تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 34 اولاول ... 23293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 335

نام تاپيک: FC Bayern München | اف سی هالیوود

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیکلاس دورش: ایده های فوق العاده پپ باور کردنی نیست

بازیکن جوان بایرن مونیخ به تمجید از سرمربی اسپانیایی این تیم پرداخت.

به گزارش "ورزش سه"، نیکلاس دورش، بازیکن جوان بایرن، می گوید طی مدتی کوتاه چیزهای زیادی را از پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی تیم، فرا گرفته است. نیکلاس دورش 18 ساله از آکادمی بایرن پرورش یافته و بسیاری او را جانشین تونی کروس و باستین شواین اشتایگر می دانند.

دورش گفت:" اگر شما ایده های گواردیولا را متوجه شوید، قطعا تحت تاثیر قرار خواهید رفت و از خود خواهید پرسید که چگونه او می تواند چنین ایده های خارق العاده ای در ذهنش داشته باشد. پپ با تمامی بازیکنانش به طور یکسان رفتار می کند. او اگر چیزی در شما ببیند، تمام تلاشش را می کند تا هر روز و هر روز کیفیتتان را بهتر کند. به همین علت من طی این مدت کوتاه چیزهای زیادی از او یاد گرفته ام."

دورش در ادامه پیرامون آرین روبن، ستاره هلندی بایرن، به صحبت پرداخت:" روبن یک دیوانه است. او تحت هر شرایطی از لحظه ای که به زمین تمرین می رسد، تا لحظه آخر که این زمین را ترک می کند، 100 درصد تلاش و توانایی خود را ارائه می دهد. او حتی در زمان نهار نیز این چنین است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنات: داوران با اتلتیکو مهربان هستند

لواندوفسکی: قهرمانی در اروپا، وداع شگفت انگیزی با گواردیولا خواهد بود

4. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لام: می خواستیم با فتح اروپا با گواردیولا خداحافظی کنیم

کاپیتان باشگاه بایرن مونیخ می گوید سرمربی اسپانیایی این تیم عملکرد درخشانی در باواریا داشته است.

مایه ناراحتی است که بعد از چنین نمایشی از دور رقابت ها حذف شدیم. واقعا می خواستیم به فینال برسیم اما فوتبال است دیگر! بازیکنان می خواستند با فتح اروپا، با مربی خداحافظی کنند. گواردیولا کار بزرگی با ما انجام داد.

رومنیگه: احساس می کنیم که فریب خورده ایم

مدیر بایرن مونیخ از قضاوت داور ترک بازی بایرن مونیخ و اتلتیکو راضی نیست

ما کمی احساس می کنیم که فریب خورده ایم. گل اتلتیکو مادرید آفساید بود. خطایی که بر روی فرناندو تورس انجام شد در بیرون از محوطه بود و پنالتی نبود. این داور دو بازی در لیگ قهرمانان را در کمتر از 7 روز قضاوت کرد. نماینده یوفا به من گفت کاری که داور کرد شرم آور بود.

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به شخصه دوست داشتم بایرن به فینال برسه. بازی فینال خیلی جذابتر میشد. تماشا کردن دربی مادرید در یه شهر دیگه زیاد جذاب نیست.

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هاینکس: پپ شایسته احترام و اعتبار است

سرمربی فاتح 3 گانه در بایرن مونیخ معتقد است که سرمربی فعلی این تیم دستاورد خوبی از خود باقی گذاشته است.

پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی بایرن مونیخ، چهارمین عنوان قهرمانی پیاپی در رقابت های بوندس لیگا را به یوپ هاینکس، سرمربی سابق این تیم، تقدیم کرد و اکنون هاینکس نیز در واکنش به این حرکت گواردیولا، به تمجید از عملکرد این سرمربی اسپانیایی پرداخت.

سرمربی فاتح 3 گانه در بایرن مونیخ گفت:" بسیار خوشحال شدم که گواردیولا نام من را پس از فتح چهارمین عنوان قهرمانی در بوندس لیگا آورد. اما من تنها یکی از این عناوین را کسب کردم و گواردیولا توانست 3 جام دیگر را به دست آورد. او توانست در بایرن دستاورد بسیار بزرگی از خود ثبت کند. این جشن متعلق به گواردیولا خواهد بود. او می تواند وداعی شکوهمند با تیم داشته باشد. با او صحبت های زیادی در مورد فوتبال طی سال های گذشته داشته ام. و گواردیولا از اینکه می توانست با من اسپانیایی صحبت کند، بسیار لذت می برد."

گواردیولا در پایان فصل بایرن را به مقصد منچسترسیتی ترک خواهد کرد.

Guardiola deserves credit for Bayern success - Heynckes

10. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنچلوتی: گواردیولا هم روزی اخراج می شود؛ می توانستم مربی منچستر یونایتد شوم

من در چلسی دو گانه بردم، اخراج شدم. در رئال لادسیما بردم، اخراج شدم. هیچ مربی ای وجود ندارد که اخراج نشده باشد. فرگوسن، لیپی، کاپلو، مورینیو، بنیتز. تنها کسی که اخراج نشده است گواردیولاست که البته او هنوز خیلی جوان است و زمان زیاد دارد. پپ هم روزی به باشگاه ما می پیوندد: باشگاه اخراجی ها! یکی از جملاتی که خیلی دوست دارم از پدرخوانده است: "اصلا شخصی نیست؛ تجارت محض است!"

مصاحبه کامل

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لام: برای گواردیولا باید قهرمان شویم

فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ عنوان کرد که در فینال با کسب پیروزی و قهرمانی می‌خواهند خداحافظی با شکوهی با پپ گواردیولا داشته باشند.

Lahm determined to give Guardiola perfect send-off

Bayern's skipper is aiming to give his team's outgoing manager the best possible send-off this weekend but remains wary of their final opponents

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تبریک به دوستان.... قهرمانی خوبی بود!! پر از استرس.... من همیشه از پنالتی می‌ترسم ولی عالی بود....

سطح قیچی‌زاسیون اعمال شده در صدا و سیما واقعا تهوع اور بودش :|

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخرین مصاحبه پپ به عنوان سرمربی بایرن مونیخ

گواردیولا: دلم برای بازیکنانم تنگ خواهد شد

سرمربی بایرن مونیخ با دوگانه آلمان از بایرن مونیخ خداحافظی کرد.

در دیداری پایاپای و نفس گیر برای هر دو تیم، بایرن مونیخ موفق شد در ضربات پنالتی بروسیا دورتموند را شکست داده و برای یازدهمین بار دوگانه رقابت های داخلی را بدست آورد. انتهای این دیدار برای پپ گواردیولا فوق العاده احساسی بود و چشم های گریان او بیانگر این موضوع بودند.

به گزارش وب سایت رسمی بایرن مونیخ، پپ گواردیولا پس از بالای سر بردن جام دی اف بی پوکال، برای آخرین بار به عنوان سرمربی بایرن مقابل خبرنگاران حاضر شد و گفت:

دورتموند موقعیتهای جدی گلزنی زیادی داشت. اما ما نیز فرصت های خیلی خوبی را داشتیم و از دست دادیم. 120 دقیقه مسابقه همه را خسته می کند. در انتها بازیکنانم توان نداشتند. پشت توپ قرار گرفتن در ضربات پنالتی می تواند برای هر بازیکنی اتفاق بیافتد.

ما بسیار بسیار خوشحالیم. مقابل تیمی فوق العاده و قدرتمند توانستیم پیروز شویم. به همه بازیکنان و هواداران بایرن تبریک می گویم.

سه سال حضور من در اینجا فوق العاده بود. من برای بایرن مونیخ در آینده بهترین آرزوها دارم. مطمئن هستم که آنها تا 15-20 سال آینده همچنان به این روند فوق العاده ادامه خواهند داد. هر روزی که در اینجا حضور داشتم تجربه خوبی برایم بود. باعث افتخارم است که سه سال سرمربی بایرن مونیخ بودم.

فیلیپ لام در تمام این مدت به عنوان یک بازیکن بزرگ به من کمک کرد. من دلتنگ تمام بازیکنانم خواهم شد. برای همه این لحظات ممنونم

خداحافظی گواردیولا و توخل پس از فینال

سرمربیان دو تیم بزرگ فوتبال آلمان پس از بازیِ امشب، از هم خداحافظی کردند. پپ گواردیولا فردا مونیخ را به مقصد انگلیس ترک خواهد کرد.

17. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

گوتزه می داند که بازیکن ثابت تیم کارلتو نیست!

کارل هاینتس رومنیگه اعتقاد دارد ماریو گوتزه باید با شرایطش در بایرن مونیخ کنار بیاید، چرا که کارلو آنچلوتی تضمینی نداده که او را به عنوان یکی از بازیکنان ثابت به میدان بفرستد.

این در حالی است که لیورپول و شخص یورگن کلوپ، مصرّانه بدنبال گوتزه هستند و برای انتقال او به آنفیلد نهایت تلاش خود را انجام می دهند.

ماریو در هفته های انتهایی بوندسلیگا، در چند بازی به طور ثابت به میدان رفت، اما در طول فصل و در اوج آمادگی توسط پپ گواردیولا روی نیمکت نشانده می شد. رومنیگه اعلام کرده وضعیت برای این بازیکن با وجود کارلو آنچلوتی حتی ممکن است سخت تر شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •