همون بازی که پنج پنالتی صد در صدو برای چلسی نگرفتن ؟ بله اگه پیش نیاد یه پای فینالیم
همون بازی که پنج پنالتی صد در صدو برای چلسی نگرفتن ؟ بله اگه پیش نیاد یه پای فینالیم
سلام . بله بنظرم دیگه الان تیم تقریبن در حدی هست که بشه با رئال مقایسه ش کرد
اما دفاع و دروازه بان به نظرم از رئال بهتره . کورتوآ از کاسیاس بهتره . دفاع هم جان تری و راموس در یه حدت و مابقی از دفاع رئال بهتره
فقط خط تهاجمی رئال به نظرم بهتر باشه وگرنه در هافبک ما ماتیچ و هازارد و فابرگاس و داریم اونا هم کروس و مودریچ و جیمز و ایسکو در همین حدن
به نظرم در فینال میشه لیگ قهرمانان میشه رئال یا بایرن و شکست داد
فعلن سه تیم چلسی . رئال و بایرن بهترینای جهانن هر چند که به هیچ وجه از اون 2 تا خوشم نمیاد
سلام...ببخشید...معذرت میخوام که این خبر رو با تاخیر میذارم...آخه نت نداشتم در هفته ی گذشته؛و البته دیدم تا الان کسی این خبر رو نذاشته،گفتم اگر بگذارمش بد نیس...(یعنی ضرر نداره!)![]()
مورينيو، رکورد فرگوسن را شکست (اينفوگراف)
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، با پيروزي شب گذشته تيمش مقابل هال سيتي، به رکورد 400 امتياز در رقابت هاي ليگ برتر رسيد.
به گزارش "ورزش سه"، آقای خاص در حالی به این رکورد امتیازی رسید که صد و هفتاد و چهارمین بازی اش روی نیمکت آبی های لندن را تجربه می کرد. در حالی که پیش از این، سرالکس فرگوسن، سرمربی اسطوره منچستریونایتد، با 191 بازی، به رکورد 400 امتیاز رسیده بود. اما حالا مورینیو با 17 بازی کمتر، توانست این رکورد را به نام خود کند.
مورینیو در این 174 دیدار، به 122 پیروزی دست پیدا کرد تا در 70 درصد دیدارهایش در لیگ جزیره به پیروزی رسیده باشد.
در این فهرست، بعد از مورینیو و فرگوسن، نام مربیان سرشناس دیگری مانند آرسن ونگر، رافا بنیتس، ژرار هولیه و کنی دالگلیش دیده می شود که با رکورد آقای خاص فاصله زیادی دارند.
تعریف ویژه فرگوسن از مورینیو: او الگوی همه افرادی است که میخواهند موفق باشند
سرالکس فرگوسن، سرمربي سابق منچستريونايتد، معتقد است اينکه ژوزه مورينيو علاوه بر دستاوردهاي فراوان در دوران مربيگري، تا اين اندازه خوش تيپ است و مي تواند به 5 زبان صحبت کند، چندان عادلانه نيست!
به گزارش "ورزش سه"، مورینیو در طول دوران مربیگری اش، به افتخارات زیادی از جمله دو قهرمانی در چمپیونزلیگ رسید و فرگوسن که رابطه خوبی با این مربی پرتغالی دارد، او را به خاطر موفقیت هایش مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی گفت:" واقعا عادلانه نیست. او خوش تیپ است، موهایش شبیه جورج کلونی شده است. فکر می کنم او یک الگوی فوق العاده است. او می تواند به 5 زبان صحبت کند؛ شاید هم بیشتر.
او مترجم بابی رابسون بود و با او به بارسا رفت و زیر نظر لوئیس فان خال هم کار کرد. او دائما در حال یادگیری است. او مصمم بود که مربی شود. او هرگز فوتبال بازی نکرد و فکر می کنید چند رئیس باشگاه پیدا می شوند به یک مربی که هرگز بازی نکرده، کار بدهند؟ هیچی. اما او کارش را انجام داد.
او به پرتغال رفت و کارش را با تیم های کوچک آغاز کرد. سپس به پورتو رفت و با این تیم قهرمان لیگ، جام یوفا و چمپیونزلیگ شد. به چلسی رفت و لیگ برتر را برد؛ بعد به اینتر رفت. این یک الگو برای همه است؛ برای کسانی که می خواهند خوب کار کنند. اگر می خواهید موفق شوید، نباید اجازه بدهید موانع سد راهتان شوند."
![]()
Last edited by S0R3N4; 25-12-2014 at 01:44.
مذاکره مدیر برنامه های چک با لیورپول
مدیر برنامه های دروازه بان چلسی با سران لیورپول وارد مذاکره شده است.
به گزارش ایسنا، پتر چک با بازگشت تیباوت کورتوا به چلسی به دروازه بان دوم آبی ها بدل شد. او خیلی کم به میدان رفته که این موضوع وی را بر آن داشت تا در این زمینه اعتراض هایی هم انجام دهد. ژوزه مورینیو ، سرمربی چلسی اما در گفت و گویی اعلام کرد این دروازه بان اهل جمهوری چک هنوز هم بازیکن مهمی در این تیم است.
از سوی دیگر مدیر برنامه های پتر چک اعلام کرده با توجه به اینکه او در نقل و انتقال های زمستانی استمفورد بریج را ترک نمی کند اما به احتمال زیاد تابستان آینده راهی یکی از تیم های لیورپول یا آرسنال خواهد شد.
ویکتور کولار در این زمینه به دیلی میرر گفت: به نظر نمی رسد پتر بخواهد در پنجره نقل و انتقال های زمستانی چلسی را ترک کند. هم باشگاه و هم مربی می خواهند او را برای کمک به قهرمانی در این فصل حفظ کنند. آرسنال پیشتر برای او پیشنهاد همکاری فرستاده بود. فکر می کنم پتر به زودی آن را مورد توجه قرار دهد. لیورپول هم می خواهد تیمش را در درون دروازه قوی تر کند. آنها هم می دانند که پتر در تابستان آینده در دسترس آنها خواهد بود. با لیورپول صحبت هایی انجام داده ایم. با رئال مادرید هم همینطور. رئالی ها اما اعلام کردند در حال حاضر دروازه بان نمی خواهند.
با وجود همه این اتفاق ها، چک در هشت دیدار از رقابت هایی که چلسی در آنها حضور دارد در ترکیب اولیه تیمش به میدان رفته است. ژوزه مورینیو با این کار قصد دارد به چک اطمینان دهد که هنوز هم در برنامه های وی قرار دارد.
امتناع مورینیو از پذیرفتن مربیگری تیم ملی پرتغال
در حالی که هنوز پیشنهاد مربیگری تیم ملی پرتغال به ژوزه مورینیو ارائه نشده است اما وی اعلام کرد حتی اگر چنین موضوعی مطرح شود حاضر به پذیرفتن هدایت تیم فوتبال کشورش نیست.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، به نقل از یورو اسپرت، ژوزه مورینیو سرمربی تیم چلسی مدعی شد در گذشته فدراسیون فوتبال پرتغال بارها از او خواسته اند هدایت تیم ملی این کشور را بر عهده بگیرد ولی آقای خاص هر بار به آنان پاسخ منفی داد.
مورینیو در ادامه افزود: اگر در آینده بازهم این پیشنهاد تکرار شود پاسخ من همان خواهد بود. زمانی تصمیم داشتم به طور همزمان مربیگری باشگاهی و ملی را بر عهده داشته باشم اما متوجه شدم این امر ممکن نیست. از لحاظ اخلاقی هم درست نبود مربی در دو تیم فعالیت داشته باشد.
مورینیو گفت: همسرم نقش بسیار مهمی در انتخاب تیم های من داشته و البته همیشه راهنمایی های او به نفع من بوده و با گذشت زمان متوجه شدم حق با همسرم است.
یادآور می شود، مورینیو مربی سابق پورتو و اینتر میلان را دارد که در هر 2 این تیم ها را به عناوین قهرمانی داخلی و اروپایی رساند. او این فصل تلاش می کند تیم چلسی را به عنوان قهرمانی لیگ برتر انگلیس برساند و تاکنون هم آبی پوشان را در صدر جدول رده بندی نگه داشته است.
*چلسی شانسی برای به خدمت گرفتن مسی ندارد
هرچند شایعاتی مبنی بر نزدیک شدن لیونل مسی مهاجم آرژانتینی بارسلونا با استمفوردبریج وجود دارد اما ژوزه مورینیو خیال همه را راحت کرده و گفت: هیچ شانسی برای اینکه مسی را با پیراهن چلسی ببینیم وجود ندارد.
آدیداس به عنوان حامی مالی لیونل مسی اخیراً اخباری در مورد نارضایتی وی از حضور در نیوکمپ منتشر کرده بود و حتی مدعی شد، چلسی به عنوان صدر نشین جدول رده بندی لیگ برتر در تلاش برای به خدمت گرفتن وی است.
مورینیو گفت: قوانین یوفا مانع از آن می شوند که چلسی بتواند دستمزد بالای مسی را پرداخت کند. ما باید تابع قوانین بوده و از اعداد و ارقامی که یوفا برای نقل و انتقالات تعیین کرده پیروی کنیم. به خدمت گرفتن یک بازیکن فوق تصور مستلزم صرف هزینه ای فوق تصور هم هست.
لازم به ذکر است، مسی مهاجم تیم بارسلونا در سال 2014 موفق به شکستن چندین رکورد منحصر به فرد همراه با این تیم شد. وی همچنین دارای چهار جایزه توپ طلای فیفا بوده و در انتظار دریافت پنجمین توپ طلا در ماه ژانویه است.
دستمزد مسی در لالیگا کمتر از کریس رونالدو است و برخی تمایل وی برای جدایی از بارسا را مسائل مالی و دریافت دستمزد بالاتر عنوان کرده اند.
خاطره جالب مورینیو از بالوتلی
سرمربی چلسی خاطره جالبی از دوران همکاری با ماریو بالوتلی را بازگو کرد.
به گزارش ایسنا، ژوزه مورینیو که بین سال های 2008 تا 2010 هدایت اینتر را به دست داشت، در سال پایانی حضور در جوزپه مه آتزا موفق به فتح سه گانه با این تیم شد. او در این تیم با ماریو بالوتلی که اکنون در لیورپول توپ می زند، کار می کرد. آقای خاص می گوید می تواند از دوران همکاری با سوپر ماریو یک کتاب خوب و خنده دار بنویسد!
مورینیو گفت: بالوتلی انسان خوبی است. در دوران حضورم در اینتر نیاز به حمایت داشت. بازیکنان بزرگ تر هم باید از او حمایت می کردند، زیرا خوب نیست که رابطه آموزشی فقط بین مربی و بازیکن باشد. بر این باور هستم کسانی که در کنار مربی هستند باید به او در اداره تیم کمک کنند. این مساله خیلی مهمی است.
مورینیو افزود: من با ماریو مشکل های خنده داری داشتم. به او گفته بودم ساعت دو بعد از ظهر در دفترم حضور داشته باشد تا جلسه ای با هم برگزار کنیم. وقتی با او تماس گرفتم، به من گفت که برای تماشای مسابقه های تعیین خط فرمول یک رفته است!
بالوتلی برای توضیح کاری که انجام داده بود، گفت: من هر روز می توانم در دفتر شما جلسه داشته باشم اما مسابقه های فرمول یک فقط سالی یک بار در ایتالیا برگزار می شوند! این اتفاق خنده داری بود. چند روز بعد هم که این اتفاق یادم آمد، باز هم خندیدم.
ماتیچ: کسب 4 جام از دسترس چلسی دور نیست
مدافع چلسی بر این باور است که قهرمانی در 4 جام طی این فصل برای آنها امکان پذیر است.
به گزارش ایسنا، چلسی در حالی وارد سال نوی میلادی می شود که در صدر جدول رده بندی لیگ برتر انگلیس قرار دارد. آنها به نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس هم رسیده و به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا هم راه یافته اند. این در حالی است که رقابت های جام حذفی نیز به زودی از راه خواهد رسید.
چلسی اکنون زیر نظر ژوزه مورینیو فعالیت می کند. با حضور این مربی پرتغالی روی نیمکت، انگیزه و اعتماد به نفس در میان بازیکنان این تیم موج می زند. نمانیا ماتیچ که زیر نظر مورینیو به یکی از ارکان خط دفاعی بدل شده است تاکید کرده تیمش توانایی قهرمانی در هر چهار جامی که در آن هست را دارد.
ماتیچ در این زمینه اظهار داشت: فکر می کنم فتح چهار جام برای ما ممکن باشد. شانس انجام این کار را داریم. نمی خواهم فقط بگویم برای انجام این کار شانس داریم که می خواهم بگویم ما کیفیت انجام این کار را هم داریم. می توانیم صبر کنیم و ببینیم که از عهده آن برمی آییم. اطمینان دارم که می توانیم. تیمم را باور دارم و هم تیمی هایم را می شناسم. به همین خاطر، همه چیز برای ما امکان پذیر است.
مورینیو: چلسی سختترین برنامه را در کریسمس دارد
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، تیم فوتبال چلسی شب گذشته (دوشنبه) در آخرین بازی از هفته هفدهم لیگ برتر انگلیس موفق شد میزبان خود، استوک سیتی را با نتیجه 2 بر صفر شکست دهد تا ضمن افزایش حاشیه امنیت خود را در صدر جدول ردهبندی رقابتها به 3 امتیاز برساند و با کسب یک پیروزی به استقبال کریسمس برود.
ژوزه مورینیو ، پس از این بازی از عملکرد تیمش تمجید به عمل آورد اما به شاگردانش هشدار داد خود را برای برنامه فشردهای که در دو، سه هفته پیش رو دارند از جمله بازیهای خارج از خانه برابر ساوتهمپتون و تاتنهام، آماده کنند.
مورینیو در این باره به اسکای اسپورت گفت: کاری که ما در گذشته انجام دادیم، مهم نیست. چیزی که اهمیت دارد فصل جاری است و اینکه در این فصل ما از روز اول رقابتها تاکنون صدرنشین جدول بودهایم و الان هم به خاطر بازیهای بسیار خوب خود هنوز صدرنشین هستیم. به نظر من چلسی تا این لحظه از فصل بهترین تیم لیگ برتر بوده و به همین دلیل است که الان صدر جدول را در اختیار دارد.
مورینیو ادامه داد: در شرایطی به استقبال کریسمس میرویم که میدانیم برنامه بازیهای ما در این مقطع از فصل بسیار سختتر از بازیهای سایر تیمهاست چرا که 2 بازی خارج از خانه برابر ساوتهمپتون و تاتنهام داریم. یک بازی خانگی هم برابر وستهام داریم که آن هم سخت است چون این تیم و سرمربیاش در این فصل حیرتآور کار کردهاند. ما حریفانمان را میشناسیم و اینکه برنامه بازیهای آنها متفاوت از برنامه ماست به همین دلیل بردی که در خانه استوک کسب کردیم اهمیت فراوانی دارد.
آقای خاص تأکید کرد که پیروزی تیمش برابر استوک سیتی با توجه به شیوه بازی این تیم به خصوص در خانهاش برای او بیش از 3 امتیاز ارزش داشته است. وی عنوان کرد: این پیروزیها بیشتر از 3 امتیاز میارزند. برای بردن یک بازی عادی بازیکنان باید روحیهای مناسب داشته باشند اما برای کسب پیروزی در اینجا شما باید فوقالعاده کار کنید تا قابلیت وفق دادن خود با بازی فیزیکی استوک را داشته باشید.
بازي رو از دقيقه 60 ديدم، اما با توجه به حرفاي مجري کلا بازي دست ما بوده و خيلي هم عالي بازي کرديم، دو صفر هم برديم
تري که بازم گلزني کرد، علاوه بر اون فوق العاده بازي کرد و چندين ضد حمله وست هام رو دفع کرد، واقعا بازيکن بزرگيه و لياقت کاپيتاني رو داره
ايوانوويچ... واقعا خوشحالم که ايوا براي ما بازي ميکنه نه در مقابل ما، استقامت قدرت دقت عکس العمل تفکر حجومي همه چي داره اين بشر، يه دفاع همه کاره که کاملا مشخصه يکي از بهتريناي دنياست
راستي چه بدشانسي آورد وست هام! کلا دو تا موقعيت داشتن که يکيش خورد به تيرک! يه گل رو ميتونستن بگيرن، اما شانس با ما بود
شبکه سه مثلا قرار بود بازیو بده به جاش فک کنم داشت فیلم هندی می داد!
خب بازیو حساسی رو بردیم مقابل وستهام که جزو تیمای سرسخت و خیلی خوب این فصل بوده
بازی هم توی یه روزی به اصطلاح Boxing Day بودش که فک کنم انگلیس جزو معدود لیگ هایی هست که توی همچین روزهای آخر سال بازی برگزار میشه!
هایلایت بازی رو دیدم ظاهرا بیشتر موقعیت های برای چلسی بودش
گل کاستا هم قشنگ بودش و نشون میده تکنیک خوبی هم داره
جای خوشحالی هم داره که هازارد مصدومیت برطرف شده و به این بازی رسید و تاثیرشو هم گذاشت با پاس گلی که به کاستا داد
جالبه هنوز 2014 برای چلسی تموم نشده!
یکشنبه بازی سختی رو توی خونه ساتمپتون داریم
با برد مقابل اون می تونیم سال رو خیلی خوب تموم کنیم
فقط من سیتی امروز بازیشو احتمالا دیگه برده چون سه تا گل زده و بازی بعدیش هم راحته و به خاطر همین اختلاف همین سه تا باقی می مونه
Last edited by vahidgame; 26-12-2014 at 19:35.
• بعد از چند وقت فرصتی شده بود که بازی تیم رو ببینم که اونم قسمت نشد!
فقط وقتی دیدم فیلم گذاشتن با خودم فکر می کردم اگه بارسا بازی داشت ...
• لیگ انگلیس تنها جایی که باعث میشه آدم وقتی داره بازی کامپیوتری انجام میده احساس واقعی بودن بهش دست بده
وقتی تیمت روز در میون بازی میکنه!
من موندم این بازیکنها که امروز بازی کردن چطوری کمتر از 48 ساعت دیگه دوباره میخوان برن تو میدون؟!
تازه چلسی یه توک پا باید بره Southampton
• گل کاستا از اون گل های حرفه ای و درجه یک بود
از یه موقعیت معمولی به زیبایی هرچه تموم تر گل ساخت اونم با 3 مدافع مستقیم
![]()
دشمن های مورینیو و تیم چلسی بخوانند :
از اول فصل تا الان یک آمار خیره کننده برای چلسی : به طور میانگین در هربازی ۱۵ موقعیت گل و حداقل ۱۰ ضربه درون چهارچوب داشته و بیشترین آمارو داره و نزدیکترین تیم : سیتی هست که ۱۲ موقعیت و ۸ ضربه درون چهارچوب…
آیا ایمان نمیاورید؟!!!
چرا کلا در برابر مورینیو و چلسی فقط بلدید بگید : اتوبوس؛اتوبوس!!!!!
چون عادل لیورپولی پور میگه؟!!!
هایلایت بازی چلسی ۲-۰ وستهام
۱۸ هفته صدرنشینی…!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اما "یــــک رکـــــورد خــیـــره کــننده ی دیــــگــر" در این فصل برای چلسی و مورینیو :
با پیروزی 2-0 در مقابل تیم وستهام که حسابی هم این فصل خوب کار کرده! : تمام داربی های این فصل لندن رو بردیم و هیچ گلی دریافت نکردیم…
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)