه خواهیم زد حتی اگه به خاطر پول یه نیم فصل رو رفته باشه.

نوش جونش!

2. 5 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

اصلا مقایسه ی مجیدی و قلعه نویی که از ریشه خنده داره ! ولی فقط یه چیزیو میگم ...

مجیدی کسیه که توی قلب هوادار جا داره , کسی که شعارهاش توی استادیوم ها نه از طریق لیدر گفته میشه نه هماهنگ شدس ! یه دفعه به صورت خودجوش کل استادیوم به عشق کاپیتانشون بلند میشن !

مجیدی کسیه که ایشاالله چند سال دیگه که روی نیمکت استقلال به عنوان سرمربی بشینه تک تک سکوهای ورزشگاه به عشقش پا میشن میان استادیوم ! نه اینکه حقوق و باج بگیرن ازش تا بیان استادیوم و فقط خودشو تشویق کنن !!

مجیدی کسی بود که محبوبیت رو بدست آورد , نخرید ! مجیدی کسی بود که هیچ وقت مقابل تیمش بازی نکرد و هیچ وقت پشت تیمش مصاحبه نکرد !!

مجیدی کسی بود که اگه بهش زور گفتن , اگه اذیتش کردن و اگه از تیم بیرونش کردن سرشو انداخت پایین و بدون هیچ دغدغه و مصاحبه ای از تیم رفت ! نه اینکه بره توی تیمهای لیگ برتری توی هر بازی پشت سر تیم قبلیش صحبت کنه و حاشیه ایجاد کنه !!

مجیدی کسی بود که به خاطر نگه داشتن احترام بزرگتر سر فوت مادر قلعه نویی که خونی ترین دشمنش بود حاضر شد و ادای احترام کرد ! کسی که موقع خداحافظی از فوتبالش از بزرگترش بر خلاف میل باطنیش رخصت گرفت !

مجیدی اگه مجیدی شد دلیلش تعداد گلهای بالاش توی استقلال نبود ! دلیلش بازیه قشنگش نبود ! دلیلش 4 گل متوالی تو دربی نبود ! دلیلش اخلاق - کردار - صداقت - رفتار و منش ورزشکاریش بود که همیشه اونو توی قلب هوادارا زنده نگه داشته !

به قول خود فرهاد حرف 4 نفر واسش ارزش نداره . حرف ما طرفداراش واسش ارزش داره که مطمئنا هوادارای فرهاد مجیدی از هوادارای تیم استقلال بیشتره ! چه برسه قلعه نویی و لیدراش !

4. 4 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از طرف خودت حرف بزن لطفا....شما یعنی شما! نگو ما میدونیم که به خاطر پول رفتی!

مجیدی آقای محترم...هر موقع به خاطر هر چی که رفته باشه نزدیک 100 گل برای تیم من و تو زده...نزدیک 100 گل باشگاهی در فوتبال ایران اونم در حالی که 8 سال در استقلال نبود یعنی خیلی! پس مشخصا اینجا سنگ همچین بازیکنی رو به سینه خواهیم زد حتی اگه به خاطر پول یه نیم فصل رو رفته باشه.

نوش جونش!

کسی از طرف تو حرف نزد !
    خیلیا بیشتر از مجیدی زحمت برای این تیم کشیدن ، مجیدی چیزی نیست جلوی اونا .
    مجیدی یعنی حاشیه ، البته شما شاید استقلالی نباشی و مجیدیی باشی و یادت نیاد اون وقتی که مجیدی بازیکن نبود و حاشیه ها شو زمانی که فیروز کریمی تعویضش میکرد ، زمانی که منصوریان بزرگتر تیم 90 دقیقه رو نیمکت بود ، بدون مشکل ولی آقاتون مجیدی بعد از هر تعویض قهر میکرد میرفت تو رختکن ، این کی باشه در برابر بزرگترای استقلال . زمان صمد مرفاوی یادتون نیست چیکار کرد با بدبخت .
    این هفته میگه استقلال با قلعه نوعی قهرمان میشه ، هفته بعد میاد پشتش حرف میزنه ( این آدم یعنی دورو ، مردی در مورد هر کسی 1 بار حرف بزن ) الان میگه زمان مظلومی عالی بودم ، 30 ثانیه بعدش نمیتونه جواب بده پس چرا رفته !! شما که باهاش تله پاتی داری ، بگو برای چی رفته ؟! برای منم تعریف کن !
    Last edited by امير موسر; 30-10-2014 at 00:02.

6. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

بعله دوستان عزیز مجیدی کلی گل زده خوب ماهم طرفدارشیم واقایه ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه طرف راست میگه واز یه طرف اشتباه میگید وازیه طرف هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جناب درست میگن وازیه طرف اشتباه
    خوب هربازی کنی براپول بازی میکنه مگه داریم فوتبالیست بیپول حالاهرچقدر عاشق تیمش باشه رایگان نمیتونه بازی کنه درضمن نوشجونش
    وکلا مجیدی ادم دورویی هست تعویض میشد ناراحت بود یه روز خوشحال بود یه روز بد کسی رومیگفت یه روز ازدیگران خوب میگفت ویه روز ستقلال وول میکرد یه روز ارث میخواست وحاشیه دوست داشتن هوادارا توبرنامه نود هم چرت وپرت میگفت چرا بخواطر این که هرچی ازش میپرسید عادل موضوع روعوض میکرد یا به حقوق عادل فردوسی پور گیرداده بودمیگفت توزمان قلعه نویی چیشد یه دفعه میگفت زمان مظلومی خوب بودم
    درضمن حق منصوریانوخوردن بازیش ندادن
    ازیه طرف هم اقایه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازرفتارمتین وبزرگواری هایه ایشون گفتن ادم بدون نقص تودنیا وجودنداره که به خوایم عیب نذاریم
    وراستی کلمه اقاتون کلمه درست ولفظ درستی نیست توهواداراوبین مردم الفاظی مثل سرور یا اقاتون کلمه زشتیه اینو به همه میگم تا بدونن اگه اسم تیم به کاربره مثلا کلمه استقلال سرور خوب ایرادنداره ولی الفاظ براانسان هابکارنبرید
    خیلی این کلمات به تفکربالایه استقلالی لطمه میزنه

8. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

واقعا بدجوری دارم اذیت میشم این روزا, چرا هوادارا اینجوری شدن ? بابا بچسبید به تیمتون مگه استقلالی نیستید ؟
    لعنت به هر چی مکتب جز مکتب استقلال لعنت به اون کسی که مکتبو انداخت تو دهن هوادار
    من نمی خوام از امیرخان دفاع کنم دشمن فرهادم نیستم ولی همونقدر که امیر قلعه نوعی مغرور هست فرهاد چندبرابر مغرور تره اینو از تمامی لحظاتی که تو برنامه نود بود فهمیدم
    در کل من هنوزم نفهمیدم چرا زمان مظلومی رفت فقط گویا هوادارا فهمیدن ؟ دوستان شما که هوادارید بگید چی شد رفت ؟؟؟
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 30-10-2014 at 17:31.

10. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

واقعا بدجوری دارم اذیت میشم این روزا, چرا هوادارا اینجوری شدن ? بابا بچسبید به تیمتون مگه استقلالی نیستید ؟
    لعنت به هر چی مکتب جز مکتب استقلال لعنت به اون کسی که مکتبو انداخت تو دهن هوادار
    من نمی خوام از امیرخان دفاع کنم دشمن فرهادم نیستم ولی همونقدر که امیر قلعه نوعی مغرور هست فرهاد چندبرابر مغرور تره اینو از تمامی لحظاتی که تو برنامه نود بود فهمیدم
    در کل من هنوزم نفهمیدم چرا زمان مظلومی رفت فقط گویا هوادارا فهمیدن ؟ دوستان شما که هوادارید بگید چی شد رفت ؟؟؟

به هر حال اختلاف نظر بین هوادار وجود داره ایرادی نداره راجع بهش بحث بشه که , اینی که شما میگی فقط استقلال من قبول ندارم , این اشخاص هستند که استقلال رو ساختند , خیلیا به خاطر ناصر خان استقلالی شدن ! خیلی به خاطر داش علی منصوریان استقلالی شدن خیلیا به خاطر هفت مقدس استقلالی شدن , نمیتونیم حالا بگیم گور بابای اینا بچسبیم به استقلال ! این افراد جزئی از استقلال هستند و همیشه باید بحثشون رو پیش کشید ...

منم از قلعه نویی بدم نمیاد شما پستهای آخر منو بخونی متوجه میشی سر رقم قرار داد و بقیه موارد فنی فقط توی 10 20 تا پست ازش سرسخت دفاع کردم ! الانشم دفاع میکنم و میگم سرمربی فقط امیر قلعه نویی ! ولی وقتی پای فرهاد بیاد وسط و قرار باشه از لحاظ کردار و اخلاق با ژنرال مقایسه بشه اون موقع دیگه نمیشه گفت امیر قلعه نویی !!

قرار نیست ما جواب همه چیو بدونیم , اما مهم اینه که وقتی کسی پرسید آدم جوابی نده !! وقتی فرهاد رفت حرفی نزد ! وقتی اومد حرفی نزد و توی 90 هم کم و بیش صحبت کرد که میشه فهمید با کادر فنی مشکل داشت , پس در همین اندازه باید کفایت کنید ! آدم قرار نیست هر چی بخواد رو بدونه خیلی سوالا بی جواب هستن ! ولی شما نگاه کن یه سریا میگن واسه پول رفت ! من نمیدونم کسی که توی دوبی برج داره و خانواده ی زنش جز پولدارترین افراد کشور هست چقدر پول میخواد مگه ؟! یه سریا گفتن به خاطر دخترش رفت ! اصلا خود فرهاد هیچ حرفی نزد اما هزاران شایعه درست کردن حتی خود استقلالیایی که از محبوبیت فرهاد بیذار بودن ! دیگه چه برسه به پرسپولیسیا ! من میگم سوالی که جوابش مشخص نیست بنا بر ذهن شخصیه خودمون بهش جواب ندیم !! شما توی ذهنت فکر کن واسه پول رفت . شما فکر کن واسه دخترش رفت . شما فکر کن واسه دیدن رئیس جمهور امارات رفت ! ولی نیا این فکرو بذار توی دهن ما هوادارا !!

من هوادارم و دلیل رفتنش رو به شما میگم : اختلاف با کادر فنی . دیگه بیشتر از این نه فرهاد میخواد که ما بدونیم نه توضیح بیشتری داده , پس به همین بسنده میکنیم چون ما اسطورمون رو قبول داریم !!

در ضمن امیر قلعه نویی مغرور هست چون بهترین سرمربی تاریخ فوتبال ایرانه ! باید مغرور باشه , فرهاد مجیدی مغرور هست چون محبوب ترین بازیکن فوتبال ایرانه , همیشه محبوبیت مغروریت بیشتری به وجود میاره و این طبیعیه ... حالا یه سریا از دانش امیر قلعه نویی میترسن و برای حاشیه درست میکنن چه استقلالی چه پرسپولیسی , یه سریا هم از محبوبیت فرهاد میترسن و براش حاشیه درست میکنن هم استقلالی هم پرسولیسی !

منم با هیچکدوم این 2 مشکلی ندارم , اما بحث من سر مقایسه بود ! از لحاظ فنی توی بحث مربیگری که فرهاد مجیدی هنوز آزمایش نشده بخوایم نظر بدیم ! پس وقتی این 2 مقایسه میشن منظور زحماتشون برای استقلال , غیرتشون , تعصبشون , رفتار و کردارشون و محبوبیتشونه ! که نه من بلکه بیش از 90% استقلالیا به اسمی جز فرهاد مجیدی فکر نمیکنن !

12. 5 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ترکیب استقلال اعلام شد/ نیمکت‌نشینی تیموریان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم،

محسن فروزان،

امیر حسین صادقی، هرایر مگویان، میلاد فخرالدینی، یعقوب کریمی،

امید ابراهیمی، محمدرضا خرسندنیا، خسرو حیدری، کرار جاسم،

سجاد شهباززاده و محمد قاضی

11 بازیکن اصلی استقلال برای دیدار با صبا هستند.

از نکات مهم نیمکت نشینی تیموریان است.

این دیدار ساعت 16:35 امروز (جمعه) در هفته سیزدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی آغاز می‌شود.

14. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این اشخاص هستند که استقلال رو ساختند , خیلیا به خاطر ناصر خان استقلالی شدن ! خیلی به خاطر داش علی منصوریان استقلالی شدن خیلیا به خاطر هفت مقدس استقلالی شدن , نمیتونیم حالا بگیم گور بابای اینا بچسبیم به استقلال ! این افراد جزئی از استقلال هستند و همیشه باید بحثشون رو پیش کشید ...
    این استقلال بود که اشخاصو ساخت ... نه اشخاص استقلالو...این اشخاص تک تکشون بدون استقلال هیچی نیستند قطره ای در مقابل دریا هم نیستند....
    دوچرخه سواران تاج و حالا هم استقلال این به بازیکنا شخصیت داده این مجیدیو مجیدی کرده این قلعه نوییو قلعه نویی کرده این علی منصورو علی منصور کرده اینا بی استقلال هیچی نیستند

ابراهیم صادقی سایپا مگه بازیکن بدیه؟نویدکیا کم بازیکنیه؟امثال این بازیکنایه خوب خیلی زیادن ولی چون در یه تیم عادی بودن هرگز مثل یه بازیکن استقلال بهشون توجه نشد
    این استقلاله که به بازیکنا هویت بخشید

شاید نویدکیا از جباری از نطر فنی هم بالاتر باشه ولی اون استقلاله که باعث شد جباری بشه جباری
    چرا راه دور بریم!!! ارش افشین یه بازیکن قد بلندو سرعتیو تکنیکی بود که رفت سپاهانو کلا محو شد ولی اگه میومد استقلال به نظرتون باز هم همین وضعو داشت؟حالا کاری به سرباز شدنو این چیزاش ندارم

بدون شک اگه مجیدی قلعه نویی منصوریان و ...... هم توی استقلال نبودن همین شما هم بدون شک مجیدی برات با ابراهیم صادقی فرقی نداشت
    خود فرهاد گفت من هرچی دارم از استقلال دارم من از استقلال دیده شدم من توی تیم ملی موفق نبودم و به من میدون داده نشد که دیده بشم اگه رفتم الوصل بازی منو توی استقلال دیدن اگه رفتم اتریش بازی منو توی استقلال دیدن....خود مجیدی گفته من هرچی دارم از استقلال دارم بعد شما میگی استقلال هرچی داره از مجیدیو امثال مجیدیو قلعه نوییه؟

استقلال به هیچکدوم از اینا وابسته نیست اینا میانو میرن این استقلاله که می مونه
    جباری رفت خودش کم کم داره محو میشه ایا استقلال ضرر کرد؟رفتیم کرارو اوردیم نکونام رفت ابراهیمیو اوردیم ابراهیمی هم بره میریم بهترشو میاریم.....ابراهیمی مگه توی سپاهان بد بود؟چرا دیده نمیشد؟ایا این اعتباری که الان توی فوتبال داره وقتی توی سپاهان بود داشت؟این استقلال بود که به امثال ابراهیمی هویت بخشید

اینا با رفتن از استقلال کم کم محو میشن نه استقلال

اصلا هم حداقل در مورد خودم قبول ندارم که بازیکنا باعث بشن طرفدار دو اتیشه یه تیم بشی...مثلا من خودمو مثال میزنم وقتی فوتبالو جدی دنبال میکردم زمان تیم ملی 98 بود که بازیکنایه مورد علاقم همشون پرسپولیسی بودن عابدزاده علی دایی مهدوی کیا کریم باقری و .... پس من باید پرسپولیسی میشدم؟
    به خاطر عشق به استقلال استقلالی شدم نه به خاطر بازیکنا از اون تیم ملی منصوریانو پاشازادرو هم دوست داشتم فقط به خاطر اینکه توی استقلال بودند

واقعا دلم برای استقلال میسوزه...یکی میگه قلعه نویی یکی میگه مجیدی یکی میگه مکتب حجازی یکی میگه ...... حالا اینا هرکدوم طرفداراشون طرف مقابلو میکوبند....اون یکی برای حمایت از مجیدی میاد قلعه نوییو میکوبه اون یکی برای حمایت از قلعه نویی حجازیو میکوبه...واقعا متاسفم که نمیدونیم با این کارا به استقلال ضربه میزنیم نمیدونیم که همه ی اینا برای استقلال و برای هوادارای استقلال زحمت کشیدند نمیدونم چرا یاد گرفتیم فقط خودزنی کنیم

16. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی از طرف تو حرف نزد !
    خیلیا بیشتر از مجیدی زحمت برای این تیم کشیدن ، مجیدی چیزی نیست جلوی اونا .
    مجیدی یعنی حاشیه ، البته شما شاید استقلالی نباشی و مجیدیی باشی و یادت نیاد اون وقتی که مجیدی بازیکن نبود و حاشیه ها شو زمانی که فیروز کریمی تعویضش میکرد ، زمانی که منصوریان بزرگتر تیم 90 دقیقه رو نیمکت بود ، بدون مشکل ولی آقاتون مجیدی بعد از هر تعویض قهر میکرد میرفت تو رختکن ، این کی باشه در برابر بزرگترای استقلال . زمان صمد مرفاوی یادتون نیست چیکار کرد با بدبخت .
    این هفته میگه استقلال با قلعه نوعی قهرمان میشه ، هفته بعد میاد پشتش حرف میزنه ( این آدم یعنی دورو ، مردی در مورد هر کسی 1 بار حرف بزن ) الان میگه زمان مظلومی عالی بودم ، 30 ثانیه بعدش نمیتونه جواب بده پس چرا رفته !! شما که باهاش تله پاتی داری ، بگو برای چی رفته ؟! برای منم تعریف کن !
    اولا تو نه شما! بعدشم از طرف خودتون حرف بزنید نگید ما چون یعنی ما استقلالیا!

بعدشم شما با این آسمون ریسمون بافتن ها نمیتونی و نخواهی تونست محبوبیت این بازیکن رو از بین ببری!

نیست که قلعه نویی نحوه حرف زدنش در باره مجیدی رو 10 بار عوض نکرده!!! همین دو هفته پیش بود که برگشت گفت اسطوره واقعی یعنی مجیدی! جالبه!

من برخلاف شما که از مجیدی متنفر هستی از قلعه نویی نفرت ندارم چون هر چقدر هم با برخی مسائلش مخالف باشم برای تیم زحمت کشیده...منتهی شما منکر زحمات مجیدی برای تیم و گل هاش هستی...پس شمایی که طرفدار شخصی نه من! مجیدی هم هیچ توهینی به قلعه نویی نکرد در 90....فقط گفت در زمان ایشون به اندازه زمان برخی مربیان دیگه خوب نبودم و کاملا هم درست گفت.
    حالا قضیه بعضیا برای شهرت خرج میکنن رو برخی ها به خودشون میگیرن به مجیدی ربطی نداره.گفتن اینکه زمان مظلومی خوب بوده ربطی به اینکه بگه چرا رفته نداره...اصلا دلش نمیخواد بگه!

////////////////////////

جالبه طرف میاد مقاله می نویسه که نباید طرفدار شخص خاصی بود ! نه قلعه نه مجیدی نه حجازی بلکه همه!! بعد می بینی فقط پست های ضد مجیدی رو لایک میزنه!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 31-10-2014 at 19:46. دليل: در هر تاپیک در مورد همان تیم بحث میشود

18. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا قضیه بعضیا برای شهرت خرج میکنن رو برخی ها به خودشون میگیرن به مجیدی ربطی نداره.
    قلعه نویی برای محبوبیتش خرج میکنه ، درسته . ولی مگه آقاتون گوشی و ... نمیداد به لیدرا ؟! اینم مشکلی نیست . حداقل بقیه آدمن و وسط فصل ول نمیکنن برن بخاطره پول .
    عوض کردن حرف هم که اول آقاتون عوض کرد .
    تو نود داشت به علی دایی هم تیکه مینداخت که مثلا بخاطر اون من تیم ملی دعوت نمیشدم . خوب آخه آدم پس برای چی دربی پارسال موقع تعویض شدن رفتی با کله تو بغلش و می بوسیدیش . آخه تو چقدر دورویی .

بعد اصلا طرف کی باشه که من بخوام براش آسمون ریسمون ببافم .

+

آندو شورشو در آورده ، پوله چیشو میخواد ؟! پول تر زدن تو توپارو ؟! قلعه نوعی هم دیگه بدتر از اون ، همش تیم تو دفاس !! نمیدونم اینا تو هفته چی تمرین میکنن که دو تا پاس نمیتونن بدن .

20. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •