تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 55 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 545

نام تاپيک: کلوپ لنوو y510p : lenovo

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

همون، منو بسیار متعجب کردی ))
    ولی این مسأله ربطی به ویندوز یا چیزای دیگه نداره
    یه مسأله کاملا سخت افزاریه نه نرم افزاری
    درضمن درصد استفاده از هارد داخل Task Manager هر لحظه تغییر میکنه
    مثلا الان که من استفاده زیادی نمیکنم و هارد کار زیادی انجام نمیده مبناش 100Kb/s حد اکثر هستش که اگه 100Kb/s نوشتن خوندن داشته باشم میشه 100% !
    این مقدار حداکثر بسته به کاری که داریم انجام میدیم و فشاری که روی هارده و مسائل دیگه متغیره، وقتی که داریم کپی میکنیم چیزی رو به 100mb/s تغییر میکنه یا موقع ویروس کشی و ... به 50mb/s تغییر میکنه
    یک چیز ثابتی نیست که بگیم چند درصد داریم از هارد کار میکشیم،
    پس مقدار Kb/s مبنای درست تریه واسه هارد دیسک، نظر شما چیه ؟
    امیدوارم نرم افزاری باشه فقط ! اگه اینطوری نباشه هم گارانتی قبولش میکنه ! نهاینا هاردشو عوض میکنن ! البته اگه سرعتت رو نگرفته باشه فکر نکنم مشکلی باشه !!
    توی تسک منیجر فقط به درصد زده ! ولی وقتی که شما زیرش اون پروسس هارو نگاه کنی اونجاست که توشنه این برنامه چند کیلوبایت یا مگابایت در ثانیه داره استفاده میکنه ! هرچی اونا بیشتر باشه اون درصده میره بالاتر !
    Last edited by Mr.foad; 19-01-2014 at 03:52.

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام....من اين مدل را دارم فقط ميخوام بدونم msata ميخوره براش بگيرم؟؟؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    من تازه تو این انجمن عضو شدم راستش یه سوالی داشتم لطفا سریع جواب بدید ممنون میشدم.
    میخواسنم بدونم با سه میلیون تومن میتونم y510p بخرم ؟اگر میشه چه کانفیگی (از خود نمایندگی داخل تهران قصد خرید دارم)لطفا سریع جواب بدید ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    من تازه تو این انجمن عضو شدم راستش یه سوالی داشتم لطفا سریع جواب بدید ممنون میشدم.
    میخواسنم بدونم با سه میلیون تومن میتونم y510p بخرم ؟اگر میشه چه کانفیگی (از خود نمایندگی داخل تهران قصد خرید دارم)لطفا سریع جواب بدید ممنون
    سلام.
    بله میشه خرید.
    با رم 8گیگ و صفحه ی HD و بدون بلوری و ssd قیمت با گارانتی الماس 2900 هست ! البته با گارانتی دوساله ی سازگارم هست 2950 تومن !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[QUOTE=Mr.foad;8072956]سلام.
    بله میشه خرید.
    با رم 8گیگ و صفحه ی HD و بدون بلوری و ssd قیمت با گارانتی الماس 2900 هست ! البته با گارانتی دوساله ی سازگارم هست 2950 تومن ![/QUOT
    ممنون. این کانفیگ قدرت اس ال ای و ارتقا رمم داره؟(اگر داره تا چه حدودی)

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=mahdi..59;8073267]
    سلام.
    بله میشه خرید.
    با رم 8گیگ و صفحه ی HD و بدون بلوری و ssd قیمت با گارانتی الماس 2900 هست ! البته با گارانتی دوساله ی سازگارم هست 2950 تومن ![/QUOT
    ممنون. این کانفیگ قدرت اس ال ای و ارتقا رمم داره؟(اگر داره تا چه حدودی)
    آره داره ! فرقی نمیکنه همه یه جور ساخته شدن ! منتها اینجا که میاد از سر و تهش میزنن به خورد مردم میدن ! واسه اینکه قیمت کم شه البته !
    رم تا 16 گیگ و به جای DVD-Rw هم میشه اون گرافیک sli رو خرید زد ! البته فعلا نیست اگرم باشه بالای 1میلیون میوفته همون گرافیکه !
    بعضی مدلا 8گیگ ssd دارن واسه هایبرد کردن هارد، بعضیا 24 گیگ ! ولی اکثرا اینایی که اینجا هستن هیچکدومو ندارن ! ولی شما میتونی بعدا هر مقدار ssd که خواستی واسش بخری روش سوار کنی !

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض کلوپ لنوو y510p : lenovo

من دارم جاي اس اس دي داره اما اون سوكت كه اس اس دي را توش ميكنيم نداره...كسى ميدونه اسم اون سوكت چيه ؟؟و كجا ميفروشن؟؟قيمتش چنده؟؟؟اگه تهران ميدونين كجا ميفروشن ميشه آدرس بدين
    مشكل من دقيقا همين مشكل اين طرف خارجيه است

http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/NO-NGFF-in-Lenovo-Y510p/td-p/1192425

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام می خواستم ببینم سفارش بدم از خارج برای من y510 p فول اج دی با رم 16 و دو تا گرافیک و ویندوز 8 ارجینال بیارن با قیمت 4200 می ارزه ؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. مدل full HD در ایران بدون ویندوز حدود 3500-3600 باید باشه ، اگه قیمت کارت دوم رو 600 در نظر بگیریم (اگه پیدا بشه ) ، جمعأ همون 4200 می شه که شما می خواین هزینه کنید . ولی شما با خرید از خارج 2 چیز خیلی مهم رو هم بدست می ارین ، اولیش ویندور 8 اوریجینال هست و دومی و مهم تر ، آداپتور 170 وات هست که همراه با مدل های sLI می دن (آداپتور های مدل های موجود در ایران 120 وات است که طبیعتأ در حالت SLI بهشون فشار می اد ) .پس در کل اگه برای سفارش دادن به خارج مشکلی ندارین ، می ارزه .

10. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام. ببخشید انقدر سوال میپرسم . میخواستم بدونم با این بالا پایین شدن نرخ ارز مخصوصا تو چند وقت که تحریم هارو برداشتن دلارم هی بالا پایین میشه چیکار کنم برم بخرم یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •