خط رو 2 مگ بسته شده یعنی چی؟ (نتم 256 ـه)
سیم کشی خونه آره مشکل داره. سیم تلفن از بغل سیم برق عبور کرده + تو خونمون 3تا پریز داریم.
خط رو 2 مگ بسته شده یعنی چی؟ (نتم 256 ـه)
سیم کشی خونه آره مشکل داره. سیم تلفن از بغل سیم برق عبور کرده + تو خونمون 3تا پریز داریم.
دوستان نویز خط روی قطعی زیاد اینترنت، پینگ و کلا روی بازی آنلاین تاثیر مخرب داره ؟ این ماله الان من![]()
اینم وضعیت adsl بعد از راهنمایی دوستان و پیگیری از مخابرات به این صورت دراومد.
مشکلات نویز رو خط بر طرف شد.
![]()
اسپیلتر رو درست نصب کردی؟
تلفن ها اسپلیتر دارن؟
خط با کیفیتی نداری
از سیم کشی خونه مطمئن شو
این خط می تونه مشکل درست کنه می تونه بدون مشکل کار کنه
ولی برای سرعت بالا مشکل داری
وضعیت بهتر شده
دیگه مشکل نداری؟
Last edited by Armin.Computer; 21-07-2013 at 11:28.
داداش میشه به طور خلاصه بگی دقیقا چی کارا کردی که مشکلت حل شدش،ثواب داره داداش
برا تست باید برم طبقه همکف امتحان کنم ؟! چطوری ؟! آخه من توی آپارتمان طرقه بالام ! ( از فاصلم تا مرکز مخابراتی نیست چون تغریبا 2 تا 3 کیلومتر شایدم کمتر باشه.
ببین اول از همه توی خود خونه
یعنی اسپلیتر ها یا پریز ها و خود سیم تلفن ها
بعد دیدی بهتر نشد باید بری جایی که خط مخابرات می یاد تو خونه یک تست بگیری
اگر باز هم تغییر نکرد یعنی مشکل از مرکز تا خونه شماست
اسپلیتر 2تا گذاشتم ... اسپلیتر ها رو کندم ... کلا تلفن کندم رو مودم یه بار اسپیلتر گذاشتم (با هر دو امتحان کردم که مبادا یکی خراب نباشه) یه بار هم نذاشت ... اسپلیتر کندم تلفن رو وصل کردم اسپلیتر گذاشتم کار نکرد باز اسپلیتر نگذاشتم بازم کار نکرد هر دو رو بدون اسپلیتر گذاشتم باز هم کارنکرد سیم ها رو عوض کردم باز هم کار نکرد ... همه ی این کار ها رو انجام دادم (بعضی روش ها برای بار اول جواب میدادن ... مثلا روش اول و دوم (هردو با اسپلیتر و هر دو بدون اسپلیتر) 3-4 روز بدون قطعی کار کردن. همه ی این روش ها رو انجام دادم ولی باز هم قطعی دارم. بعضی وقت ها هم که یکسره قطع میشه و کاری نمی شه کرد اصلا.
خونمون 3تا پریز داره از 2تا شون استفاده می کنیم مودمم به پریز اصلی وصله. (برنامه ی بالا رو سر 3تا پریز امتحان کردم بهتر نشدن هیچ بدتر شدن)
Last edited by Iloveu-ALL; 21-07-2013 at 13:23.
سلام دوستان عزیز مقدار مناسب crc چند باشه خوبه؟ و چطوری میشه کاملا صفر بشه؟
الان برای up صفر هست ولی برای downstream عدد 10 هست نمیدونم مناسبه یا خیر؟ بقیه چیزها خدا رو شکر نرمال هستند
چه قدر اسپلیتر شد
حالتی بود که تمام تلفن ها نباشه و مودم بدون اسپلیتر وصل باشه؟
در هر صورت ظاهرا شما باید تست هاتون رو بزارید رو بیرون خونه توی حیاط!
crc چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)