به یه خوکه غذا دادم بعد رفتم درخت قطع کنم دیدم اومد هرچی درخت اون اطراف بود به گمان اینکه دشمن من هستن با مشت قطع کرد
فقط نمی دونم چرا با بوفالوها بعضی مواقع میزنن تو پر هم و همدیگر رو لت و پار می کنن.البته خوبه گوشت خوبی نصیبت میشه
به یه خوکه غذا دادم بعد رفتم درخت قطع کنم دیدم اومد هرچی درخت اون اطراف بود به گمان اینکه دشمن من هستن با مشت قطع کرد
فقط نمی دونم چرا با بوفالوها بعضی مواقع میزنن تو پر هم و همدیگر رو لت و پار می کنن.البته خوبه گوشت خوبی نصیبت میشه
Last edited by وین رونی; 10-05-2014 at 18:56.
اره خوکها خیلی باحالن!!
فرض کن به یک 10 تا خوک غذا بدی،بعد میتونی بک جنگل رو نابود کنی![]()
رفتن به اون مناطق مثل رفتن به میدون مینه خیلی خطرناکن
بعدشم تومیتونی ازهموناول که رفتی به یه منطقه ای جمعیت وجایاون هارو کنترل کنی
تازه هرچه قدر تار عنکبوتداشته باشی میتونی یرای خودت چادر درست کنیودی گه هیچ مشکلی برات پیش نیادونیازی هم به چوب برای روشنکردن آتیش نخواهی داشت وگشنتم نمیشهمغزتم همیشه پر میشه و زمستونمفقط میگیری می خوابی
بازم بگم؟!؟![]()
سلام من چند وقته این بازی رو میکنم خیلی باحاله...
بهترین جا واسه کمپ جایی که تو شرایط سخت مثل زمستون راحت غذا گیر بیاری.من همیشه کمپ هامو تو علفزار کنار لونه های خرگوش ها میسازم .تا راحت گوشت گیرم بیاد اگه به جنگل و بوفالو و خوکها هم نزدیک باشه که چه بهتر....
آقا ما یه بار به واسطه این بازی از خواب خوراک افتاده بودیم
دوبار امروز میخوام نصبش کنم
فقط 2تا سوال دارم و میخوام که راهنماییم کنیم
- من معمولا بیشتر از ۲۰ الی بیست و چند روز نمیتونم دووم بیارم٬ میشه بگید باید چه چیزهایی جمع کنم تا بتونم کمپ بزنم
- وقتی که یه چیزی شبیه به کمپ میسازم ٬ اونجا برام تکراری میشه و چیز جدیدی وجود نداره٬ برای همین معمولا بعد از ساختن کمپ از اونجا دور میشم و بعد از چند روز کلکم کنده میشه٬ اصلا کمپو وقتی میسازی باید همونجا بمونی یا دور شی از اونجا؟
کلا تو باید یک کمپ بسازی تا بتونی وسایل اضافه تو اونجا بزاری.کمپ رو که ساختی باید بری علف ، چوب ، غذا و.... پیدا کنی.بعدش میتونی وسایل اضافه رو توی کمپ بزاری و بری دنبال ماجراجویی.
برای اینکه نمیری بهتره همیشه چندتا خوک رو با خودت داشته باشی،توی بیشتر جنگ ها هم فرار کن سمت بوفالوها تا بوفالوها باهاشون درگیر بشن.
خلاصه یکم که بازی کنی و چند بار بمیری روش بازی دستت میاد![]()
پوشه ی remote رو تو درایو c سرچ کن تمام سیو ها تو همون پوشست
لینک دانلود trainer بازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکات مثبت : داستان جذاب – صداگذاری گوش نواز – گیم پلی سرگرم کننده
نکات منفی : ضعف در گرافیک
نمره: ۹۵ از ۱۰۰
Last edited by amir0098hd; 12-07-2014 at 16:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)