تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 36 اولاول ... 232930313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 355

نام تاپيک: مشکلات در رابطه با نصب بازی ها و اجرای آنها فقط در اين تاپيک

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

مسئــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــول محتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرم تاپیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک !!

چرا به پست ها پاسخ نمیدی؟؟!؟؟
    دوست عزیز لطفا سوالو یک بار مطرح کنید اگه کسی بتونه حتما کمکتون میکنه

بازیهای با پسوند Sisx به چه گوشیهائی میخوره؟
    روگوشیهای دارای سیستم عامل سیمبیان

داره خودمونی میشه white star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام... گوشی من nokia7610 هست و برای نصب بازی هایی با فرمت rar مشکل دارم .لطفا هرکی میدونه منو راهنمایی کنه!

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

با سلام... گوشی من nokia7610 هست و برای نصب بازی هایی با فرمت rar مشکل دارم .لطفا هرکی میدونه منو راهنمایی کنه!
    سلام بازی با فرمت رار که نصب نمیشه یا باید داخل فایل رار یه یه فایل جار باشه یا باید خودت پسوند رار روبه جار تبدیل کنی که قبلا توضیح داده شده

داره خودمونی میشه mehdi.pisode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

چه طوری می تونم رو گوشی سامسونگ d840 برنامه و بازی نصب کنم

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من بازی sky force رو روی گوشیم که ان 73 هست نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم از بازی میاد بیرون به نظر شما مشکل از کجاست؟
    باتشکر

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

من بازيه crash arena رو دانلود كردم اما زبانش روسيه.كسي انگليسيشو نداره؟
    luxorرو نميدونم از كجا دانلود كردم ولي اونم روسي بود :(

آخر فروم باز $*BEHNAM*$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کارتن خواب شدم (به علت حذف انجمن موسیقی)

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازیه pes 2008 رو روی گوشیم (نوکیا 3230) نصب کردم ولی هر وقت بازی میکنم بعد از 5 دقیقه هنگ میکنه و از بازی بیرون میاد . لطفا هر کی میدونه مشکل چیه من رو راهنمایی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببخشید من بازی رزیدنت اویل 4 رادارم که مال اپل گیم هست وتوی سی دی 2 فایل رار شماره ی 119 خراب شده کسی این فایل رو نداره به من بده یه جایی اپلود کنه با تشکر

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

13

سلام به همگی.دوستان من اولین بار هست که به این تاپیک میام...یه سوال که خب می شه گفت یه مشکل کوچولو توو نصب یکی از بازی ها با فرمت جاوا توو گوشیم دارم!
    من گوشیم N95 هست و بازی ای رو که می خوام نصب کنم بازیه SEGA_SonicTheHedgehog 2D هستش...می دونید اندازه ی بازی از اول 320 * 240 بوده یعنی کاملا اندازه برای صفحه ی گوشیه اما وقتی که بازی رو نصب می کنم بازی یه جورایی گیر داره و شکلش متعادل نیست...به قول معروف ریپ می زنه.اندازش رو هم کوچیک کردم ولی درست نشد!یعنی از 320 * 240 تبدیلش کردم به 208 * 176...اندازش کوچیک شد ولی کیفیتش ذره ای بهتر نشد!!!این در حالیه که وقتی من این بازی رو برای کسانیکه گوشیهاشون سونی اریکسونه می فرستم به راحتی و روانی کار می کنه و هیچ گیری هم نداره!!!لطفا به من در این زمینه کمک کنید...خیلی دنبال این بازی بودم حالا هم که پیداش کردم اینجوری شده...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 09-12-2007 at 22:41.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

2

سلام به همگی.دوستان من اولین بار هست که به این تاپیک میام...یه سوال که خب می شه گفت یه مشکل کوچولو توو نصب یکی از بازی ها با فرمت جاوا توو گوشیم دارم!
    من گوشیم N95 هست و بازی ای رو که می خوام نصب کنم بازیه SEGA_SonicTheHedgehog 2D هستش...می دونید اندازه ی بازی از اول 320 * 240 بوده یعنی کاملا اندازه برای صفحه ی گوشیه اما وقتی که بازی رو نصب می کنم بازی یه جورایی گیر داره و شکلش متعادل نیست...به قول معروف ریپ می زنه.اندازش رو هم کوچیک کردم ولی درست نشد!یعنی از 320 * 240 تبدیلش کردم به 208 * 176...اندازش کوچیک شد ولی کیفیتش ذره ای بهتر نشد!!!این در حالیه که وقتی من این بازی رو برای کسانیکه گوشیهاشون سونی اریکسونه می فرستم به راحتی و روانی کار می کنه و هیچ گیری هم نداره!!!لطفا به من در این زمینه کمک کنید...خیلی دنبال این بازی بودم حالا هم که پیداش کردم اینجوری شده...
    چه تاپیک سوت و کوریه!!!یه روز تموم هم موندیم(طبق قوانین تاپیک)...چرا هیچ کس جواب نمی ده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •