تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 93 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 927

نام تاپيک: نرم افزار های Portable بدون نیاز به نصب

آخر فروم باز hamed s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تبریز قبلی-قشم فعلی

پيش فرض

دوستان اگر کسی برنامه Portable Internet Explorer 7 را داره به من هم بده. در صفحه اول برای دانلود گذاشتن اما آدرس دانلود بسته شده. لطف کنید یک آدرس جدید به من بدهید ... با تشکر ...

Internet Explorer 7 has been designed to make everyday tasks easier, provide dynamic security protection and improve the development platform and manageability. End user improvements include a streamlined interface, tabbed browsing, printing advances, improved search functionality, instant feeds (RSS), dynamic security protection, and more

....

DOWNLOAD:

Portable Internet Explorer 7 [Rapidshare]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Portable Internet Explorer 7 [Megaupload]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    خور

پيش فرض

دوستان مجبور نیستن برنامه های نسخه بتا رو اینجا بزارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Internet Explorer 7 has been designed to make everyday tasks easier, provide dynamic security protection and improve the development platform and manageability. End user improvements include a streamlined interface, tabbed browsing, printing advances, improved search functionality, instant feeds (RSS), dynamic security protection, and more

....

DOWNLOAD:

Portable Internet Explorer 7 [Rapidshare]

Portable Internet Explorer 7 [Megaupload]

دوست عزیز تو توضیحاتم نوشته بودم که این آدرس ها بسته شده . کاش خودت یک تست میکردی ببینی باز ست یا نه. اگر یک آدرس بسته نشده یافتی خبر بده . یا علی ...

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

تجربه به من ثابت کرده تمام فایل های نرو قابل حم مشکل دارن
    من از نسخه ی فولش استفاده می کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

بفرما:

Portable Yahoo Messenger 8.1

Portable Yahoo Messenger 8.1

Download Size: 9 Mb Approx
    Yahoo! Messenger is a popular instant messaging client and protocol provided by Yahoo!. Yahoo! Messenger is provided free of charge and can be downloaded and used with a generic "Yahoo! ID" which also allows access to other Yahoo! services, such as Yahoo! Mail, where users can be automatically notified when they receive new email. Yahoo instant messenger also includes a security feature which allows the user to be “invisible” to whoever they choose
    .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکت:ه اول 30 ثانیه صبر کنید.بعد از اینکه ثانیه شمار رفت رو دکمه Download که به رنگ نارنجی هست کلیک کنید.در ضمن ثانیه شمر روی صفحه کم نمی شود.بلکه خودش بدون اینکه ببینید حساب می کند!

دوست من این برنامه رو دانلود کردم ولی متاسفانه اجرا نمیشه
    خودتون تا به حال ازین یاهو مسنجر پرتابل استفاده کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز hamed s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تبریز قبلی-قشم فعلی

پيش فرض

BlazeVideo Magic 2.0.10.70 نرم افزار بسیار عالی و خوبی میباشد برای تبدیل فرمتهای مختلف .

Convert Video - تبديل فرمتهاي ويديويي

در اين بخش از نرم افزار كاربر قادر به تبديل فرمتهاي .RM , *.RMVB , *.AVI , *.WMV , *.ASF , *.MPG , *.MPEG , *.MPE , *M1V , *MPV2 , *.MP4 , *.DAT , *.MOV , *.VOB به انواع مختلف فرمتهاي o AVI-MPEG4 , ASF-MPEG4 , MP4-MPEG4, PSP-MPEG4, 3GP-MPEG4, AVI-DIVX مي باشد .

توانايي تبديل فرمتهاي *.BMP, *.JPG, *.GIF, *.TIF, *.PNG به فرمتهاي Jpeg .

Blaze Video Magic is a powerful but easy to use utility for multimedia file conversion. Expanding your multimedia entertainment, Blaze Video Magic realizes you to freely access and enjoy video, music, photo on PC, MP3 player, portable MPEG4 device, PS game player or 3G smart phone. Possessing Blaze Video Magic, you will have a wonderful and extensive digital entertainment life.

Convert Video: You can convert *.RM , *.RMVB , *.AVI , *.WMV , *.ASF , *.MPG , *.MPEG , *.MPE , *M1V , *MPV2 , *.MP4 , *.DAT , *.MOV , *.VOB file to AVI-MPEG4 , ASF-MPEG4 , MP4-MPEG4, PSP-MPEG4, 3GP-MPEG4, AVI-DIVX file. You can also split a large file into smaller video clips to fit your device memory.

Convert Music: You can convert all files with audio to MP3 format. You can directly convert audio file, or extract sound tracks from video and save as MP3 format.

Convert Photo: You can convert pictures such as *.BMP, *.JPG, *.GIF, *.TIF, *.PNG to JPEG format.

Support multiple video file conversion, including *.RM, *.RMVB, *.AVI, *.WMV, *.ASF, *.MPG, *.MPEG, *.MPE, *M1V, *MPV2, *.MP4, *.DAT, *.MOV, *.VOB

Rar Pass:TeamDownload.Com

kaveh123جان باما به از این باش بچه زدن نداره

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

justintime

نه من امتحان نکردم ولی تو همون فروم دیدم که گفته بودن کار می کنه.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

Portable Internet Download Manager قدرتمندترین برنامه مدیریت دانلود انواع و اقسام فایل ها از اینترنت. لازم به ذکر است که این برنامه پرتابل بوده و نیاز به نصب بر روی سیستم ندارد.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    خور

پيش فرض

Portable Internet Download Manager قدرتمندترین برنامه مدیریت دانلود انواع و اقسام فایل ها از اینترنت. لازم به ذکر است که این برنامه پرتابل بوده و نیاز به نصب بر روی سیستم ندارد.

کد:
    چه ورژنی هست دوست عزیز این نرم افزار 3 یا 4 بار در همین تاپیک معرفی شده اما باز هم معرفی می کنید ؟!

از مدیران خواهش دارم تاپیک رو پاکسازی کنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •