من فقط battle field 1942 رو بازی کردمالان میخوام اینو دانلود کنم
من فقط battle field 1942 رو بازی کردمالان میخوام اینو دانلود کنم
آنلاین بازی کردن که سریال اصلی میخواد؟
+
داستان این آپدیتها چیه؟الان میخواستم 3 و 4 رو دانلود کنم.دیدم برای 4 آپدیت اومدهBattlefield 4 Update 1-RELOADED. وبرای 3 دو تا نسخه پیدا کردم به این اسمBattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX. بنظرتون کدوم رو دانلود کنم؟
+
این Deluxe Edition یعنی چی؟
اگه دوستان لینک مطمئن برای نسخه 3و 4 دارن برام بفرستن ممنون میشم
خیلی سوال شد![]()
Last edited by aluminum; 31-10-2013 at 13:09.
واسه آنلاین بازی کردن، باید بازی رو اورجینال بگیری و سریالش رو هم بگیری که خیلی گرون درمیاد حدودا 200 هزار تومان!
+
یک دونه آپدیت بیشتر برای 4 نیومده که واسه کرک ریلودد هست. یعنی برای بازی های که با کرک گروه ریلودد کار میکنند قابل اجرا و نصب هست! باید ببینید که آیا کرکتون ریلودد هست یا نه. اگه هست بگیرین!
کلا یه گروهی هست به اسم بلک باکس که بازی ها رو فشرده میکنه(زبان های به غیر از زبان انگلیسی رو از بازی حذف میکنه). اون آپدیت ها هم یکی مخصوص نسخه بازی فشرده شده توسط گروه بلک باکس و دیگری
هم برای نسخه معمولی بازی هست که باید با توجه به نسخه بازیتون آپدیت مخصوص رو بگیرید!
یه بسته یا پک اضافی واسه هر بازی هست که سازنده بازی ارائه میده و یه سری امکانات به بازی اضافه میکنه!
دیگه؟![]()
اگه بخش Campaign وجود نداشت رسمن بازی میانگین نمراتش بالای 95 میشد ! مولتی پلیر واقعا شاهکاره ....مخلوطی از Commander Mode که تو BF2 بود و Destruction ایی که تو BFBC2 بود Graphics بی نظیر BF3 یه جا جمع شدن شده مولتی پلیر BF4 .....بهترین مولتی پلیر امسال(2013) بدون شک ! و فک کنم تنها رقیبشم Titanfall باشه ....
دیگه؟![]()
بین BattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX کدوم رو بگیرم.تقریبا هم حجم هستند هشت و خورده گیگ
اون اولیه نسخه معمولی هست با آخرین آپدیت و اون دومیه نسخه بلک باکس(کم حجم) بدون هرگونه آپدیته! اولی رو بگیری بهتره!![]()
خوشم میاد حالا که روی کنسولای CG گند زده فوکوس شدین روی PC و NG!
و بیشتر خوشم میاد حالا که single ـتون گند زده و فوکوس شدین روی مولتی!
"جعفری تازه" کیلو چنده؟
سلام ! من میخواستم دانلود کنم ! دو تا نسخه داره برای پی سی ! یکی BLACKBOX که 17 گیگه ! و یکی هم RELOADED که 23 گیگ ! فرق اینا تو چیه !؟ کدوم رو بگیرم !؟
+
سایت مطمئن برای دانلود !؟
سلام
نسخه ی بلاک باکس فقط زبان انگلیسی داره و بقیه زبانهاش حذف شده ( حجمش پایین تره ) ( کرک هم نیاز نداره ) - پیشنهاد من
سافت 98 - دانلود ها - میهن دانلود
سلام!
بلک باکس نسخه فشرده شده و کم حجمش هست(برداشتن تمامی زبان های بازی به جز انگلیسی) و ریلودد هم نسخه معمولی بازی هستش. اگه مشکل حجم ندارین که نسخه معمولی Reloaded رو بگیرین و اگه نت تون حجمی هست، نسخه بلک باکسش رو بگیرین. فرقشون فقط همون زبان های بازی هست!
+
دانلودها! هم سرعتش خوبه و هم مشکلی نداره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)