دیشو روی چه جهتی گذاشت؟
رو به قبله گذاشت هاتبرد رو بگیره =))
توی خوشا شیراز کمند امیر سلیمانی گفت که
محتوای مخفی: اسپویلر مربوط به قسمت های بعدی
این زخم پانسمان کردنش تو حلقم. :|
Last edited by Kurosh; 06-06-2013 at 01:38. دليل: برای موارد این چنین از اسپویلر استفاده کنید
رنگ پریدگی کنار ماشینه رو مگه نمیشه درستش کرد؟ فکر کنم اصطلاحا پولیش میگن!:-؟
خش رو میشه پالیش کرد
این باید رنگ میشد.
شما هزار و خورده ای پست دادای هنوز نمی دونی یه جاهایی باید از مخفی کننده استفاده کنی؟؟؟!!!!
خوب حالا که چی با این نوشته آفرین بگیم به شما؟
خوبی این سریال تا به اینجا برخلاف دیگر سریال های ایرانی این بوده که سخت میشه حرکت بعدی کارگردان رو حدس زد اما...چی بگم والا!
پستتون رو گزارش می کنم تا پاک بشه و بخشی از داستان لو نره!
حالا شما هیچی واقعاً از بازیگر حرفه ای از کمند امیرسلیمانی بعیده چنین کاری
Last edited by وین رونی; 06-06-2013 at 01:08.
شرمنده ام... اصلا حواسم نبود![]()
من که خودم ندیدم شنیدم.. شایدم راست نباشه...
خنده دار های قسمت دیشب:
1- وقتی پلیسه همکار سرگرد داشت از کارگر اون رستورانه میپرسید که کاغذ مال اوناس یا نه . واقعا فوق مسخره بود کارگره چقدر دقیق اطلاعات میداد . از یه تیکه کاغذ سوخته 2*2 سانتی ایون همه اطلاعات داد که چه روزی صادر شده چه ساعتی بوده و ...... من داشتم از خنده میمردم
2- وقتی کامران رفت خونه زن عموش: اخه یه خونه توی کوهها و جایی دور از شهر و در واقع یه خونه روستایی چه دکوراسیون و مبلمانی داشت واقعا . چه تزئیناتی بود تو خونه . این واقعا خونه یه روستایی ساده زیست بود؟
پلیس رو که دیدین داشت روی در رنگ ماشین رو میگرفت.چی گفت.گفت در سمت چپش هست-شاسی بلند هم هست خوب حالا شاسی بلند رو میشه چشم پوشی کرد ولی اینکه از کجا میدونست که وقتی داشتن میرفتن بیرون سمت چپ رنگش پریده شاید داشتن میومدن داخل از سمت راست این اتفاق افتاده بود.
بعضی از روستاها هستن که خونشون مثل خونه های شهر هستش و برای اینکه کم نیارن تو دروهمسایه از غذاشون میزنن وبه خونه میرسن.فکر نکنم دکوراسیون خونه ربطی به روستایی یا شهری بودن ربط داشته باشه چون هرکس با سلیقه و سرمایه خودش این کار رو انجام میده
ربطی نداره...حتی کارگردان هم شب پخش نمیشینه ببینه تا کجا پخش شده
چند روز پیش آب پرور توی جام جم بود، اونجام یه تیکه از داستانو لو داد که هنوز توی سریال پخش نشده.
توی پستهای خودم چند صفحه پیش بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)