۲۰۶ SD منظورتون هست؟
۲۰۶ SD منظورتون هست؟
عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)
عموما فروش فوری ها را نمیشه تبدیل کرد. ولی بازم باید از نمایندگی سوال کنید ببینید توی سیستموشون باز هست تبدیل یا خیر؟ (اگر تهران هستید که با مراجعه به سازمان فروش با احتمال زیاد تبدیل می کنند)
رانا هیچ وقت اختلاف قیمت بازار و نمایندگیش زباد نیست و اصلا صرف نداره از نمایندگی بخرید.
در ضمن پیش فروش عادی و طلایی ایران خودرو از روز شنبه 1 شهریور شروع میشه. (انشالا بخشنامه را هم براتون میزارم )
بخشنامه پیش فروش شهریور
شروع ثبت نام بخشنامه هم ساعت 10 صبح روز شنبه 93/06/01
سلام لطفا راهنمایی کنید.سوال این هس که مهلت پلیس برای پلاک کردن خودرو های یورو2 و تک ایربک با مدل 93 تاکی هست ؟
اگه اینطور باشه باید ال 90 ایرانخودرو که الان تک ایربک فروش نقدی داره هم باید مدل 92 پلاک بشه.
ممنون
ايرانخودروي كلك براي پارس ، دو مرحله اي نزاشته،،،،،تحويل بهمن هم هست خيلي ديره كه
Last edited by jamshidjap; 22-08-2014 at 10:21.
ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.
ممنون از راهنماییتون خوشبختانه تهران هستم، فقط هر چی گشتم آدرسی برای این سازمان فروش پیدا نکردم، حالا باز از نمایندگی سئوال میکنم. یه سئوال دیگه تکلیف این فروش فوری ها چجوری هست معمولاً تا چقدر تاخیر معقوله؟ من یکی دو هفته دیگه هم می تونم صبر کنم ولی بعد از اون واقعاً با توجه به جا به جایی محل کارم به شدت ماشین لازمم و به دردسر میفتم.
يه سوال
ماشيني كه تحويل بهمن ٩٣ هست اگه مابالتفاوت رو يك ماه دير بديم آيا ميشه كاري كرد كه ماشين رو فروردين بدن و ماشين مدل ٩٤ بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)