یه سوال دیگه.
اگه قلمش رو جایی ادم جا بزاره بیرون می فروشن؟امکان نداره جا بزارم ولی کار از محکم کاری عیبی نداره.
یه سوال دیگه.
اگه قلمش رو جایی ادم جا بزاره بیرون می فروشن؟امکان نداره جا بزارم ولی کار از محکم کاری عیبی نداره.
مشکل قطع و وصل وایرلس اکثرا از مودم هست.
مودم وایرلستون رو یه بار کلا ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید.
والا فعلا چیزیش جایی گیر نمیاد ولی قلم های نوت 2 اینا گیر میاد حدود 20-30 تومنه.
بالاخره که گیر میاد.پس من دیگه حتما نوت3 میخرم.
ممنون از راهنمایی هاتون.
ولی به نظر من اگه قرار باشه وایرلس مودمم مشکل داشته باشه گوشی هایی که تو خونمونه هم باید مشکل داشته باشن . یه گلکسی y و یه سونی zu داریم نا قایفون و نه وایرلسشون قطع و وصل میشه . حتی نوت1 خودم هم که فروختمش هیچ مشکلی نداشت .
با اینکه امیدی نداشتم ولی امتحان کردم راهتو و باید بگم اقا فرزین خداییییییییش دمت گرم . مشکلمو حل کردی . پیچاره اینقدر فحش این نوت3 دادم که نگو ...
تقصیر این مارک dlink زاقارتههه . آقا حل شد . هم قطع و صل نمیشه هم قاییییفون نصب میشه اونم با چه سرعتی دمت گرم آقا فرزین
یعنی همه اونایی که مشکل وایرلس دارن از مودمشونه ؟
تو xda هم همه مودماشون خرابه؟ مگه بالا نگفتی مودمت با بقیه گوشیها داره کار می کنه؟
سلام.
داداش مشکل از مودم و خرابی اون نیست،مشکل از کانفیگ اولیه ش هست،نه اینکه این گوشیها باشعورن() سری اول که تنظیمات از مودم میگیرن خیلی مهمه.باکانفیگ دوباره مشکلاتون ردیف میشه.
![]()
بخدا خودمم باورم نمیشه . بخدا راه افتاد الان عروسیه اینجاااخیلی عجیبه .... راه افتاد راه افتاد هورااااااااااا دمت گرم آقا فرزیییییییییین
خیلی خوشحال شدم راه افتاد
سلام.
داداش اول که اون 0.7 سانت نیست اینچه ،یعنی میشه 1.75 سانت بعد هم اون 1.75 سانت از طرفین نیست توی قطر هست پس خیلی هم سایزشون باهم فرق میکنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)