تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 33 از 47 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه سوال : به نظرتون برای دوره ی شیمی(پیش) ، فقط تستای کنکورو دوباره بزنم(مبتکرانم اون قدیمیست که تهش کل کنکورای اون فصلو با هم اورده که زمان دار آدم امتحان بگیره) کافیه ، یا علامت زده هم بزنم ؟ آخه علامت زده هام یه 250 تایی هستن همینطوری تو هر درس(قدیمیه درسیش 600 تسته) ، کنکورا هم یه 70 الی 100 بسته به درس .

سوال دوم : برای بی دقتی شدید چه کنم ؟
    من تو هر درسی بی دقتی کنم ، تو ریاضی نمیکنم که این آزمون قلمچی ریاضیم نابودم کرد ! 4 تا سوال آخرو با هم بی دقتی محاسباتی داشتم ، درصدم از 90 رفت رو 60 و خرده ای ! زیستم 70 بود ، شیمی و فیزیک 85 (که البته فیزیک هم بی دقتیم زیاد بود و وقتی اومدم بیرون فکر میکردم همش درسته به جز یه نزده ، اما یه دو تایی بی دقتی اومد روش ، اونم ساده ترین سوالای آزمون ! در حدی که تو یکیشون جهت حرکت عقربه ساعتو اشتباه درنظر گرفته بودم!!!!) اگه ریاضیه رو بی دقتی نمیکردم(بی دقتیای خیلی مسخره ، 2 * 2 * 2 رو نوشتم 4 ، -1 بر روی 1 رو منفیشو حواسم نبوده 1 دیدم ، نامعادله رو تو منفی ضرب کردم یادم رفته جهتشو عوض کنم !!!) ترازم از این 7100 خیلی بالاتر میشد به خصوص که عمومیا هم خوب شدن به نسبت(عربی و زبان 90 ، ادبیات و دینی 70) .
    تراز پزشکی خوب شد(7300 حدودا) ولی خوب میدونم خیلی از اینا بهتر میتونم بزنم .

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه سوال : به نظرتون برای دوره ی شیمی(پیش) ، فقط تستای کنکورو دوباره بزنم(مبتکرانم اون قدیمیست که تهش کل کنکورای اون فصلو با هم اورده که زمان دار آدم امتحان بگیره) کافیه ، یا علامت زده هم بزنم ؟ آخه علامت زده هام یه 250 تایی هستن همینطوری تو هر درس(قدیمیه درسیش 600 تسته) ، کنکورا هم یه 70 الی 100 بسته به درس .

من تو هر درسی بی دقتی کنم ، تو ریاضی نمیکنم که این آزمون قلمچی ریاضیم نابودم کرد ! 4 تا سوال آخرو با هم بی دقتی محاسباتی داشتم ، درصدم از 90 رفت رو 60 و خرده ای ! زیستم 70 بود ، شیمی و فیزیک 85 (که البته فیزیک هم بی دقتیم زیاد بود و وقتی اومدم بیرون فکر میکردم همش درسته به جز یه نزده ، اما یه دو تایی بی دقتی اومد روش ، اونم ساده ترین سوالای آزمون ! در حدی که تو یکیشون جهت حرکت عقربه ساعتو اشتباه درنظر گرفته بودم!!!!) اگه ریاضیه رو بی دقتی نمیکردم(بی دقتیای خیلی مسخره ، 2 * 2 * 2 رو نوشتم 4 ، -1 بر روی 1 رو منفیشو حواسم نبوده 1 دیدم ، نامعادله رو تو منفی ضرب کردم یادم رفته جهتشو عوض کنم !!!) ترازم از این 7100 خیلی بالاتر میشد به خصوص که عمومیا هم خوب شدن به نسبت(عربی و زبان 90 ، ادبیات و دینی 70) .
    کلا بستگی به خودت داره...
    ممکنه فصل اسید و باز رو اشکال داشته باشی پس باید بیشتر کار کنی
    یا شاید مبحث استوکیومتری رو بیشتر تستای ترکیبی نیاز داری کار کنی.....

3. 5 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما سه جلد کتاب فیل شیمی بازرگان رو تهیه کن + کتاب حفظیات شیمی مهروماه البته اسمش کتاب هست وگرنه یه دفترچه کوچولوئه فقط. واکنش ها و ساختارهای مواد و ... رو هم داره. از الان اینا رو میتنی کمتر از سه هفته تموم کنی.
    ===

در مورد بی دقتی الان اکثر داوطلبان استرس دارن مخصوصا کسایی که برای قبول شدن میجنگن و کسایی که برای رتبه برتر شدن میجنگن. این دو گروه رو تقریبا نمیشه کاریشون کرد اگه داروی آرام بخش هم مصرف کن به تمرکز و مطالعشون ممکنه آسیب بزنه. تقریبا باید سعی کنن یه راهی برای غلبه بر استرسشون وارد کنن. اینم بگم که اکثر کسایی که چنین استرسی دار اگه بهشون بگی که استرس داری انکار میکنن و از وجودش بی اطلاعن فقط با انجام معاینات روانپزشکی میشه اثباتش کد که خب توصیه نمیشه در این زمان.
    کسایی که استرس قبول شدن در دانشگاه های خوب و رتبه های خوب میجنگن ( مثلا سه رقمی های خوب ) اینا میتونن بی خیال بشن و به هر دانشگاهی راضی بشن یعنی از الان بگن که من هرجا قبول شدم واسم مهم نیست ( عاقلانش هم همینه ) در این صورت استرسشون کاهش پیدا میکنه.

بعیده پیدا شدن ناگهانی بی دقتی و خطا دلیلی جز استرس داشته باشه معمولا بی خوابی و پرخوری و افسردگی و وسواس و ... در طول زمان به تدریج روی تمرکز و دقت آدم تاثیر میزارن نه اینکه یهو باعث بشن خطاهای آدم افزایش پیدا کنه. از نشانه های استرس میشه به واکنش سریع به محرک های محیطی شاره کرد و همچنین عجله داشتن در انجام کارها.

5. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی بچه ها بعد از اتمام تعطیلات نوروی تاپیک مخصوص جمع بندی مطالعه کنکوری های 94 رو ایجاد خواهم کرد و تا روز کنکور فعال خواهد بود.
    اگر مطلبی به ذهنتون میرسه که برای جمع بندی مفید باشه حتما آمادش کنین تا در تاپیک قرار بدینش.

7. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

تجربه ى من ثابت کرده هيچگاه نبايد به تستاى سال هاى قبل اعتماد کرد، مخصوصا اين سال ها که هر سال تو يکى دو تا درس نو آورى ميشه
    حتما تستايي که علامت زدين رو حل کنيد + هر چى مسئله که به چشمتون ميخوره - اصلا به تستاى کنکور بسنده نکنين
    کنکور 92 به همه گفت روش خوندن زيست رو عوض کنين
    کنکور 93 هم با سوالاى شيمي و رياضيش همه رو سوپرايز کرد
    پيشنهاد ميدم تو درس شيمى اصلا به يک منبع بسنده نکنين تستاى (مسئله) مختلف از طراح ها و موسسه هاى مختلف حل کنين تا همه جور تست ديده باشين شيمى کنکور رفته سمت محاسباتى و ادبيات و سبک جديد ، مبتکران تستاش از نظر محاسباتى آسون تره و قلمچى هم کلا به درد نميخوره شيميش

در مورد بى دقتى هم بگم سعى نکنين سرعتتون رو خيلى بالا ببرين، بيشتر بي دقتى دليلش عجله هست.

9. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

یک توصیه می کنم به دوستان کنکور ریاضی و زیست که خودم به دلیل رعایت نکردنش خیلی ضریه خوردم؛
    اگه برای درس شیمی وقت زیادی گذاشتید تا به حال، تا خود روز کنکور شیمی رو ول نکنید و نگید بلدم. مخصوصا واکنش ها و رنگ ها و کلا چیز های حفظی رو بار ها مرور کنید تا همه رو از بر باشید. من از نظر مفهوم و حل مسئله هیچ ضعفی توی شیمی نداشتم(برخی از مطالب رو که دوست داشتم مطالعه فراتر از کتاب هم داشتم در موردشون) اما چون روی حفظیات خیلی کار نکردم اکثر سوال ها سوخته شدند. کل مطلب سوال رو بلد بودم، واکنش رو بلد نبودم یا فرمول شیمیایی فلان مواد رو حفظ نبودم.
    اگر از نظر مفهوم و حل مسئله قوی هستید، بسیار بسیار روی موارد حفظی کار کنید تا نتیجه خوب حاصل بشه.

11. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام منم امسال برای بار پنجم در کنکور شرکت میکنم و البته بار آخر. ولی بار اولمه که درس خوندم و آماده هستم. امیدوارم بتونم در رشته تجربی موفق بشم.
    ضمنا بچه ها همونطور که آقای دکتر سیدمحمدی فرمودن سعی کنین حتما آزمون های جامع سنجش رو شرکت کنین و قبلشم جمع بندی رو کاملا جدی بگیرین.

13. 2 کاربر از Mohsen Koohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به هیچ وجه چنین کتابهایی به درد کنکور سراسری نمیخورن. تازه ریاضی کنکور سراسری در رشته های تجربی و ریاضی کاملا متفاوت هستش.
    ضمنا موفقیت در کنکور فقط به احاطه بر حل تست های ریاضی بستگی داره نه به دانش ریاضی چه بسا لیسانسه های رشته ریاضی که دبیر ریاضی محسوب میشن ولی در کنکور 91 و 92 قادر نبودن تست های مقاطع مخروطی و کاربرد مشتق و .... رو حل کنن.

15. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان ، من دینی مقدار نسبتا زیادیشو تست نشده بزنم(از نظر خوب خوندن تقریبا تمومه و 2 درس آخر پیش موندن فقط) .
    به نظرتون تو گاج فقط تستای سراسری و سنجش رو بزنم ایراد داره ، یا حتما تالیفی هم بزنم ؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان ، من دینی مقدار نسبتا زیادیشو تست نشده بزنم(از نظر خوب خوندن تقریبا تمومه و 2 درس آخر پیش موندن فقط) .
    به نظرتون تو گاج فقط تستای سراسری و سنجش رو بزنم ایراد داره ، یا حتما تالیفی هم بزنم ؟
    اگه واقعا خوب خوندين سراسرى و سنجش کاملا کفايت ميکنه، تست هاى تاليفى معارف بيشترش مربوط به متن درسه و تست مربوط به آيه کمتر داره و سليقه اى هم هست
    از طرفى هم الان موقع تاليفى زدن نيست اصلا، ولى درساى مهمى مثل سنت ها و توحيدها و توبه قيامت و اينا تاليفى هم زده بشه خيلي خوبه، ولى درسايي مثل همون دو درس آخر پيش که مربوط به زندگى در دنياى امروزى و اين مزخرفاته نيازى نيست تاليفى.

18. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •