کاور های من برای ارسنال, لیورپول و منچستر یونایتد:
محتوای مخفی: تصاویر
کاور های من برای ارسنال, لیورپول و منچستر یونایتد:
محتوای مخفی: تصاویر
24 سپتامبر آمریکای شمالی
27 سپتامبر اُروپــــــــــــــــــا
پس اسیا کی؟![]()
اسیا نداره. امریکای شمالی و جهانی داره که جهانی و اروپا (فکر کنم) یکین.
برخی اتفاقاتی که توی انلاین مود میافته و خصوصا تو season و حتی cup باید بهبود پیدا کنه.
یه چیز جالب عرض میکنم.الان دو ماه هست که من اکانت گلد خودم تمدید کردم.خب درسته که از طریق این اکانت میتونم بازی هایی مثل rdr.بایوشاک و فوترسا 4 موتورو اسبورت و هورایزون و مورتال کمبات 9 رو ابدیت کنم((من یه بازی رو متمرکز نمیرم و شده یه بازی رو در کنار بازی های دیگه تو 4 ماه طول دادم)) اما انگیزه اصلی واسه برداخت مبلغ برای گلد فیفا انلاین هستش..
متاسفانه الان دو ماه هست که از 50 بازی که انجام دادم 48 تا بازی تو هوای بارونی بوده.خب..هوای بارونی هم که به نظر من تو این نسخه خیلی اغراق امیز روش کار شده.مثلا داریم تو ورزشگاه "veltins arena" 'شهر گلزن کرشن بازی می کنیم.بارون هم ریز میاد.هوا جوری رو ی توپ و حرکات بازیکنان و چمن تاثیر گذاشته که انگار داریم تو ورزشگاه شهدای نوشهر بازی میکنیم.جوری شده که من (((تیمم اکثرا لاتسیو هست))وحشت دارم تو ورزشگاه المپیکو رم بازی تیمم رو تو هوای بارونی برگزار کنم.چون میدونم باید بخاطر بارونی بودن هوا منتظر اتفاقات عجیب غریب باشم.اینکه تو این مدت همیشه هوا بارونیه یه باگ هست و هیچ اپشنی هم برای تغییر این هوا نیست.
امیدوارم تو نسخه ی جدید بهبود پیدا کند.
من دوست دارم تو کریر بشه توی قرارداد بستن با بازیکن امکانات بیشتری داشته باشیم
و همچنین بازیکنان تیم های دیگر هم پیشرفتی مثل تیم خودمون داشته باشن
Last edited by shahrooz1222; 05-08-2013 at 16:15.
امیدوارم کمی بازیکن خریدن سخت بشه
مثلا من راحت مسی رو خریدم!
نمیشه که اینطوری
اره با مبلغ بالا راحت میاد باید یک ذره شبیه واقعیت بشه
سلام؛
تیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در بازی حضور خواهند داشت...
اسیا که مهم نیست . تو ایران یا همیشه نسخه اروپا میاد یا امریکا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)