با رتبه ی 21300 منطقه 1 ، بومی استان تهران ، فیزیک / روزانه جائی میارم ؟بهترینهاش رو اگه میشه بگید ...
رشته ریاضی فیزیک. معدل : حدود 15
رتبه ی کشوری هم حدود 53,000
با رتبه ی 21300 منطقه 1 ، بومی استان تهران ، فیزیک / روزانه جائی میارم ؟بهترینهاش رو اگه میشه بگید ...
رشته ریاضی فیزیک. معدل : حدود 15
رتبه ی کشوری هم حدود 53,000
Last edited by come-on; 11-08-2013 at 19:36.
دوستان با هم دوست باشيد ...اينجا اومديم به هم كمك كنيم
![]()
Last edited by constant_boy23; 12-08-2013 at 00:11.
کدرشته های بر اساس سوابق رو هم داخل همین 150 تا بنویسیم ؟
بلـه هر دو باهم.
سلام. لطفا دوستانی که مطمئن هستن جواب سوال منو بدن:
نحوه انتخاب رشته توسط سیستم سنجش چطوره؟
بعنوان مثال: من الویت اولم رو نمره نمیرسونه، سیستم میره روی الویت دومم. نمره به این میرسونه. حالا همینو برام میزنه قبولم یا اینکه نه... الویت های بعدی رو هم بررسی میکنه و اگه الویت های بعدیم دانشگاه بهتری باشن، و نمره م هم برسونه از بین اونا برام انتخاب میکنه؟؟
یا همون اولی که دید نمره م میرسونه برام قبول میکنه و تمام؟؟!!
خیلی برام مهمه. خواهشا کسایی که مطمئن هستن جواب بدن
سلام دوسته من به همون شیوه اول که خودتو گفتید اما یه جوره دیگه
یعنی اینکه اگه نمره شما رسید و تو این رشته قبول شدید دیگه سیستم رشته های پایینی رو بررسی نمیکنه وسراغ داوطلب بعدی میره.
درود:
دوستان من در رشته ریاضی فیزیک کنکورسراسری قبول شدم و دوس دارم در رشته های دانشگاه آزاد هم انتخاب رشته کنم حالا بفرمایید برای انتخاب رشته در کنکور سراسری و آزاد باید به کدوم لینکهای مستقیم برای انتخاب رشته مراجعه کنم و در ضمن پرداخت پول برای چه کسایی هست م که نباید پول پرداخت کنیم درسته؟ لطف کنین دوستان یک توضیح شفاف بفرمایین تا بتونم انتخاب رشته کنم راستی تا کی وقت داریم
دانشگاه علوم انتظامی باید توی 10 انتخاب اول باشه ؟
رشته ی فوریت های پزشکی چی ؟
بچه ها درباره رشته It یه سوال داشتم .
این رشته تا چه حد استعداد برنامه نویسی میخواد ؟ درساش چه قدر به برنامه نوسی نیاز داره ؟
بعد اینکه مهندسین این رشته سر و کارشون فقط با کامپیوتره ؟ یا اینکه محیط فعالیتشون فرق داره؟
بچه های سالای قبل لطفا ما ها رو کمک کنین وقت داره تموم میشه آخه!!!!!!
کسی نیس جواب بده؟بچه ها کسی از محل کار مهندسین صنایع اطلاع داره؟ همه اونایی که صنایع خوندن فقط می تونن تو کارخونه ها مشغول شن ؟ یا جا های دیگه هم هست؟
کجاها ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)