گزارشگر جالبیه هی میگفت سوپپپپر مارررریییو بنده خدا فکر کنم همین طوری بخواد پیش بره تا چند سال دیگه سرطان حنجره میگیره
ولی گذشته از شوخی فکر نکنم تو بازی با همین آب وتاب گزارش کنه آرومتره تو بازی .
گزارشگر جالبیه هی میگفت سوپپپپر مارررریییو بنده خدا فکر کنم همین طوری بخواد پیش بره تا چند سال دیگه سرطان حنجره میگیره
ولی گذشته از شوخی فکر نکنم تو بازی با همین آب وتاب گزارش کنه آرومتره تو بازی .
نه فک کن پرسپولیس رو بزارن بعد محمد نوری رو بخوان موهاش رو طراحی کنن هنگ میکنن بدبختا فک کن یه همچین چیزی باید بسازن
اما باز پرچم ایران بالاس حداقل از لیگای عربی که بهتره![]()
Last edited by lionf3; 06-07-2013 at 14:43.
آره ولی میری کاپو بگیری میزنه تو ذوق آدم چون شبیه کاپ CL
شاید برای شما و بعضیا شکل کاپ مهم باشه ولی در کل بازی انقدر مشکلای مهمتر و بزرگتر داره که دیگه کسی فکرش به قیافه کاپ نمیره چون کاپ یه لحظه میاد میره اونم چی کاپ جام جهانی ممکنه اصلا تو کل سال چند بار بیشتر کاپ رو نبینی اما بازی یه مشکلاتی داره که هر لحظه تو چشه مثل گیم پلی
که بهبود اونا تو الویته .
البته شکل غیر واقعی کاپ بخاطر لاینسس نبودنه که سازنده باید برای لاینسس اون پول پرداخت کنه .
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
Last edited by CV30; 06-07-2013 at 21:11.
گرفتم منظورو
مشکل گیم پلی چیه؟
چه مشکلی داره؟
تو 2014 درستش نکردن؟
( من کلا فقط بازی میکنم به صورت تخصصی به pes نگاه نمیکنم بخاطر همینه کلا بعضی مشکلاتو نمیدونم چیه؟
گیم پلی مشکل خاصی نداره فقط مثال زدم در ضمن پی اس قبلیا رو بازی کرده باشی متوجه میشی که وضع ظاهری کاپ ها خیلی خراب بوده الان خیلیاشو درست کردن ان شا الله که کاپ جام جهانیم درست کنن که دیگه تکمیل بشه .
داداش گیم پلی یعنی سبک بازی تو سریهای قبل یه ذره مشکل داشت مثلا رونالدو و مسی رو بر میداشتی کل تیم حریف رو دریبل میکردی گل میزدی این یعنی گیم پلی یعنی هر چی با هر کسی سانتر میکردی مثل دیوید بکهام سانتر میکرد
اطلاعات جدید ...
مطلبش سادست و نیازی به ترجمه ندیدم و براحتی قابل فهمه
محتوای مخفی:
Last edited by ™...; 07-07-2013 at 12:17.
عالی شد بالاخره شوت با کات بیرون پا اضافه شد به بازیBTW, this year, at last, we'll have shots with the outside (of the foot).
از بازی 2 تا گیم پلی دیدم - سه تا اشتباه هوش مصنوعی دیده شده که یکی مربوط به دروازبان هست - اگه تو هر بازی قرار تکرار بشه واقعا آزار دهندست
از همین میترسم فقط .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)