سلام
دوستان مثل اینکه کلاس ها شروع شده و همه سرشون شلوغه، اما تو را به خدا یک کمکی بکنید.
حداقل این دو تا سوال:
1-تبدیل تاریخ به شمسی
2-پرینت گرفتن به کمک pring dialog
خواهش می کنم. خیلی حیاتین!!!!!!!!!
سلام
دوستان مثل اینکه کلاس ها شروع شده و همه سرشون شلوغه، اما تو را به خدا یک کمکی بکنید.
حداقل این دو تا سوال:
1-تبدیل تاریخ به شمسی
2-پرینت گرفتن به کمک pring dialog
خواهش می کنم. خیلی حیاتین!!!!!!!!!
با سلام
جواب سوال 1 : به نظرم اگه جستجو کنی کمپوننتش رو تو این انجمن بتونی پیدا کنی.
سوال 2 رو هم لطفا جامع تر بیان فرمایید که میخوای چکار کنین!
سلام
Print Dialog فقط که کمپوننت فرم کمکی هست. و بجای اینکه یک فرم برای
پرینت ایجاد کنید از این کمپوننت استفاده میکنید. و فرقی نداره و حتمآ باید
از همون توابع برای پرینت استفاده کنید. که حالا من وقتش رو ندارم بگردم.
فردا یه جستجو میکنم.
موفق باشید
سلام به شما دوستان عزیز و گرامی مخصوصا soldier عزیز که همچین تاپیک خوب و مفیدی رو افتتاح کردن و به ما مبتدیان آموزش و راهنمایی های مفیدی میکنن . دوستان من یه مشکلی در بخش help برنامه delphi 7 برام پیش اومده من موقعهای که help رو میزنم با یه ارور مواجه میشم که عکس او ارور رو میزارم تا راحتتر بدونین چه مشکلی برا من پیش اومده هر کی میدونه من باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشه و من بتونم help رو بیارم بگه ازش ممنون میشم. با تشکر
![]()
Last edited by amin2000; 20-10-2007 at 17:02.
با سلام
خب دوست عزیز این معلومه چیه دیگه. فایل مربوط به Help دلفی رو نمیتونه پیدا کنه. فکر کنم CD دلفی که نصب کردین ایرونی توش دخالت کرده.
سعی کنین نسخه اصلی رو پیدا کنین که ایرونی بهش دست نزده باشه.
سلام
کمی این مورد عجیب بنظر میرسه. چون این فایل در پوشه Help هست. اما
این خطا به شما میگه این فایل باید در پوشه Projects باشه!!!!
یک بار دلفی خودتون رو ReInstall کنید. یعنی دوباره نصب کنید. اگر مشکل حل نشد
من این فایل رو آپلود کردم تا در پوشه Help قرار بدی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این سرعت دیل آپ 900 کیلوبایت آپلود شد!
موفق باشی
سلام . ممنون از شما دوستان Mavix و soldier عزیز ممنون از راهنمایهاتون برنامه رو یه بار remowe کردم و از نوع نصب کردم درست شد
با سلام
اقا من قبلا وی بی کار میکردم ولی بنابه دلایلی من دلفی را اغاز کردم
احتمالا باید خیلی تلاش کنم تا به اندازه ای که در وی بی تجربه داشتم تو دلفی هم بدست بیارم
حالا برای شروع من در دلفی 7 می خواهم اطلاعات یک جدول در اکسس را در جدولی مانند datagrid نمایش دهم.چیکار باید بکنم؟
یک کنترلر ado بر روی صفحه اوردم و تونستم به بانکم وصلش کنم اما هر کاری می کنم نمی تونم اطلاعاتش را در یک جدول نمایش دهم
با تشکر
سلام. به جمع دلفی کارها خوش اومدی
برای نمایش اطلاعات شما باید 4 کامپوننت adoconnection , ado table , datasource , dbgrid رو روی فرم قرار بدین. اگر این کار رو انجام دادین تنظیمات به چه شکلی بوده. دقیق تر توضیح بدید تا راحت تر بشه راهنمایی کرد
البته فکر میکنم که قبلا توضیح داده شده. جستجو کنید
به نام خدا
سلام دوستان من یک پروژه ای تولید کرده ام که تشکیل شده از چندین دکمه ، تکست باکس ، عکس و... حالا می خواهم کاربر نهایی هر تغییری در این Edit Box ها و ... اعمال می کند کلا هر تغییری در پروژه ی نهایی می خام با یک دکمه بتونه پروژه را با تمام تغییرات به صورت یک فایل اجرایی Exe ذخیره کنه البته با قابلیت تغییر آیکون نهایی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)