یه سوال : به نظرتون برای دوره ی شیمی(پیش) ، فقط تستای کنکورو دوباره بزنم(مبتکرانم اون قدیمیست که تهش کل کنکورای اون فصلو با هم اورده که زمان دار آدم امتحان بگیره) کافیه ، یا علامت زده هم بزنم ؟ آخه علامت زده هام یه 250 تایی هستن همینطوری تو هر درس(قدیمیه درسیش 600 تسته) ، کنکورا هم یه 70 الی 100 بسته به درس .
سوال دوم : برای بی دقتی شدید چه کنم ؟
من تو هر درسی بی دقتی کنم ، تو ریاضی نمیکنم که این آزمون قلمچی ریاضیم نابودم کرد ! 4 تا سوال آخرو با هم بی دقتی محاسباتی داشتم ، درصدم از 90 رفت رو 60 و خرده ای ! زیستم 70 بود ، شیمی و فیزیک 85 (که البته فیزیک هم بی دقتیم زیاد بود و وقتی اومدم بیرون فکر میکردم همش درسته به جز یه نزده ، اما یه دو تایی بی دقتی اومد روش ، اونم ساده ترین سوالای آزمون ! در حدی که تو یکیشون جهت حرکت عقربه ساعتو اشتباه درنظر گرفته بودم!!!!) اگه ریاضیه رو بی دقتی نمیکردم(بی دقتیای خیلی مسخره ، 2 * 2 * 2 رو نوشتم 4 ، -1 بر روی 1 رو منفیشو حواسم نبوده 1 دیدم ، نامعادله رو تو منفی ضرب کردم یادم رفته جهتشو عوض کنم !!!) ترازم از این 7100 خیلی بالاتر میشد به خصوص که عمومیا هم خوب شدن به نسبت(عربی و زبان 90 ، ادبیات و دینی 70) .
تراز پزشکی خوب شد(7300 حدودا) ولی خوب میدونم خیلی از اینا بهتر میتونم بزنم .