به قاسم خانی تیکه انداخت؟
به قاسم خانی تیکه انداخت؟
نه, تیکهاش به مسئولان تلویزیون بود که میخواهند ادامه سریالش را بازنویسی کنند
از دیدن یه فیلم طنز هم محرومیم شادی به ما نیومده
مدیری خوب تیکه ای به صدا و سیما میلی انداخت![]()
حالا همه اینها به کنار.... اما بازم مخاطب باید بعد از هر 40 دقیقه یک داستانی توی ذهنش بمونه یا نه؟ که اینطور نیست اینطوری هیچی حتی کنایه زدنها و دیالوگها هم جالب نیست
Last edited by ghassam2; 21-04-2015 at 08:45.
نمی دونم خیلی دقتت بالاست
یا خیلی بدبینی
اما نظر جالبی بود
نه نیازی به دقت نبود معلومه از بس به فیلنامه گیر دادن و بلا سرش آوردن مدیری اینجوری با زیرکی تیکشو انداخت
معلوم نیست چه چیزی پشت پرده بوده حتی الوند از کار جدا شد
تو پشت صحنه هم غفوریان گفت خیلی جالبه بازنویسی خندید
در مورد در حاشیه تو هر قسمت توجه کنید مهران مدیری با متن و قصه ضعیف(که متاسفانه قصه ای هم نداره) داره بهترین بازیهارو میگیره
ای کاش نویسنده هارو آپدیت کنه و درکنار خشایار و امیرمهدی ژوله از صحت و تنابنده هم دعوت کنه
واقعا حیف همچین کارگردانیه که داره بخاطر متن ضعیف کارش خراب میشه
در مورد نویسنده در کاربلدی پیمان هیچ شکی نیست ولی محراب قاسمخانی
بنظرم نویسنده شاخی نیست
نمونه بارزش هم کاری که تنهایی نوشت "شرف خانواده فاضل"
با تمام این حرفها باز هم با جدیت دارم سریال دنبال میکنم و لذت میبرم![]()
سلام
به نظر من بهترین کار مهران مدیری نیست ولی مطمئنا و قطعا بدترین کارش هم نیست
یک سری ها در جاهای مختلف نوشتن که این پایان کار مهران مدیری هست یا از این دست حرفها که اونم به نظرم درست نیست
همونطور که یک هنرمند با فقط یک کار عالی بالا نمیره ، با یک کار ضعیف هم پایین نمی افته
برای نقد این اثر ، باید مدیوم کار ، محدودیت های موجود در تلویزیون و خیلی مسائل دیگه رو در نظر گرفت
اصلا همین موضوع که با پزشکان میخواد شوخی کنه خودش باعث شد (و میشه) که دستش بسته تر بشه (شکایت و اعتراض پزشکان و وزیر بهداشت و جامعه پزشکان و ...)
مطمئنا اگر اون محدودیت ها وجود نداشت و جامعه پزشکان هم اعتراض نمیکردند ، دست مهران مدیری و تیمش باز تر میبود و اونوقت اثر متفاوتی رو شاهد بودیم
به یاد دارید که شب های برره هم با محدودیت های زیادی مواجه شد و شب های برره اولین مجموعه مهران مدیری بود که به سلامت به پایان نرسید و تولیدش در روزهای آخر متوقف شد
(و نه قهوه ی تلخ که اون بخاطر اختلافات بین تیم تولید و تهیه به اون سرنوشت دچار شد)
حتی در مرد هزار چهره و مرد 2 هزار چهره هم از این دست حاشیه ها کم نبود ، در همون بخش که مسعود شصت چی به عنوان پزشک فعالیت کرد بازهم جامعه پزشکی اعتراض شدیدی
انجام داد یا حتی در مرد هزار چهره ثبت احوال استان فارس شکایت کرد و خواستار اعاده حیثیت و دریافت مبلغی حدود 2 میلیارد تومن به عنوان خسارت معنوی وارد شده به مجموعه ثبت احوال شیراز شد!
یا اون قضیه آقای "قزاقه مندیان داخل پرانتز فرهنگ" رو حتما به یاد داریدکه بعدا سانسور شد و داخل پرانتز فرهنگش حذف شد
یا حاشیه های حضور محمدرضا حسینیان که بعدا اصلا پخش هم نشد
فرق مهم این کار با کارهای قبلی که اونها هم حاشیه ساز شد این بود که موضوع داستان که در مورد یک بیمارستان هست و میخواد با جامعه پزشکی شوخی کنه حتی قبل از شروع فیلم برداری مشخص بود
به صورت رسمی اسم مجموعه ، بازیگرانش و گروه نویسندگانش مشخص شد و جامعه پزشکی خیلی زودتر تونست دست به کار بشه و اول مانع از پخش سریال در دی ماه و بعد باعث تغییر نام سریال و تغییر در محتوای سریال بشه
این ها رو باید درنظر گرفت و بعد گفت که آیا این پایان کار مهران مدیری هست یا نه!
من خودم سریال رو دنبال میکنم و با دقت هم نگاه میکنم و به نظرم بدترین کار مهران مدیری نیست و حضورش در تلویزیون امیدوار کننده هست
بعد از سالها این تنها برنامه به غیر از برنامه ی 90 عادل فردوسی پور هست که من بخاطرش تلویزیون ایران رو نگاه میکنم
مرسی.
میثم![]()
پس چرا امشب نمیده!؟
وفاته......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)