تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 97 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 961

نام تاپيک: شرایط فروش و پیش فروش شرکت های خودروساز داخلی و خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه هفته طول میکشه فاکتور بشه و از وقتی که فاکتور شد 8 روز میکشه برسه دستت
    ۲۰۶ SD منظورتون هست؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من یه رانا تحویل ۳۰ روزه ۲۳ تیر اسم نوشتم نزدیک ۴۰ روز شد هنوز روی آماده برای صدور فاکتور هست، کسی آمار داره میشه رفت نمایندگی حواله رو مثلاً تبدیل کرد به ۲۰۶ SD بلکه فرجی بشه زودتر تحویل بدن؟ بدجوری لنگ ماشینم.
    عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من یه رانا تحویل ۳۰ روزه ۲۳ تیر اسم نوشتم نزدیک ۴۰ روز شد هنوز روی آماده برای صدور فاکتور هست، کسی آمار داره میشه رفت نمایندگی حواله رو مثلاً تبدیل کرد به ۲۰۶ SD بلکه فرجی بشه زودتر تحویل بدن؟ بدجوری لنگ ماشینم.
    عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)

رانا هیچ وقت اختلاف قیمت بازار و نمایندگیش زباد نیست و اصلا صرف نداره از نمایندگی بخرید.

4. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

در ضمن پیش فروش عادی و طلایی ایران خودرو از روز شنبه 1 شهریور شروع میشه. (انشالا بخشنامه را هم براتون میزارم )

6. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

بخشنامه پیش فروش شهریور

شروع ثبت نام بخشنامه هم ساعت 10 صبح روز شنبه 93/06/01

8. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سوال این هس که مهلت پلیس برای پلاک کردن خودرو های یورو2 و تک ایربک با مدل 93 تاکی هست ؟
    اگه اینطور باشه باید ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه.

سلام لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايرانخودروي كلك براي پارس ، دو مرحله اي نزاشته،،،،،تحويل بهمن هم هست خيلي ديره كه
    Last edited by jamshidjap; 22-08-2014 at 10:21.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

رانا هیچ وقت اختلاف قیمت بازار و نمایندگیش زباد نیست و اصلا صرف نداره از نمایندگی بخرید.
    ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سوال
    ماشيني كه تحويل بهمن ٩٣ هست اگه مابالتفاوت رو يك ماه دير بديم آيا ميشه كاري كرد كه ماشين رو فروردين بدن و ماشين مدل ٩٤ بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •