اگه قصد داری یک otaku بشی، بله، حتماً باید یاد گیری !واسه چهار تا انیمه، زبون سخت ژاپنی رو یاد بگیرم؟!![]()
![]()
اگه قصد داری یک otaku بشی، بله، حتماً باید یاد گیری !واسه چهار تا انیمه، زبون سخت ژاپنی رو یاد بگیرم؟!![]()
![]()
کلا کی از چیزی که داستان نداشته باشه خوشش میاد
من فقط لیست کلی گذاشتم حالا باید کشف کنیم کدوم خوبه کدوم نه ، کدوم رده سنی اش چیه ، کدوم تگ هاش چیه و همیجور برو...
+
من سبکم با شماها معمولا فرق داره بخاطر همین یکم دیدامون به بعضی سری متفاوت است.
منم حساب کن
ادم تلویزیون 40 اینچ داره بشیه کیفیت 480 یا rmvb ببینه؟معلومه میره دنبال کیفیت بالا که لذت ببره ..... مخصوصا که همه استاندارد های انیمه الان رو hd و fullhd شده ( حتی کارتون ها هم رفتن رو این استاندارد ) .... وقتی امکانات پخش hd فراهم شده چرا استفاده نکنم ....
داری یاد می گیری؟
+
داشتم انجمن رو نگاه می کرد تو یکی از بخش ها اینو دیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم می دونم ولی ادم می بینه زخم دل تازه می شه![]()
تازه ژاپن قراره از سال 2014 اولین کشوری باشه که تلویزیون رسمیش رو با کیفیت 4K پخش کنه، خودتو آماده کن که قراره کم کم انیمه ها رو با کیفیت خدا ببینیممنم حساب کن
ادم تلویزیون 40 اینچ داره بشیه کیفیت 480 یا rmvb ببینه؟معلومه میره دنبال کیفیت بالا که لذت ببره ..... مخصوصا که همه استاندارد های انیمه الان رو hd و fullhd شده ( حتی کارتون ها هم رفتن رو این استاندارد ) .... وقتی امکانات پخش hd فراهم شده چرا استفاده نکنم ....
من یه چیزایی از انیمه ها یاد گرفتم، آموزشگاه ژاپنی هم کنار خوابگاهمونه، شاید از ترم بعد شروع کردم، تا الان که فرصتش نشده، الان دوستم ترم 9 ژاپنی هست (18 ترمه) و انیمه ناروتو رو خودش زیرنویس میکنه، 1 الی 1.5 ساعت بعد از پخش ناروتو، زیرنویس فارسیش آماده ـست، خیلی سرعتش بالا ـست، ژاپنی هم یاد گرفته دیگه فقط با صدا گوش میکنه و مستقیم از ژاپنی ترجمه میکنه !داری یاد می گیری؟![]()
بله متاسفانه، میشه گفت حدود 80% پروژه های انیمیشن کشور تعطیل شدن و این ضربه بزرگی به صنعت انیمیشن ایران بود، خیلی از استعداد ها حروم شدن. عید نوروز رفته بودم شیراز پیش یکی از دوستام، اون یه رفیقی داشت که تو کار طراحی شخصیت و انیمیشن بود، طرف نقاشیاش رو فرستاده بود برای یکی از استادای دیزنی و طرف بهش از 5 ستاره، 4 ستاره داده، 4 ستاره خیلی حرفه. حالا این طرف چندین بار رفته بود تهران واسه پروژه های انیمیشن و این حرفا، ولی متاسفانه هربار به یه مشکلی بر میخورد و آخرین بار که دیگه پروژه ها تعطیل شدن، بنده خدا بدجوری افسردگی گرفته بود و دیگه زده شده بود، یکی اط طرحاش رو اونجا بهم نشون داد، من که حسابی تو کف موندم، تمام مهارت ها رو هم خودش تنهایی کسب کرده، آموزشگاه نرفته، فقط نشسته کتابای مختلف خونده و تمرین کرده !داشتم انجمن رو نگاه می کرد تو یکی از بخش ها اینو دیدم:
البته خودم می دونم ولی ادم می بینه زخم دل تازه می شه![]()
وضعیت انیمیشن تو ایران خیلی داغونه...
dreamland
اینجا صرف نمی کنه چون الان نه پولش هست باسه خرید سایز مناسب نه سخت افزارش هست باسه رندر کردن ( فکر کنم حسابی به سیستم فشار بیاد)نه پهنای باند ما میکشه که بخوایم بگیریم.... ( یاد زمانی می افتم که داشتم انیمه هارو با 128 می دیدم .... روزی یک قسمت دانلود می شد کلاه می انداختم هوا)
اره زبان اصلی حال می ده ادم یاد بگیره... بیشتر تو حص میره
الان دیگر هر کی وارد این حوضه بشه هدف رو باید بزاره انور دیوار چون اینجا شانسی نداره
حقم دارن کسایی که وارد این حوضه میشن افسرده شن.............![]()
من اینو تازه دیدم
تو نمایشگاه کتاب امسال، عجب مانگاهایی آورده بودن، دقیقاً دست گذاشتن رو اونایی که دوست داشتم. Hunter x Hunter , Detective Conan, Rurouni Kenshin, 07-Ghost, One Piece, Norarihyon No Mago, Full Metal Alchemist, Kuroshitsuji و یه سریای دیگه.
البته از دیدن مانگای کوروشیتسوجی تعجب کردم، آخه کی میاد یه مانگای یائویی رو میذاره تو نمایشگاه، شانس آوردن خیلیا نمیدونن یائویی چیه، وگرنه ...![]()
مانگا ها رو نمیفروختن، گفتن باید برید سفارت ژاپن اونجا میتونید بخونید، یه سریاش هم ظاهراً اهدا میشه به کتابخونه دانشگاه تهران، انیو که شنیدم خیلی خوشحال شدم، چون دانشگاه خودمونه و کلاً دیگه من همش تو کتابخونه پلاسم، درس مرس تعطیل![]()
![]()
![]()
قبول نیست .... باید به منم بدی
تو سفارت می زارن ببینیم مانگاهارو؟ تو نمایشگاه نسخه اینگلیسی بود یا ژاپنی؟
انگلیسی بود. چند سال پیش ژاپنی میاوردن، اما الان انگلیسی میارن. البته امسال ظاهراً یکی از غرفه های نمایشگاه مانگا میفروخت، یکی از دوستام اون غرفه رو پیدا کرد اما نامرد بهم خبر نداد
آره، تو سفارت میزارن مانگا ببینی، شایدم امانت بدن، دقیق نمیدونم، ولی مطمئنم میشه استفادشون کرد، فقط اینکه باید عضو بشی تو کتابخونشون....
بچه ها باسه فصل تابستان انیمه چی برداشتین؟
+
فیلم کارتونی امسال چی ها تا الان پخش شده؟( اصلا امار ندارم )
من که هیچی برنداشتم، مثل خودت کاملاً بی خبرم، این ترم کلاً انیمه رو گذاشته بودم کنار![]()
ایول
من فعلا دارم اینارو بررسی می کنم ببینم کدومش ارزش دیدن داره:
Servant x Service
Gin no Saji
Inu to Hasami wa Tsukaiyou
Free!
Kamisama no Inai Nichiyoubi
احتمالا این فصل مانگای elfen lied رو شروع می کنم به خوندم ( کلا فصل گذشته فصل خوبی باسه خوندن داستان باسه من نبود از بس مشکل ارتباطی داشتم )![]()
چه خبر خوب....... و بدی
....... برای شماست.
تصویر خیلی باحال بود... دل همه طرفدار هارو بدست اورده با همین چند ثانیه
+
خوب گفتم چارت های قدیم انیمه هارو بدست اوردم می زارم اینم سری اول
از سال 2000 تا 2003
ویرایش:
یادم رفت اینو هم بگم Captain Tsubasa هم طی یک هماهنگی بین دو گروه ساب منتقل شده به یک گروه ساب دیگر و دارد منتشر میشه
اگر کسی داشت دونبال می کرده بره سایت ساب تا لینک گروه جدید رو بگیره![]()
Last edited by zed2; 07-06-2013 at 15:15. دليل: -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)