به قول عقیلی بازی سوپرجام لیگ قرار بین این دو تا تیم برگزار بشه. البته من خودم لقب فینال لیگ رو هر چند زود هنگام، شایسته این بازی حساس میدونم 
سپاهان با مهرهتر از قبل ظاهر شده و استقلال هم همینطور. البته سپاهان بازیکن گرفته و نقاط ضعفشو پوشش داده ولی استقلال یکی از نقاط قوتاشو از دست داده (البته با اومدن کرار میشه امیدوار به پوشش این ناحیه بود) و بقیه نقاط رو پوشش داده!
دو تا بازی قبل ما با این تیم تساوی یک - یک بوده البته یکی رو تو پنالتی باختیم. والبته یادمون نره تو بازی رفت یک-صفر این تیم رو شکست داده بودیم. سپاهان نشون داده یه تیم کاملا حرفهایه و اصلا تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار نمیگیره ولی در هر صورت حضورر تماشاگرا برای تحت فشار گذاشتن سپاهان تو این بازی لازم و بلکم ضروریه.
ترکیب تیم توی بازی حذفی: مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، هاشم بیکزاده، خسرو حیدری، جیلویدساموئل، مجتبی جباری، جواد نکونام، آرش برهانی و سیاوش اکبرپور
ترکیب تیم توی بازی رفت لیگ: مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، علی حمودی، هاشم بیکزاده، خسرو حیدری، جیلویدساموئل، جواد نکونام، میثم بائو، آرش برهانی و امین منوچهری
من تو این بازی حساس که تو شرایط بدنی بد بازیکنها و آماده نبودن تیم داره برگزار میشه ترکیب این بازی رو کمی تدافعی و کنترلی اجرا میکنم. حضور امثال منوچهری ، ساموئل و حیدری تو بازی رفت خیلی کمک کردند که تو سیستم پیشنهادی من جاشون با بازیکنای بهتری پر شده.
مهدی رحمتی
نیکبخت ... امیرحسین صادقی ... عمرانزاده ... منتظری
تیموریان ... نکونام
نوری ... مجیدی ... حیدری
قاضی
* نکونام میتونه یکمی جلوتر بیاد و بالطبع اون مجیدی هم یکمی بره جلوتر
* فرارهای برهانی فقط تو نیمه دوم بدرد میخوره
* میتونیم از ترکیب منتظری و صادقی تو مرکز استفاده بکنیم و عابدینی رو تو دفاع راست استفاده بکنیم (بهتره)
* البته ترکیب 3-5-2 امیرمحمد هم ترکیب خوبیه ولی ریسک زیادی داره.