گل دوم رو هم زد آلمان و خیالمون راحت شد. می ریم برای دیدن گل سوم که برتری آلمان رو ثابت کنه
گل دوم رو هم زد آلمان و خیالمون راحت شد. می ریم برای دیدن گل سوم که برتری آلمان رو ثابت کنه
غنا خیلی خوب بازی می کرد و به نظرم اگه حذف بشه یه تیم خوب از دور مسابقات کنار رفته.
همونطور که قبلا گفته بودم، دفاع های گوشمون تو فاز حمله ضعیف هستن و این بازی تو دفاع هم ضعیف بودن، مخصوصا مصطفی. رو گل اول مقصر بود. گل دوم هم فک کنم لام اشتباه کرد. خلاصه هنوز دفاع مشکل داره و بعد خوردن گل دوم هم یه جورایی دفاع رو بیخیال شده بودن و غنا می تونست اختلاف رو بیشتر کنه اما تعویض شواینی و کلوزه بازی رو به نفع آلمان برگردوند.
کلوره هم رکورد زد
هر دو تیم می تونستن برنده باشن و بازی خیلی پر موقعیت و جذاب بود.
نزدیک بود نحسی بازی های دوم هم این بار یقمون رو بگیره که خدا رو شکر سالم رد شدیم![]()
غنا تونست آلمان رو تحت فشار قرار بده و عیار دفاع و حمله اون رو به همه نشون بده.
ما توی فاز هجوم خوب و عالی بودیم اما توی دفاع هنوز کار فردی و گروهیمون میلنگه.
من آخر نفهمیدم بوآتنگ چرا تعویض شد؟
اکثرا به غیر از مصطفی، خوب بودن ولی بازی خوب اورزیل رو نباید نادیده بگیریم.از همیشه بیشتر دوید و توی جریان بازی بود.
کلوزه هم رکورد زد و اگه اون موقعیت رو گل میکرد وا ویلایی میشد
در کل خوب بود و میشه با خیال راحت به دور بعدی فکر کنیم که اول بشیم یا دوم![]()
دلیل تعویض بواتنگ چی بود؟ مصدوم شده؟ منطقی نبود اصلا
بعد از زدن گل دوم، آلمان خیلی راحت میتونست بازی رو ببره. هربار توپ رو با آرامش به پشت جریمه غنا رسوندن صاحب موقعیت شدن. اما بیشتر وقتا بی دقتی میکردن و توپ رو با عجله از دست میدادن. یجا هم اعصاب لوو خرد شد و توپ رو شوت کرد. دفاع های کناری، مخصوصا هوودس اصلا تو حمله تعطیلن. اوزیل یک ساعت منتظر میموند، بازم هوودس نمیومد جلو.
امیدوارم از بازی بعدی، لام بره دفاع راست و شواینی برگرده تو ترکیب. هیچ جوری منطقی نیست که قدرت هجومی لام در سمت راست و نبوغ شواینی در هافبک رو فدای این ترکیب فعلی کنه. ضمنا لام در هردو بازی اشتباه های خطرناکی در هافبک داشت.
مولر مثل همیشه عالی بود
واقعاً اگه آلمانم می باخت داغون میشدم امشب.
دوستان بوآتنگ مصدوم شد که تعویض شد؟
برا چی مصطفی اومد تو بازی؟ این اصلا با بقیه هماهنگ نیست تو نفوذهام اصلا به موقع و هماهنگ جلو نمیومد.
گلِ دوم کی تکل زد به توپ نرسید ؟
توپ رد شد گل خوردیم؟
بعد گل دوم هم خیلی گل خراب کردیم ، فلیپ لام برا چی توپی که باید شوت کنه را پاس پشتِ پا میده.
خیلی گل نزدیم.
اما خداییش امشب اوزیل برا اینکه از فشار انتقادها کم کنه خیلی خوب بازی کرد و انرژی گذاشت ، امیدوارم بالاخره با یک گل یا چندتا پاس گل خوب از زیر این فشار رها بشه.
در کل تو دفاع خوب نبودیم ، هم هوملز هم مرته ساکر چند صحنه بد جور جا موندند به خصوص هوملز.
Last edited by M.Sadegh.M; 22-06-2014 at 00:54.
دو تا بازی پر هیجان ، پشت سر هم انرژی ما هم تموم شد
اصلا تا قبل از اومدن کلوزه و شواینی تیم تیم نبود بعد از اومدن اونا
بازی آلمان شکل گرفت
اشکالات رو که دوستان گفتن
آلمان از 2008 تا الان سه جامه که بازی دومش تو مرحله گروهی خوب در نمیاد
بازی پایاپای بود اما آلمان اسنحقاق پیروزی رو داشت
من فکر می کنم تیمی که می خواد تا روز آخر تو جام بمونه باید برای هر بازی
یه تاکتیک داشته باشه مشخصا عدم استفاده از شواینی و کلوزه دلیل داره
فکر می کنم یوگی می خواست از گروهی که بالا اومد کارش رو شروع کنه
مثل جام های قبلی اما خوب انگیزه غنا ، احساسی بودنشون و سرعتشون
نزدیک بود کار دستمون بده که به خیر گذشت
نمیشه از آرامش تمام بازیکنا حتی تو بدترین شرایط به راحتی گذشت
مخصوصا بعد از گل دوم که تماشاچی ها و بازیکنای غنا به شدت
تحریک شده بودن و انتظار می رفت آلمان به سمت بازی احساسی
برای جبران نتیجه بره که خوب با آرامش خاصی بازی کرد و نتیجه برگشت
نکته بعدی بالاخره لوو یه بازی به کلوزه داد و 110 ثانیه بعد بهترین گلزن
تاریخ جام های جهانی شد تبریک میگم
بازیکن دوست داشتنی ، با اخلاق ، تکرار نشدنی و تمام نشدنی
انشالا با برد مقابل آمریکا جشن صعود به عنوان تیم اول رو می گیریم
Last edited by AlamtabC; 22-06-2014 at 01:22.
خدمته و هزار دردسر
آقا آرزوی موفقیت و بهروزی واسه شما هوادار دو آتیشه آلمانی
خبر قرمانی آلمان رو انشالا تو خدمت بشنوی
نمیدونم چرا همیشه توی بازی دوم افت می کنیم!
باز خوبه جلوی غنا نباختیم. ولی کلاً زیاد از تیم راضی نبودم، مخصوصاً از نظر دفاعی.
یواخیم جان هم که معلوم نیست بعضی وقتا چی توی مغزش میگذره! لام به نظرم کارایی خوبی توی این پست نداره، داش مصطفی هم کیفیتش اصلاً جالب نیست. برای بازی های بعدی یه فکری به حال دفاع نشه، زبونم لال اوضاع خطری میشه.
المان خوب بازی کرد نگاه کنید به بقیه تیمه ها اراژانتین در مقابل ایران تیم درجه سه در پیت اسیا کم اورد
یا برزیل مساوی کرد مقابل مکزیک
ایتالیا از کاستارکیا باخت
انگلیس حذف شد
اسپانیا نابود شد
پس زیاد از المان خورده نگیریم
المان میتونست پنج گل بزنه بد شانسی هم اورد
ما قهرمانیم شک نکنید
واقعا انتظار نداشتم غنا اینجوری بتونه بدوه.... نامردا دقیقه 90 بازی مثل ثانیه 0 بازی میکردن.... اصلا انگار نه انگار 90 دقیقه از اینور زمین به اونور دویده بودن و با چه سرعتی هم میدویدن.... قشنگ معلوم بود بچههای خودی اصلا توان دویدن نداشتن و بازی یه 10 مین دیگه ادامه میداشت، قطعا شل و پل میشدیم!)))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)