علیفر داره خودش را میکشه که اسم ها را کامل بگه.
ورا این بشر بازنشست نمیشه؟؟؟؟
علیفر داره خودش را میکشه که اسم ها را کامل بگه.
ورا این بشر بازنشست نمیشه؟؟؟؟
این علیفر چرا این قدر چرت و پرت میگه؟
مگه الان دارن از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمیکنند؟؟ کلا از مرحله پرته!!!
میگه وقتی داورا از این اسپری ها دارن و به شکلی کمیک حملش میکنند چرا فیفا اجازه استفاده از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه رو نمیده!!
Last edited by mohammadirani; 30-06-2014 at 00:03.
دقیقا این یکی کلا شوته شوته
یک روز بشقاب ما خراب بود از شبکه سه بهره بردیم . اون از سریال کاملا کپی شده هفت سنگ و حالا هم جناب سرهنگ می فرمایند :
معلوم نیست حالا که به داور ها اسپری محو شونده می دن و به شکل کمدی خم می شن و استفاده می کنن چرا از تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه استفاده نمی کنند؟!!!
سرهنگ جام جهانی نمی بینه ؟!![]()
- ولی عاشق این طرز بیان اسماشم : سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس!
بزرگترین سوتی گزارشگری امسال میدونین کی بوده؟
بازیهای مرحله گروهی
گروه C شب اخر
بازی کلمبیا و ژاپن دقیقه 90
اون طرف یونان دقیقه 91 یک پنالتی به دست میاره
گزارشگر دوست داشتنی و محترم!!! میگه
البته اون پنالتی هیچ تاثیری نداره چون یونان نهایتش میشه 3 امتیازی و ساحل عاج و کلمبیا صعود میکنند
یونان پنالتی رو گل میکنه و بازیکنان یونان در حد مرگ خوشحالی میکنند ولی گزارشگر محترم ما بازم نمیفهمه جریان چیه
بازی یونان و ساحل عاج زودتر تموم میشه.دوربین صحنه ای رو نشون میده که بازیکنان ساحل عاج روی زمین از ناراحتی دراز کشیدند و بازیکنان یونان دارن بالا پایین میپرند و شادی میکنند.تازه میفهمه چه گندی زده و خیلی راحت میگه مثل اینکه یونانم صعود میکنه!!
نه معذرت خواهی و نه حتی گفتن اینکه اشتباه کردم
کلا چرا چنین گزارشگران احمقی میارند که سالهاست هیچ مطالعه ای نداشتند و حتی از اتفاقات مهمترین تورنمنت جهان بی خبرند؟؟
د لامصب حداقل یه خورده جدول مسابقات رو ببین
Last edited by mohammadirani; 30-06-2014 at 00:14.
من نمیمدونم چه اصراری هست که اسم بازیکن های یونان رو کامل بگه ؟؟ !!
پوس پوس میکنه کلی حال میکنه !!![]()
بازیکن یونان قشنگ توپو به عمد با دست زده...این علیفر خنگ اصلا نفهمیده میگه تیم داوری خوب کار کرده!
اخرم همین بازیکن که بار ها بارها اسمشو کامل میگه گل نجات بخش یونان رو زده
یکی بازی رو از اول ببینه سرهنگ چندبار اسم این سو قر اتیسس پاپاس تا پوولوس رو کامل گفته, نموده ها
فکر کنم سرهنگ دعا دعا میکنه یونان بره بالا وبازی مرحله بعد یونان هم بیفته به خودش و اسمها رو با لذت صدا کنه
انصافا تلفظ اسامی یونانی ها لذت بخشه مثل اسم کاربری خودم : دی ولی دیگه سرهنگ شورشو دراورده
حاضرم دو برابر این سوتی هارو تحمل کنم فقط یه خورده کمتر داد بزنه
حالیش نیست نصف شبه
Last edited by Hatek; 30-06-2014 at 02:29.
سرهنگ(نیمه دوم وقت اضافه ـ حملهی یونان) : یه پاس به جلو از توی در![]()
به این شبهای عزیز اصلاً بازیا رو نمیبینهیعنی فقط اونایی رو که گزارش میکنه تقریباً میبینه
اینم همینجوری برای اعلام زمان سحر با نعره بخونید: گکاس و واکنش خوب ناواس![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)