تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 278 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان تو وین 8 شما هنگام بازی میشه از کارت گرافیک 750 استفاده کرد ؟ واسه من فقط میزنه Intel HD 4600 چه تو dxdiag چه تو cpu-z چه تو بازی ها
    میشه از قسمت کارت گرافیک cpu-z یه عکس بگیرید و اینجا بزارید ؟
    مرسی
    سلام دوست گرامی
    اگر n46jv دارید لطفا در نرم افزار Cpu-z از تب SPD با انتخاب slot #3 (یا هر اسلاتی که مشخصات حافظه RAM رو در این تب نشان بدهد) عکس بگیرید و اینجا قرار بدهید. ممنون.

در cpu-z مشخصات کارت گرافیک اصلی نمایش داده نمی شود.
    Last edited by J.Naderiii; 18-09-2013 at 14:10.

2. این کاربر از J.Naderiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

بله دیدم. بعضی کاربرها گفتن که سرعت پایینه یا قطع و وصل میشه. اما اونجا صحبت 15mbpsو 50mbps هست!
    تو سایت معتبر Notebookcheck نوشته:
    The signal strength is decent. If the notebook is close to the router (about three meters/~10 feet distance) the Wi-Fi status displays four of five bars. The connection is also not interrupted if the notebook is two floors below the router.
    که یعنی:
    قدرت سیگنال مناسب و معقول است. اگر نوت بوک نزدیک به روتر (حدود سه متر / فاصله ~ 10 فوت) باشد وضعیت Wi-Fi چهار تا از پنج میله است. در صورتی که نوت بوک را دو طبقه زیر روتر ببریم کانکشن از دست نمی رود (حدود 50%)

شخصا هم هیچ مشکلی نداشته ام.

4. این کاربر از جواد . وکیلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز *M!L4D* ، ​منم لپ تاپمو تحویل گرفتم .... برای منم تو cpu-z مشخصات گرافیک را نشان نمیده ، اما در قسمت دیوایز منیجر ، هر دو تا کارت گرافیک اینتل و جیفورس 750 را شناخته و اسم هر دوتاشون هست...

6. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگر n46jv دارید لطفا در نرم افزار Cpu-z از تب SPD با انتخاب slot #3 (یا هر اسلاتی که مشخصات حافظه RAM رو در این تب نشان بدهد) عکس بگیرید و اینجا قرار بدهید. ممنون.
    لطفا هر کسی که n46jv داره این کار رو برای من انجام بده.
    ممنون.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام دوست گرامی

در cpu-z مشخصات کارت گرافیک اصلی نمایش داده نمی شود.

دوست عزیز *M!L4D* ، ​منم لپ تاپمو تحویل گرفتم .... برای منم تو cpu-z مشخصات گرافیک را نشان نمیده ، اما در قسمت دیوایز منیجر ، هر دو تا کارت گرافیک اینتل و جیفورس 750 را شناخته و اسم هر دوتاشون هست...
    مشکل من سر شناخته شدن جیفورس نیست . سر استفاده از گرافیک اینتل هنگام بازی بود که با تغییر تنظیمات کنترل پنل انویدیا رفع شد .
    و الان تو بازی Grid 2 به طور متوسط 38 تا فریم با تنظیمات آلترا های میگیرم ...
    راستی مبارکه

9. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل من سر شناخته شدن جیفورس نیست . سر استفاده از گرافیک اینتل هنگام بازی بود که با تغییر تنظیمات کنترل پنل انویدیا رفع شد .
    و الان تو بازی Grid 2 به طور متوسط 38 تا فریم با تنظیمات آلترا های میگیرم ...
    راستی مبارکه
    یعنی الان برای منم همینجوریه؟؟آخه من هنوز بازی نصب نکردم و هیچ تغییری هم در تنظیمات گرافیک ندادم...لطفا راهنمایی کنید و عکس از قسمت مربوطه بذارید که منم این تغییرات را اعمال کنم...
    این تعداد فریم و اینکه مثلا تنظیمات را روی الترا یا مدیوم بذاریم ، چجوریه و از کجاست؟؟؟
    ممنون بابت تبریک

11. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

یعنی الان برای منم همینجوریه؟؟آخه من هنوز بازی نصب نکردم و هیچ تغییری هم در تنظیمات گرافیک ندادم...لطفا راهنمایی کنید و عکس از قسمت مربوطه بذارید که منم این تغییرات را اعمال کنم...
    این تعداد فریم و اینکه مثلا تنظیمات را روی الترا یا مدیوم بذاریم ، چجوریه و از کجاست؟؟؟
    ممنون بابت تبریک
    نمی دونم .
    شما اول نرم افزار Fraps رو نصب کن ( برای مشخص شدن تعداد فریم ) .
    بعد واسه اینکه از گرافیک جیفورست استفاده بشه وارد کنترل پنل انویدیا شو ( رو صفحه اصلی راست کلیک کن و بعدش Nvidia Control Panel رو انتخاب کن ) .
    سمت چپ تصویر Manage 3D Settings ــو انتخاب کن و PreferRed Graphics Processor رو بزار روی High Performance NVIDIA Processor .
    بعد از اپلای کردن دوباره از سمت چپ Set PhysX Config رو بزن و بزارش رو Geforce GT 750M و خـــــلاص .... !
    خب حالا یه بازی سنگین رو در حالی که برنامه ی Fraps باز هستش رو حالت آلترا های یا های اجرا کن . تعداد فریم در هر ثانیه بالای تصویر سمت چپ میادش .
    من تو بازی Grid 2 قبل از تنظیمات 7 فریم و بعد از تنظیم 38 فریم گرفتم !!!
    Last edited by *M!L4D*; 18-09-2013 at 23:54.

13. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله دیدم. بعضی کاربرها گفتن که سرعت پایینه یا قطع و وصل میشه. اما اونجا صحبت 15mbpsو 50mbps هست!
    تو سایت معتبر Notebookcheck نوشته:
    The signal strength is decent. If the notebook is close to the router (about three meters/~10 feet distance) the Wi-Fi status displays four of five bars. The connection is also not interrupted if the notebook is two floors below the router.
    که یعنی:
    قدرت سیگنال مناسب و معقول است. اگر نوت بوک نزدیک به روتر (حدود سه متر / فاصله ~ 10 فوت) باشد وضعیت Wi-Fi چهار تا از پنج میله است. در صورتی که نوت بوک را دو طبقه زیر روتر ببریم کانکشن از دست نمی رود (حدود 50%)

شخصا هم هیچ مشکلی نداشته ام.
    ممنون بابت جوابتون ، راستش من چون خارج از خونه نیاز به استفاده از اینترنت دارم یه کم حساس شدم چون نمی دونم چطور میشه مطمئن شد که فرکانس وای فای در فضاهای عمومی هم تو محدوده قابل دریافت این لپ تاپ یعنی حوالی 2.4 باقی می مونه، البته گمان کنم ناچارم صبر کنم و شخصا امتحان کنم، به هر حال بازم ممنون که وقت گذاشتید جواب دادید.

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون ، راستش من چون خارج از خونه نیاز به استفاده از اینترنت دارم یه کم حساس شدم چون نمی دونم چطور میشه مطمئن شد که فرکانس وای فای در فضاهای عمومی هم تو محدوده قابل دریافت این لپ تاپ یعنی حوالی 2.4 باقی می مونه، البته گمان کنم ناچارم صبر کنم و شخصا امتحان کنم، به هر حال بازم ممنون که وقت گذاشتید جواب دادید.
    شما میخواین چه محدوده ای رو پوشش بدین؟ با مودم های معمولی با یک آنتن حداکثر تا 15 متر و کمتر، سیگنال قابل قبول خواهید داشت. و با مودم های با دو آنتن تا 30 متر. بیشتر از اون یا باید به شبکه وای فای محلی متصل بشید (در صورت وجود و با هزینه بالاتر) یا از سرویس های وای مکس استفاده کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    1-وقتی که لپ تاپ به شارژ نیست مثلا تو بازی crysis خیلی لگ داره ولی وقتی به شارژ میزنم خوب میشه در صورتی که در هر دو زمان شارژ دستگاه در hight performance هستش...
    2- برای تمیز کردن صفحه کیبورد دستگاه و کنارش با چی انجام بدم ؟؟ و برای صفحه تاچش چی ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •