سلام دوست عزیز
این مشکلی است که گوشیهای سونی اریکسون با بعضی فونتهای فارسی دارند و باید سعی کنید از کتابهای گرافیکی استفاده کنید. برای من هم در مورد گلستان همین اتفاق افتاد.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
این مشکلی است که گوشیهای سونی اریکسون با بعضی فونتهای فارسی دارند و باید سعی کنید از کتابهای گرافیکی استفاده کنید. برای من هم در مورد گلستان همین اتفاق افتاد.
موفق باشید.
با سلامخدمت دست اندرکاران سايت
بنده مدتي است که گوشي نوکيا ان 95 خريده ام و برنامه هاي مخصوص انرا از سايتهاي معتبر گرفتم و با پي سي سويت به گوشي منتقل ميکردم ولي متاسفانه چند روزي است که نه تنها هيچگونه برنامه اي نميگيره بلکه چندين برنامه که قبلا دانلود کرده بودم حذف شده .ضمنا پيامي که هنگام دانلود برنامه ميده اينه file corrupted حتي امروز از اينترنت برنامه دانلود کردم همينکه دانلود تمام شد به جاي اجراي برنامه همين پيغام لعنتي را داد
با تشکر
برای نصب بعضی برنامه ها روی p990 پیغام component failed security check cannot install میاید مرا راهنمایی کنید
اقایون محتزم و با استعداد این سایت .سلام لطفا نحوه اسکرین سیور کردن یک فایل فلش تو ان73رو مرحمت کنین.خواهشاقبلاخودتون امتحان کنین....م رس ی
كسي ميدونه براي رفع مشكل بهم ريختن
كلمات فارسي در برنامه هاي جاوا مثل Opera
در گوشي هاي سوني اريكسون چه بايد كرد؟
با سلام خدمت شما عزيزان
من به چه شكل فايل دانلود شده را از حالت rar خارج كنم؟ به دادم برسيد
متشكرم
با برنامه Win Rar
روي فايل كليك سمت راست كرده
سپس Extract ميكنيد
دوستان کسی میتونه نرم افزار Web Gate Advanced call mananger V2.63 رو برام ساین کنه
my IMEI: 358369000582822
Nokia N71
با سلام گوشی من 6260 هست.یک Pack Logo دانلود کردم از سایتی که یکسری فایل درابعاد مشخص با فرمت BMP هستند.می خواستم بدانم این فایلها را باید در کجای گوشی منتقل کنم تا Logo ی گوشیم به آن عکس تغییر کند.با تشکر
سلام من office suite براى 5700 نصب كردم اما فونتهاىdoc هاى فارسى رو برعكس نشون ميده كسي ميتونه تو
رفع اين مشكل كمكم كنه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)