سلام ...
این متن هم در مورد جوی که یه عده ... ! ( هیچ لقبی واسه این افراد تو ذهنم نمیاد ! ) بر علیه نکونام درست کردن :
بچهها فقط سه روز مونده تا بوسنی. این جو ضد جواد نکونام رو بشکنید. اگه فرصت کردین صحنه گل رو دوباره ببینین، بهانهها کافی نیست برای مقصر دونستن نکو.
جواد در دقیقه 89:52 اشتباه کرد. اما گل 38 ثانیه بعد به ثمر رسید. روخو از چپ پاس داد برای سانتر، حقیقی مشت کرد. بعدش زابالتا از راست مثل روخو موقعیت سانتر ایجاد کرد که امیرحسین هد زد. بشمارید از لو دادن جواد تا شوت مسی برسه به تور، 25 ضربه با پا، سر و مشت، به توپ زده شده.
بعدشم قرارمون پا برجاست. با هم میبریم و با هم میبازیم. همه با همیم توی برد و باخت. فقط با اتحاد و حمایت میشه اثبات کرد لیاقت بازی با فرانسه رو داریم.
برای یک بار در تاریخ فوتبالمون، اگه حذف شدیم سریع نگردیم دنبال قربانی. بیایبد از همین جام 2014، فقط شریک شادیها نباشیم.
اجازه ندیم به کسی که 142 بازی با توپ پلاستیکی توی کوچه انجام نداده، توهین کنه به کاپیتان تیم ملی با 142 بازی ملی. چطوری میشه کمپین بزنین برای موندن کیروش اما به کاپیتانش اهانت کنین!
وقتی محمد ال دعایه دروازهبان عربستان چند تا بازی کم داشت برای شکستن رکورد بازی ملی کلودیو سوارز مکزیکی، عربستانیا حریف تدارکاتی میخریدن. ما با حجازی چیکار کردیم؟ ال دعایه یه دست عابدزاده هم نمیشد. اما کاری کردیم که در 48 سالگی بیاد تلویزیون بگه به خدا من حتی از سیگار متنفرم، نگید عقاب آسیا کوکائینی بود.
مصریا برای خداحافظی باشکوه حسام حسن 40 ساله توی جام ملتهای 2006 که خودشون میزبان بودن، طوفانی به پا کردن که نظیرش فقط توی میدون تحریر دیده شده. قهرمانم شدن تازه.
اصلاً همین بازی آخر خانگی مکزیک قبل از حام جهانی. صد هزار نفر اومدن برای کواتموک بلانکو. چهار سال قبل خداحافظی کرده بود اما باز در 41 سالگی جلوی اسرائیل نیمه اول بازی کرد تا تیم ملی با روحیه بهتری بدرقه بشه و بیاد نفس برزیل رو بگیره. که گرفت.
میدونستین بازیکنامون توی برزیل تفریحی ندارن جز همین فیسبوک، توئیتر و بالا پایین کردن اینترنت؟ از اردوی ژوهانسبورگ تا امروز همش در تمرین، سفر و مسابقه بودن. الان توی اوج فشار هستن. فشار مهیبی که خیلی از تیمای بزرگ رو شکسته.
دیشب توی هواپیما در مسیر سائوپائولو، چند تا از بچهها زار زار گریه میکردن.
فیفا 153 تا عکس گذاشته از بازی با آرژانتین، اما صحنه پنالتی رو نگذاشته! عیبی یوخ.
فاز منفی تعطیل. یه تمرکز، یه نفس، یه اراده ملی فاصله داریم تا بردن بوسنی. ما میتونیم
+
اضافه می کنم به همه ی این ها اینکه همین جواد نکونام بود که اون تک گل 3 امتیازی رو زد وگرنه الان باید بازی های ازبکستان ! رو می دیدن اون عزیزان ! . متاسفانه وقتی بحث پیراهن و علاقه به یه باشگاه خاص می شه یه گروهی ( چه آبی / چه قرمز ) با پا گذاشتن روی انصاف و وجدان خودشون اظهار نظر می کنن. تو فوتبال ما و مخصوصا جام جهانی 2006 فاجعه های زیادی رقم خورده پس خوبه ما هم بیایم از اون لگد به ساک و پاس ندادن بزرگان تیم به همدیگه و ... حرف بزنیم؟ تازه کجای اون بازی های مزخرف با این 2 بازی عالی بچه ها قابل قیاس هستش؟! چرا وقتی حرفی از تیم ملی زده می شه یه عده به خاطر تعصب به یه پیراهن و رنگ باشگاه چشماشون رو می بندن و حرف های نا مربوط می زنن؟ همین تعصب های بیجا همیشه عامل عقب موندگی می شه.
دیگه عرضی نیست فقط اینکه من تو تیم ملی همه رو دوست دارم ، به عنوان یه استقلالی به بازیکن های مثل حقیقی / حسینی / پولادی ( که ناصر خانآوردش استقلال خیلی سال پیش ) انصاری فرد و ... افتخار می کنم. اون ها 2 تا از بهترین نمایش های تیم ملی کشورمون رو تو این 4 دوره ی جام جهانی رقم زدن. امیدوارم ایران 10-0 بوسنی رو ببره و اگر هم ببازه اون ها مردونه جنگیدن و ازشون خیلی ممنونم.