تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 39 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حرفاتون فقط در مورد گوشی صدق میکنه.
    سیاست سامسونگ در مورد تلویزیون کاملا متفاوته. سیاستش اینه که هر کس امکانات نرم افزاری جدید میخواد باید تلویزیون یا سخت افزار(کیت) جدید بخره.

من چند بار آپدیت کردم تلویزیون سامسونگ رو و هیچ تغییر قابل ملاحظه ای رویت نکردم.
    ظاهرا شما قابلیت فرمان صوتی و تشخیص حرکتی که در آخرین آپدیت این تلویزیون (6450) اضافه شده را جزو تغییرات قابل مقایسه نمیدانید!
    توقع داشتید این تلویزیون بدون دیش ماهواره بگیره که قابل ملاحظه باشه!!!؟

درضمن
    بحث اصلی با آن دوستمان سر این بود که ایشان فرمودند سامسونگ تنها تلویزیونهای دارای مشکل را آپدیت میکند و نه تمام تلویزیونها را
    که من گفتم اینگونه نیست و آپدیت برای همه تلویزیونهای یک مدل که به اینترنت وصل باشند ارسال و قابل نصب است
    موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ظاهرا شما قابلیت فرمان صوتی و تشخیص حرکتی که در آخرین آپدیت این تلویزیون (6450) اضافه شده را جزو تغییرات قابل مقایسه نمیدانید!
    توقع داشتید این تلویزیون بدون دیش ماهواره بگیره که قابل ملاحظه باشه!!!؟

درضمن
    بحث اصلی با آن دوستمان سر این بود که ایشان فرمودند سامسونگ تنها تلویزیونهای دارای مشکل را آپدیت میکند و نه تمام تلویزیونها را
    که من گفتم اینگونه نیست و آپدیت برای همه تلویزیونهای یک مدل که به اینترنت وصل باشند ارسال و قابل نصب است
    موفق باشید
    فرمان صوتی از ابتدا وجود داشت. بعد سامسونگ یک آپدیت مشکل دار عرضه کرد که فرمان صوتی اشتباها در بعضی مناطق حذف شد. بعد دوباره آپدیت عرضه کرد و این امکان رو فعال کرد. خودم دقیقا تجربه کردم این قضیه رو.
    فرمان حرکنی رو نمیدونم داستانش چیه. ولی مطمئنا نیاز به خرید یک سخت افزار هم هست تا حرکات دست رو مشاهده کنه. چون f6450 نداره یه همچین چیزی.

مسئله اینجاست که مهترین و تازه ترین امکانات نرم افزاری که در مدل های 2014 وجود داره رو سامسونگ برای مدل های 2013 عرضه نمیکنه. مگر بوسیله ی خرید کیت سخت افزاری که سری 7 به بالا دارند.

من سه چهار بار آپدیت کردم. چی بهتر شده؟ هیچی. هر تغییری هم بوجود اومده جزئیه و به چشم نمیاد.
    Last edited by Yi Yi; 23-10-2014 at 20:01.

3. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من امروز 1/8/93 آپدیت کردم تلویزیونم f6450 هستش. قبل آپدیت هیچ مشکلی نداشتم الانم که آپدیت کردم هیچ مشکلی ندارم. البته از طریق آنلاین (wi-fi) آپدیت کردم حدود 1 ساعت طول کشید چیز جدیدی هم اضافه نشد همه چی هم کار میکنه . هم voice هم گیرنده دیجیتال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا سلام
    تلویزیون رو کی به مدل2125 آپدیت کرده؟؟؟؟
    لطفا جواب بدین؟؟؟
    مشکل داره یا نه؟؟؟
    واسه آپدیت باید اول مدل های پایین رو آپدیت کرد بعد مدل های بالایی رو یا فرقی نداره؟؟؟
    االللببببب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا سلام
    تلویزیون رو کی به مدل2125 آپدیت کرده؟؟؟؟
    لطفا جواب بدین؟؟؟
    مشکل داره یا نه؟؟؟
    واسه آپدیت باید اول مدل های پایین رو آپدیت کرد بعد مدل های بالایی رو یا فرقی نداره؟؟؟
    من امروز 1/8/93 آپدیت کردم تلویزیونم f6450 هستش. قبل آپدیت هیچ مشکلی نداشتم الانم که آپدیت کردم هیچ مشکلی ندارم. البته از طریق آنلاین (wi-fi) آپدیت کردم حدود 1 ساعت طول کشید چیز جدیدی هم اضافه نشد همه چی هم کار میکنه . هم voice هم گیرنده دیجیتال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

مدل 6450 سام دارم به اینترنت هم که 24 ساعته وصله اما فقط یه آپدیت 1117 براش اومد که آپدیت کردم فرمان صوتی فعال شد ، بعد اون هرچی بروزرسانی میکنم میگه آپدیت جدیدی نیست .
    درضمن در مورد کیت دوربین به نمایندگی زنگ زدم گفتند فعلاً این دوربین برای تشخیص حرکات دست و استفاده اسکایپ وارد کشور نشدن .

الان آپدیت جدید برای ایمن مدل کدوم نسخه است ؟؟ لینک بزارید لطفاً

UA46F6450AM

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

مدل 6450 سام دارم به اینترنت هم که 24 ساعته وصله اما فقط یه آپدیت 1117 براش اومد که آپدیت کردم فرمان صوتی فعال شد ، بعد اون هرچی بروزرسانی میکنم میگه آپدیت جدیدی نیست .
    درضمن در مورد کیت دوربین به نمایندگی زنگ زدم گفتند فعلاً این دوربین برای تشخیص حرکات دست و استفاده اسکایپ وارد کشور نشدن .

UA46F6450AM
    دوست عزیز
    این لینک آبدیت سایت امارات است و می توانید از آن استفاده کنید .ولی همانطور که گفتید چون شما از آنلاین چیزی دیگری آبدیت ندارید ممکن است این آبدیت بصورت آفلاین انجام نشود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

UA46F6450AM
    دوست عزیز
    این لینک آبدیت سایت امارات است و می توانید از آن استفاده کنید .ولی همانطور که گفتید چون شما از آنلاین چیزی دیگری آبدیت ندارید ممکن است این آبدیت بصورت آفلاین انجام نشود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بیخو دانلود نکنید
    من آخرین آپدیت را دانلود کردم و میخواستم به صورت آفلاین آپدیت کنم
    ولی نشد
    که بعد فهمیدم تلویزیون تنها آپدیتها منطقه خودش را میگیر و شما نمیتوانید آپدیت یک منطقه دیگر را روی تلویزیونتان بریزید
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

من یک LED UA32F6450 دارم که نسخه نرم افزارش 1108 هست.

می خوام به صورت آفلاین آپدیت کنم، کدام ورژن و از کجا باید دانلود کنم؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

من یک LED UA32F6450 دارم که نسخه نرم افزارش 1108 هست.

می خوام به صورت آفلاین آپدیت کنم، کدام ورژن و از کجا باید دانلود کنم؟

ممنون
    آخرين نسخه ورژن 1117 هست كه مختص ايران است و بر روي سروري ارائه نشده و تنها به صورت آنلاين قابل استفاده است
    موفق باشيد

12. این کاربر از mehr7400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •