دوست عزيز اين گوشي از اين مشكلاتي كه شما گفتي نداره و يه گوشيه كامل وخوبهنوشته شده توسط farhad_jj
دوست عزيز اين گوشي از اين مشكلاتي كه شما گفتي نداره و يه گوشيه كامل وخوبهنوشته شده توسط farhad_jj
دوست عزيز اين گوشي هيچ مشكلي نداره و نخري هم ضرر كردينوشته شده توسط farhad_jj
دستت درد نکنه !
کسی اینجا تجربه ای از آپدیت سافت ویر نداره ؟
برای من خیلی مهم نیست ولی باز من مطمئنم که میشه اونکاری که گفتم کرد !!! ( صداشو بلندتر کرد )
یک سوال دیگه هم الان به مغزم رسید . میخواستم ببینم که برنامه ای برای قفل کردن پوشه ها هست ؟ پوشه هایی که محتویاتشون سری هست . در مورد اس ام اس چی ؟
سه تا دیگه ! ( شرمنده واقعا ) جایی هست که کلید هایی که به کار سرعت میبخشه رو نوشته باشه ! مثلا همین که وقتی روی - میزنی اطلاعات تلفن برات میاد ؟ 2- برنامه ای هست که روی گوشی بزاریم و مثلا بعد از 1 ساعت اهنگ پخش کردنش خود به خود قطع بشه ( یعنی مثلا شما ساعت 1 آهنگ گذاشتی میخوای بخوابی تنظیمش کنی بعد از خوابیدنت اینم قطع بشه ( مثلا 30 دقیقه بعد از پخش ) میشه ؟ ) 3- وقتی یک نفر با بلوتوث چندتا فایل میفرسته باید برای همش اوکی بدی ! میشه کاری کرد که دیگه این کار لازم نداشته باشه و یک بار کافی باشه ؟
منم مطمئنم كه صداش از اين بلند تر ميشه چون از حد اكثر قدرت اسپيكر استفاده نميشه
1-برنامه واسه قفل كردن پوشه هنوز ساخته نشده ولي براي يه فايل مشخص برنامه هست
2- اين سوالتو درست متوجه نشدم ولي جهت ها رو كه ميزنب هر كدوم ميتونه به سرعت اون چيزي كه دوست داري سريعتر باز بشه بياد.مثلا الان جهت پايين و بزني بايد دفتر چه تلفن بياد
3-چنين برنامه اي وجود نداره
4-اينم موجود نيست
نوشته شده توسط aarash
اين گوشي سه تا فريمور داره ماله شما اولين فريمور هست كه قاعدتا" تو دومي مشكلات كمتر شده و تو سومي خيلي از باگ ها بر طرف شده
دوسته عزيز مثل اينكه درست مطلبي كه من گفتم رو نخوندي تو ايران اگر بصورن آنلاين از سايت سوني گوشيتو اپديت كني 1% درست در مياد 99% گوشيت فلش ميسوزونهنوشته شده توسط amir18616
این حرف رو اصلا قبول ندارمنوشته شده توسط boys_won
با بیشتر گوشی های سونی اریکسن (از جمله W810) آپدیت کردم و هیچ مشکلی نداشتم
سلام. اگه گوشي طرف رو ادد كني (يا طرف اددت كنه) ديگه نيازي به ok دادن نيستنوشته شده توسط aarash
از برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟
كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشتر ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟
ممنون که جواب دادین ! یعنی میگین Update نکنم ؟ یا مثلا بک آپ بگیرم ( نمیدونم چه جوری بک آپ میگیرن ممنون میشم کمک کنید ) و آپدیت کنم
512 Mbاز برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟
تا اونجایی که من میدونم 100% فرق داره !كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشت
منظورتون رو متوجه نشدم ! اگه منظورتون صداش هست که فکر نکنم توی سری W ها حرفی برای گفتن داشته باشه ولی صداش با کیفیت خوبی همراه هست .ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)