برو سراغ کارت 9550 که عالیه.
برو سراغ کارت 9550 که عالیه.
دوستان چي يه خورده توضيح بدين من برم در مغازه بگم 9500 مي خوام به من مي خندن که
بابا بگين دقيق چي
موفق باشيد
عزیز من بنده نمیتونم بیام یکی یکی توضیح بدم که.9500 تولیدش قطع شده من گفتم 9550
شما حتی یه بارم تاپیک رو نخوندی چون دقیقا صفحه اول به طور کامل در مورد9550توضیح داده شده.
در ضمن یه چیز رو شن کنم.تو این تاپیک بیشتر در مورد سخت افزار کارت صحبت میشه و سوالات باید در مورد کارتهایی که توضیح داده میشه در موردشون طرح بشه.
با تشکر از همکاری دوستان.
قيمت 9550 چنده؟
ورق زدن 33 صفحه زياده
عزیز من صفحه اول به نظرت ورق زدن میخواد بد تازه من الان قیمت دستم نیست دوست گرامی ولی تا حدود 75 یا 80 تومن
عزیزان میبخشید که وارد بحث شما شدم ولی میتونید با این دوتا بنچ مارک کارتونو بهتر ادامه بدید
. البته فقط واسه اطلاع هست گفتم چون ایت تاپیک به الن بنچ مارکها ربط داره بگذارمشون اینجا
![]()
Last edited by hesam.rap; 27-12-2005 at 03:24.
با تشكر از حسام جانعزیزان میبخشید که وارد بحث شما شدم ولی میتونید با این دوتا بنچ مارک کارتونو بهتر ادامه بدید
. البته فقط واسه اطلاع هست گفتم چون ایت تاپیک به الن بنچ مارکها ربط داره بگذارمشون اینجا
فقط 2 نكته رو بگم:
1-براي اطلاع دوستان بنچمارك اول براي بازي unreal tournament 2004 هست.
2-حسام جان لطف كنيد كل سيستم مورد استفاده در بنچمارك رو هم بنويسيد چون كارت گرافيك به تنهايي نميتونه معيار كاملي باشه(در مورد اولي)
سلام .نوشته شده توسط alireza_2000
دوست عزیز اگه زحمتی نیست میشه بگین با این کارت تو 3d Mark 2003 و 3d Mark 2005 چه امتیازاتی رو گرفتین .
خیلی ممنون میشم .
باتشکر . عضو جدید .![]()
با سلام
و خسته نباشيد
مديران محترم بنده اين کارت رو خريدم
به قيمت 79000 تومن در شيراز
Gainward geforce6200 256 mb
چه طوره
با تشکر
ادمين شيراز آي تي
با این قیمتی که شما گفتی احتمالا کارت شما Geforce 6200 Turbo Cache هست .نوشته شده توسط internet
اگه اینطوره بدک نیست اما زیاد به درد بازی نمیخوره .
حداکثر تا یک سال دیگه جواب گوی بازی ها هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)