تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 33 از 37 اولاول ... 23293031323334353637 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من برا خواهرم تصمیم نمیگیرم ولی اگه جایی هم ببینم که داره حرمتش شکسته میشه جلوش وای میسم از نظر من ازدواج سفید چیزی جز کالا دیدن زن و شکستن حرمتش نیس این نظر منه حالا شما هرجوری دوس داری میتونی عمل کنی
    عزیز اون مدت معلوم و مبلغ معلوم و مهریه و... است که زن رو تنبدیل به کالا میکند.

"بر اساس برخی منابع فقه اسلامی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهری که شوهر به زن می‌پردازد، در حقیقت، عوضِ حقِ بهره بردن از بضع ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) است"

خواهری که بر اساس آزادی و اندیشه و استقلال فکری و مالی برای خودش تصمیم می گیرد بسیار احترام بیشتری دارد.
    Last edited by Artam01; 23-04-2015 at 10:33.

2. 7 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

وب سایت فیلتر نیست. تمام. ( انتظاری جز این نمیره از چنین وب سایت هایی) ...

از همین وبسایت داریم :

علاوه بر کار فرهنگی نیاز به برنامه ریزی گسترده و مناسب در جهت آسان سازی ازدواج صحیح و متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی از جمله، ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان، مسکن، و ... می باشد.

GOOD LUCK WITH THAT !!!
    Last edited by mjorh; 23-04-2015 at 12:20.

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

ببیید دوست عزیز اگه قرار باشه هر کی هرکاری بخواد بکنه که نمیشه وگرنه خدا ۱۲۴۰۰۰ تا پیغمبر نمیفرستاد که میگفت ولشون کنید هرکاری میخوان بکنن تو همه جای دنیا رابطه جنسی خارج از ازدواج رسمی معمولا بد دونسته میشه به نظر شما چرا ما فهش که میدیم میخوایم خیلی طرفمون اتیشی بشع فش ناموسی بش میدیم چون میدونیم که چخبره رابطه جنسی زنو مرد باید توی قاعده خودش انجام بشه تا حرمت نگه داشته بشه و اینکه شاید خواهر من بخواد خودشو اتیش بزنه من باید بگم برو بزن ینی برام ارزش نداره مهم نیس خوب منی که این دیدگاهو دارم اول نه با زور باهاش حرف میزتم و متقاعدش میکنم که کارش اشتباس اونوقت اگه نپذیرفت بله بره دنبال راهی که میخواد
    مشکل اینه که شما و امثال شما با این عقاید خطرناک اگه اون بنده خدا نپذیره نمیگذارید بره راهی رو که میخواد) واقعا حتی تو این زمونه درک این موضوع که هر ادمی خودش اختیار و قدرت انتخاب داره چرا برای بعضی از مردم سخته؟:(
    در ضمن اطلاعاتتون رو ببرید بالا! تو هیچ جای دنیا رابطه جنسی خارج از ازدواج بد دونسته نمیشه به جز ( خط قرمز ما ) که با قدرت تونسته در عرض35 سال با جدا کردن مرد و زن از هم این جامعه فاجعه بار رو به وجود بیاره...

Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
    Last edited by New Ray; 23-04-2015 at 22:17. دليل: حذف اسم خط قرمز

6. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اتفاقا در فرهنگ ما چیزی که بیشتر از همه میشه دید همون تظاهر هستش در هر موردی و همونطور که خودتون هم گفتید این پیوندهای خانوادگی و دید و بازدید های مسرت بخش از
    ...
    درسته که تظاهر در فرهنگ ما وجو داره (جاهایی دیگه هم وجود داره، حالا شاید کمتر) ولی خب تاثیر رفت و امد ها و دور هم جمع شدن های خانودگی بر ایجاد نشاط و ... امری جدایی از تظاهر هست، اگر ما این رفت امد ها و دید و بازدید ها رو از فرهنگمون بگیریم خودمون رو از یکی از غنی ترین منابع ایجاد و تعمیق محبت، صمیمیت، نشاط و انرژی و ... محروم خواهیم کرد ...
    Last edited by N I G H T P E A C E; 23-04-2015 at 23:42.

8. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ازدواج سفید قرار نیست که موقت باشه .... اگه درست پیش بره ، دائمی میشه و خب در آینده بچه دار هم میشن ... درسته در کشور ما خانواده اهمیتش بالاست ولی استقلال هم اهمیت داره ....
    ازدواج سفید اصلا فلسفش اینه که موقت باشه، یعنی دو طرف می پذیرن که این یک رابطه موقت هست مگر اینکه خلافش ثابت شه (بر عکس ازدواج رسمی)، و بله اگه درست پیش بره ، دائمی میشه و خب در آینده بچه دار هم میشن اما بحث اینه که همین موقت بودنش باعث میشه بخصوص زن بچه دار شدن رو ریسک بدونه ...

فرض کنید دوستی به شما یه خونه میده برا زندگی و میگه "اینجا موقت زندگی کن، شاید هم آخرش خونه رو بدم به خودت" ... شما یه 20 میلیون سرمایه دارید و میتونید با این 20 میلیون یه سر و سامانی به این خونه بدید، اما آیا عاقلانه هست شما تمام سرمایه تون رو خرج این خونه کنید؟ عقلا خیر، چون ریسکش بالاست، درسته که ممکنه خونه بشما بده، اما اگر نداد چی؟

ازدواج سفید هم دقیقا همینطوره، هم پسر و هم دختر محتاطن، تمام سرمایشون رو خرج نمیکنن، تمام سعی شون رو برای حفظش نمیکنن، و ... چون همیشه با خودشون میگن "یادت باشه لزومی نداره خودت رو فدا کنی، زیا سخت نگیر، چون احتمالا ما همیشه با هم نیستم ..."

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

البته این پیوندها و رفت و آمدهای بیشتر و عمیق تر لزوما خوب هم نیست، خیلی از بدبختی های ما ناشی از همین "مقدار" و "عمق" روابط است: فضولی کردن، نماش و پز دادن، رفتارهای خاله زنکی، غیبت، دخالت در زندگی سایرین، چشم و همچشمی، حسادت به اموال سایرین و خیلی چیزهای دیگه که همه می دونیم که مستقینا ناشی از "عمق" و "میزان" نامناسب پیوندهای خانوادگی و رفت و آمدها در فرهنگ ما هستند.

پیوندها و ... هم از نظر میزان و هم عمق یک بالانس مناسب نیاز داره (نه زیاد و نه کم)، و فکر می کنم این قضاوت یک طرفه است که بگیم چیزی که در جامعه ما الان هست بالانس مناسب است وقتی این همه مشکلات داریم که مستقیما ناشی از همین "ارزش های ضعیف فرهنگی" ماست، و در خیلی از این موارد جوامع غربی الان خیلی خیلی بهتر عمل می کنند.
    بله لزوما خوب نیستن، اما بودش بهتر از نبودش هست، مزایایی چنین رابطه های همیشه هست، ذاتی این روابط هست، خوشحال شدن کسایی که بشون سر میزنیم (بخصوص پدر و مادر)، آشنا شدن با افراد جدید، استفاده از تجربیات بزرگتر ها، آکاه شدن از مشکلات همدیگه و تلاش برا حلشون و ... اما بدی های این روابط ذاتی این روابط نیستن، اگر افراد فهمیده و اهل اخلاق باشن، مسایلی که گفتین یا پیش نمیاین یا خیلی کمتر میشن ...

از طرف دیگه این مسایلی که گفتین، مخصوص دید و بازدیدهای خانوادگی نیست، تو هر جمعی، مردونه یا زنونه، هستن، بنابراین این انتقاد به تمام روابط وارد هست نه فقط روابط خانوادگی و فرهنگ ما ...

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بله لزوما خوب نیستن، اما بودش بهتر از نبودش هست، مزایایی چنین رابطه های همیشه هست، ذاتی این روابط هست، خوشحال شدن کسایی که بشون سر میزنیم (بخصوص پدر و مادر)، آشنا شدن با افراد جدید، استفاده از تجربیات بزرگتر ها، آکاه شدن از مشکلات همدیگه و تلاش برا حلشون و ... اما بدی های این روابط ذاتی این روابط نیستن، اگر افراد فهمیده و اهل اخلاق باشن، مسایلی که گفتین یا پیش نمیاین یا خیلی کمتر میشن ...

از طرف دیگه این مسایلی که گفتین، مخصوص دید و بازدیدهای خانوادگی نیست، تو هر جمعی، مردونه یا زنونه، هستن، بنابراین این انتقاد به تمام روابط وارد هست نه فقط روابط خانوادگی و فرهنگ ما ...
    شما گفتید "میزان" و "عمق" روابط در فرهنگ ایرانی خوب است و این رو نقطه ضعفی در غرب دونستید، و من اون چیزها رو گفتم که مشکلات "میزان" و "عمق" روابط زیاد است. بحث بودن و نبودن نیست، مگه شما ادعا می کنید این چیزهایی که لیست کردین در فرهنگ های غربی وجود نداره و ویژه فرهنگ ماست؟ در دانمارک کسی به پدر و مادرش سر نمی زنه؟ در نروژ مردم با افراد جدید آشنا نمیشن؟ در نیوزیلند مردم از تجربیات بزرگتر ها استفاده نمی کنند؟ در استرالیا مردم از مشکلات هم آگاه نمیشن و برای حلشون به هم کمک نمی کنن؟

صحبت من درباره "میزان" و "عمق" روابط بود، خانوادگی و غیرخانوادگی نداره. در کشور ما روابط بین افراد بیش از حد زیاد هستند، و بیش از حد عمیق طوری که افراد به میزان کافی حریم شخصی و استقلال فیزیکی و ذهنی برای خودشون ندارن. انسان ها به هم بیش از حد وابسته (co-dependent) هستند (که مفهومی متفاوت با علاقه است). شما از هر روانشناسی که بپرسید این مشکلات رو براتون تایید می کنه که ریشه در مسائل فرهنگی ارتباطات ما دارن و اینها چیزهای "خوب" ای نیستند. در اکثر کشورهای غربی اکثر اون مزایایی که گفتید هست، اکثر این معایب هم نیست چون اونها "بالانس" بهتری رو پیدا کردن.

12. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما گفتید "میزان" و "عمق" روابط در فرهنگ ایرانی خوب است و این رو نقطه ضعفی در غرب دونستید، و من اون چیزها رو گفتم که مشکلات "میزان" و "عمق" روابط زیاد است. بحث بودن و نبودن نیست، مگه شما ادعا می کنید این چیزهایی که لیست کردین در فرهنگ های غربی وجود نداره و ویژه فرهنگ ماست؟ در دانمارک کسی به پدر و مادرش سر نمی زنه؟ در نروژ مردم با افراد جدید آشنا نمیشن؟ در نیوزیلند مردم از تجربیات بزرگتر ها استفاده نمی کنند؟ در استرالیا مردم از مشکلات هم آگاه نمیشن و برای حلشون به هم کمک نمی کنن؟

صحبت من درباره "میزان" و "عمق" روابط بود، خانوادگی و غیرخانوادگی نداره. در کشور ما روابط بین افراد بیش از حد زیاد هستند، و بیش از حد عمیق طوری که افراد به میزان کافی حریم شخصی و استقلال فیزیکی و ذهنی برای خودشون ندارن. انسان ها به هم بیش از حد وابسته (co-dependent) هستند (که مفهومی متفاوت با علاقه است)، و بیش از حد نسبت به هم مهرطلب. شما از هر روانشناسی که بپرسید این مشکلات رو براتون تایید می کنه که ریشه در مسائل فرهنگی ارتباطات ما دارن و اینها چیزهای "خوب" ای نیستند. در اکثر کشورهای غربی اکثر اون مزایایی که گفتید هست، اکثر این معایب هم نیست چون اونها "بالانس" بهتری رو پیدا کردن.
    به صورت غیر مستقیم شنیدم و دیدم که روابط خانوادگی در غرب مثل ما نیست، اینطور نیست که مثلا بچه ها بعد از جدایی مرتب به پدر و مادر و همدیگه سر بزنن، اینطور نیست که در مناسبت های مختلف عموها و دایی ها و عمه ها و خاله ها و ...دور هم جمع بشن (با ازدواج سفید این نسبت ها بسیار بسیار کم میشن) ... البته همونطور که گفتم من مستقیما اونجا نبودم و اینها رو از کسایی که اونجا بودن شنیدم، و البته تو فیلم ها و سریال هایی غربی که دیدم بیشتر همینطور هست ... منظور من از عمق و میزان این بود ...
    Last edited by N I G H T P E A C E; 24-04-2015 at 00:54.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ازدواج سفید اصلا فلسفش اینه که موقت باشه، یعنی دو طرف می پذیرن که این یک رابطه موقت هست مگر اینکه خلافش ثابت شه (بر عکس ازدواج رسمی)، و بله اگه درست پیش بره ، دائمی میشه و خب در آینده بچه دار هم میشن اما بحث اینه که همین موقت بودنش باعث میشه بخصوص زن بچه دار شدن رو ریسک بدونه ...

فرض کنید دوستی به شما یه خونه میده برا زندگی و میگه "اینجا موقت زندگی کن، شاید هم آخرش خونه رو بدم به خودت" ... شما یه 20 میلیون سرمایه دارید و میتونید با این 20 میلیون یه سر و سامانی به این خونه بدید، اما آیا عاقلانه هست شما تمام سرمایه تون رو خرج این خونه کنید؟ عقلا خیر، چون ریسکش بالاست، درسته که ممکنه خونه بشما بده، اما اگر نداد چی؟

ازدواج سفید هم دقیقا همینطوره، هم پسر و هم دختر محتاطن، تمام سرمایشون رو خرج نمیکنن، تمام سعی شون رو برای حفظش نمیکنن، و ... چون همیشه با خودشون میگن "یادت باشه لزومی نداره خودت رو فدا کنی، زیا سخت نگیر، چون احتمالا ما همیشه با هم نیستم ..."
    نه دیگه نباید با این دیدگاه جلو رفت، اون دو نفری که این تصمیم رو میگیرن باید زمینه فرهنگیش رو هم داشته باشن و بدونن که هدفشون از این نوع ازدواج چیه ، بدونن که باید همه تلاششو به کار بگیرن تا ثمره ای داشته باشه ، و به دنبال پایداری باشن نه این که هر روز به فکر جدایی ...ببینن تا چه حد با هم تفاهم دارن و ازین قبیل موارد... میگم همه اینها به خوده افراد بستگی داره.

در رابطه با این دید و بازدید ها هم .... هیچ نشاطی به شخصه ندیدم ...همش تظاهر ! ... البته پدر و مادر بحثشون جداست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •