خدا کنه روبن رو نگه دارن
دانیل داوری بیچاره گناه داره . من خوشم میاد ازش استایل دروازبانی رو داره
خدا کنه روبن رو نگه دارن
دانیل داوری بیچاره گناه داره . من خوشم میاد ازش استایل دروازبانی رو داره
روبن مگه همین بهار پیش تمدید نکرد؟
همون وقتی که هاینکس بهش زنگ زد گفت بچه تو چرا هنوز تمدید نکردی؟
روبن رو که مطمئنا نگه می دارن، این فصل خیلی عالی بوده و هر بازی که مشکل برخوردیم، تیمو کشیده بالا..بازی دیروز هم دوتا گل زد قشنگ زد. امیدوارم خیلی زود قرار داد های کروس، آلابا و روبن تمدید بشن.
بازی رو قسمت نشد ببینم، یه بار هم تی وی از بایرن یه بازی گذاشت ( البته فک کنم به خاطر دانیال داوری بود تا بایرن) همون رو هم من نرسیدم ببینم.
هایلایت ها رو که میدیدم یه جا بازیکن حریف بهش پاس تو عمق میدن، نوئر هم میاد بیرون از 18 و تکل مزنه زیر پای بازیکن حریف. توپ دور میشه ولی میرسه بازم به یکی دیگه از بازیکنای حریف و اونم دروازه خالی رو میزنه ولی آلابا خیلی خوب خودشه میرسونه و شوت طرف رو تو هوا منحرفش میکنه تا گل نشه!
کلا باتوجه به بازی سنگین تو زمین زسکلا و قبلش با دورتموند، برد خیلی با ارزشی بود
تا آخر 2015 تمدید کردروبن مگه همین بهار پیش تمدید نکرد؟
با توجه به اینکه هفته پیش وایدنفلر 3تا خورد از بایرن،پس داوری خیلی خوب بوده که فقط 2تا خورده
ولی نیمه دوم دیشب خیلی خوب بود،نویر که باید اخراج میشد به خاطر گرفتن اون موقعیت تک به تک از بازیکن براونشوایگ،حتی اگر که داور آوانتاژ میداد باید بعدش بهش کارت میداد.
گیج بازی درنمیاوردن راحت باید یه گل رو به بایرن میزدن،ولی خب تموم کننده اصن ندارن.
داوری هم طبق بازی هایی که من ازش دیدم بازی با پاش افتضاحه،سوتی زیاد میده وقتی توپ زیر پاش هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FCBayern.ir- پیر امیل هویبرگ جوان دانمارکی باشگاه بایرن مونیخ که به تازگی به عنوان برترین استعداد جوان کشور دانمارک معرفی شده است در گفتگویی با تلویزیون این کشور از ابتلای پدرش به سرطان معده خبر داد. هویبرگ در این مورد می گوید:" پزشکان دانمارکی اعتقادی به زنده ماندن پدرم نداشتند. به تمرین بازگشتم در حالیکه فقط گریه می کردم. پدرم می میرد و من 18 سال دارم در کشوری غریب و مصدوم چقدر تنها هستم. چه باید کنم؟." او ادامه می دهد:" در این شرایط بودم که گواردیولا من را احضار کرد و گفت: در مورد پدرت شنیده ام بسیار بسیار متاسفم اگر مایل هستی می توانیم باهم صحبت کنیم. من فقط گریه می کردم و گواردیولا بسیار نگران بودو گفت: شما باید در کنار نزدیکانت باشی حتی اگر این به کارت لطمه بزند سپس گواردیولا احساساتی شد و گریه کرد. او ادامه داد که باشگاه بایرن هرگونه کمکی که بخواهم برایم انجام خواهد داد." گواردیولا و سران باشگاه بایرن برای انتقال پدر هویبرگ به آلمان تلاش می کنند و هویبرگ ادامه می دهد:" اکنون پزشکان می گویند پدرم شانس معقولانه ای برای ادامه زندگی دارد." این جوان دانمارکی در این فصل فرصت بازی برای بایرن بدست نیاورده است اما در ده بازی که با برای تیم دوم به میدان رفته است سه گل به ثمر رساند.
+
آلابا هم تا 2018 تمدید کرد
+
هوینس هم گفته روبن رو نگه می داریم
خوبه هم روبن میمونه هم الابا
واقعا دست استاد یوپ هاینکس درد نکنه اون آلابا رو ساخت
ریبری هم بشه بهترین بازیکن جهان تا حال کنیم دور هم
البته آلابا از دوران ونگال تو بایرن بود، ولی هاینکس بود که بهش اعتماد کرد و اون لامصب هم ترکوند
یادمه چقدر از جفتشون بد گفته می شد، وقتی جلو رئال چندتا تک به تک رو از رونالدو گرفت دهن همه رو بست و ثابت کرد چه ستاره ایه
فدراسیون فوتبال آلمان فاش کرد؛ لوو برای توپ طلا رای نداد
این در حالی که در فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا، 5 بازیکن تیم ملی آلمان، نویر، لام، شواین اشتایگر، توماس مولر و مسوت اوزیل حضور داشتند.
سایت گل- فدراسیون فوتبال آلمان فاش کرد که یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی فوتبال این کشور، در رای گیری توپ طلای امسال شرکت نکرد.
این در حالی که در فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا، 5 بازیکن تیم ملی آلمان، نویر، لام، شواین اشتایگر، توماس مولر و مسوت اوزیل حضور داشتند.
اما از آنجا که آرای مربیان و کاپیتان تیم های ملی مختلف، بعد از اهدا توپ طلا منتشر می شود، لوو ترجیح داد از شرکت در رای گیری خودداری کند تا رای اش روی بازیکنان تیمش تاثیر نگذارد و باعث از بین رفتن اتحاد تیم نشود.
ینس گریتر، سخنگوی فدراسیون فوتبال آلمان، به بیلد گفت:" او نمی توانست بی طرفانه رای بدهد و بنابراین تصمیم گرفت این کار را نکند.
از سوی دیگر، این یک افتخار برای فوتبال آلمان است که 5 کاندیدا در بین 23 نامزد دارد. اما از آنجا که فیفا آرا را منتشر می کند، این شرایط سرمربی را در وضعیت دشواری قرار داد."
هر رای دهنده برای توپ طلا می تواند به سه نفر رای بدهد و این به معناست که لوو حداقل به دو بازیکنش نمی توانست رای بدهد.
Low refused to vote in Ballon d'Or 2013
زخم عمقي روبن را راهي بيمارستان کرد
بال هلندي بايرن در ديدار با آگزبورگ دچار مصدوميت و راهي بيمارستان شد.
تيم فوتبال بايرن مونيخ شب گذشته (چهارشنبه) در مرحله يک هشتم نهايي جامحذفي آلمان موفق شد در خانه آگزبورگ 2 بر صفر به برتري برسد. باوارياييها با گلهاي آرين روبن (4) و توماس مولر(78) صعودشان به مرحله يکچهارم نهايي را قطعي کردند.
به گزارش تسنيم،در اين ديدار آرين روبن، زننده گل اول سرخپوشان مونيخ در دقيقه 16 بازي به دنبال برخوردي که با ماروين هيتس، دروازهبان آگزبورگ داشت از ناحيه زانو دچار مصدوميت نسبتاً شديدي شد و زمين بازي را ترک کرد. به گفته مسئولان باشگاه بايرن زانوي راست وي دچار خونريزي شد و تشخيص اوليه نشان داد که بال هلندي بايرن از اين ناحيه دچار پارگي عميقي شده است.
روبن که پس از اين حادثه راهي بيمارستان شد در بازي مقابل آگزبورگ در ثانيه 210 براي بايرن گلزني کرد تا تعداد گلهاي خود در فصل جاري را به عدد 13 در 20 بازي که به ميدان رفته، برساند. اين پنجمين گل اين بازيکن 29 ساله در 4 بازي اخيرش براي باوراياييها بود.
ماتياس سامر، مدير ورزشي بايرن مونيخ در اين رابطه گفت: در حال حاضر نميتوانيم نظر خاصي در مورد مصدوميت روبن بدهيم و بايد منتظر نتيجه آزمايشهاي صورت گرفته از سوي بيمارستان باشيم. وي به بيمارستان رفت تا مداوا روي زخمش صورت بگيرد.
//////////////////////////////////////
روبن بازيهاي باقيمانده سال2013را ازدست داد
در پي مصدوميت آرين روبن در ديدار مقابل آگزبورگ اين بازيکن هلندي ديدارهاي باقيمانده بايرن در پايان سال 2013 را از دست داد.
آرين روبن، بال هلندي بايرن مونيخ شب گذشته (چهارشنبه) در جريان پيروزي 2 بر صفر اين تيم مقابل آگزبورگ در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي آلمان اولين گل تيمش را در دقيقه 4 به ثمر رساند ولي با برخوردي که در دقيقه 16 بازي با ماروين هيتس، دروازهبان آگزبورگ داشت از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد و زمين را ترک کرد. تشخيص اوليه نشان داد که بال هلندي بايرن از ناحيه زانو دچار پارگي عميق شده است.
به گزارش تسنيم،مسئولين بايرن ابتدا اميد داشتند که مصدوميت هافبک 29 ساله تيمشان سطحي باشد ولي پدر و مدير برنامههاي اين بازيکن خبر دادند که روبن به دليل مصدوميت از ناحيه رباط زانو (ليگامنت) قادر به همراهي بايرن تا پايان سال 2013 نخواهد بود. هانس روبن، پدر گوش هلندي بايرن در اين خصوص گفت: آرين تا پيش از تعطيلات زمستاني نميتواند براي بايرن بازي کند.
به اين ترتيب پپ گوارديولا به احتمال فراوان در ديدارهاي پيش روي بايرن مونيخ مقابل تيمهاي وردربرمن، هامبورگ و اشتوتگارت در رقابتهاي بوندسليگا و در ديدار برابر منچسترسيتي در ليگ قهرمانان اروپا آرين روبن را در اختيار نخواهد داشت.
روبن در فصل جاري در 20 بازي که در رقابتهاي مختلف براي بايرن به ميدان رفته 13 گل به ثمر رسانده است و يکي از مهرههاي کليدي سرخپوشان به شمار ميآيد.
Last edited by wooooow; 05-12-2013 at 23:53.
یه وقتایی پیش خودم میگم مثل اینکه گواردیولا به دلش برات شده بود که همیشه چند تا هافبک مصدوم داره که تابستونی با توجه به هافبک های موجود دوتا هافبک دیگه رو هم به خدمت گرفت .
همیشه حداقال دوتا هافبک مصدوم داریم ،اصلا وضعیت جالبی نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)