تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 125 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1248

نام تاپيک: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

یعنی الان کیفیت داغون روز رو با نورگیری تو تاریکی نیمه مطلق عوص میکنید؟
    کیفیت داغون توی روز ؟ نه عزیز من شما نمی تونی به عکس های بعد از اپدیت داغون بگی ، البته عالی هم نیست من که خودم گفتم

ولی کیفیت عکس برداری S4 در شب قطعا داغونه و حتی اون واژه ی مناسب و اوکی رو که وان در روز میگیره رو هم نمیگیره .

راستی تاریکی نیمه مطلق کجا بود دیگه باو اگه اینجوره تمام کوچه خیابون میشه تاریکی نیمه مطلق

پس بیشتر مهمونی ها و عروسی ها و عکس هایی که توی شب گرفته میشه و بیشتر بیرون رفتن ها که معمولا بعد غروب هست ، همش میشه جزو تاریک نیمه مطلق

حالا بیاین بگین تو خفاشی . جمع نبند ما روزا فقط عکس میگیریم

راستی عکس بالا تاریکی نیمه مطلق نیستااا ، عکس شیکی که وان گرفته رو ببین ، البته حق داری S4 مثل تاریکی نیمه مطلق یا بهتر بگیم مثل تاریکی مطلق عکس رو گرفته
    Last edited by ravani_13; 03-05-2013 at 21:53.

2. 6 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

کیفیت داغون توی روز ؟ نه عزیز من شما نمی تونی به عکس های بعد از اپدیت داغون بگی ، البته عالی هم نیست من که خودم گفتم

ولی کیفیت عکس برداری S4 در شب قطعا داغونه و حتی اون واژه ی مناسب و اوکی رو که وان در روز میگیره رو هم نمیگیره .

راستی تاریکی نیمه مطلق کجا بود دیگه باو اگه اینجوره تمام کوچه خیابون میشه تاریکی نیمه مطلق

پس بیشتر مهمونی ها و عروسی ها و عکس هایی که توی شب گرفته میشه و بیشتر بیرون رفتن ها که معمولا بعد غروب هست ، همش میشه جزو تاریک نیمه مطلق

حالا بیاین بگین تو خفاشی . جمع نبند ما روزا فقط عکس میگیریم

راستی عکس بالا تاریکی نیمه مطلق نیستااا ، عکس شیکی که وان گرفته رو ببین ، البته حق داری S4 مثل تاریکی نیمه مطلق یا بهتر بگیم مثل تاریکی مطلق عکس رو گرفته
    سلام.

شما خودتون اون عکسارو گرفتید که اینقدر با اطمینان در مورد شرایط یکسانش صحبت میکنید ؟ یا اینکه مطمئنید عکسها بعد از گرفته شدن دستکاری نشدن؟
    ببینید من فقط در مورد اینکه این عکسها قابل اطمینان نیستن یک مورد رو عرض میکنم و اونم اینکه طبق رتبه بندی این سایتی که شما بهش استناد میکنید اس 3 در رتبه ششم (یا هفتم ) در رتبه بندی گوشیهای موجود 2013 قرار گرفته و پائینتر از گوشی هایی مثل آیفون 5 و Nexus 4در صورتی که توی کنگره جهانی موبایل اس 3 بهترین گوشی انتخاب شد (و حتما" قبول دارید که اون انتخاب و کارشناس هاش معتبر تر از این سایت هستن!!!) و اینکه اون انتخاب در حضور گوشی هایی مثل آیفون 5 و Nexus 4 انجام شده حالا چطوره که الان این گوشی پائین تر از اوناست؟!!! جای بسی تامل داره
    ضمن اینکه امسال هم بهترین گوشی انتخاب خواهد شد و به تمام این بحثهای بیهوده پایان خواهد داد.فقط خدا کنه وان مثل اجدادش بعد از آپدیت به واکمن تبدیل نشه!!!که البته اگر بشه با توجه به تعاریفی که شما از کیفیت صداش داشتید حتما" واکمن خوبی خواهد بود.

4. 6 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

عزیز دل . شما بخند ایشالله همیشه شاد باشی

بحث پرفروش بودن ، محبوب بودن و نواور بودن . هر ۳ کاملا جدا هست

در ضمن کارشناس رو اصلا بذار کنار (‌ زیاد جدی نگیر ) ، همه میدونن که ایفون ۵ قدرت عملیاتی ، سیسیتم عامل بهینه تر ، کیفیت و زیبایی و... بهتر بود ولی نشد . پس منم بیام کارشناس های کنگره رو حذف کنم ؟

اگه اشتباه نکنم S2 هم این جایزه رو گرفت ولی شاید بعضی سامسونگی ها بگن S3 امسال حقش بود ، ولی پارسال 4S اپل خیلی خیلی گزینه ی بهتری بود ، اینو حتی خود سامسونگی ها هم قبول دارن
    ولی چیز دیگه ای شد و این سلیقه هست . در ضمن چیزایی مثل مدت زمان معرفی و تاریخ و این چیزا هم انگار تاثیر داره و یه گوشی که ۱۱ ماه از به بازار اومدنش میگذره با نکسوس ۴ فرق داره و .....

در ضمن سایتی که تو تاپیک وان میگین سایت بسیار معتبری هست و بسیار قدیمی توی چندین جا هم حق رای داره

راستی چطور عکس های که S4 از وان بهتره حقیقه محض هست ولی این عکس ها دستکاری شده میشن ؟

مرسی از منظق دوستان . دیگه ادامه نمیدم

راستی یه جمله معروف از یکی از مدیرای بازاریابی بلک بری :

پرفروش ترین همیشه بهترین گزینه نیست ، بلگه ایده ال ترین گزینه هست در جنگ بین قلب و جیب شما !!!!!!!!!

اینم یه دلیل محکم که قانع بشی دوست عزیز مثالت اصلا درست نبوده و مغلطه کردی :

تاریخ به بازار اومدن NEXUS 4 ماه یازدهم میلادی بوده بعد شما توقع چی داری ؟ که هنوز نیومده و بررسی نشده و ازمون پس نداده بشه بهترین گوشی سالی که روزهای اخرش وارد شده این بدبخت ؟

و لیستی که اشاره کردی ، گفته بهترین خرید های ۲۰۱۳ و نه ۲۰۱۲

Nexus 4
    Status: Available. Released 2012, November
    Last edited by ravani_13; 03-05-2013 at 23:26.

6. 4 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

امیر ولی اینطور که بوش میاد واسه اس ۴ این اتفاق نمی افته. وقتی اکثر کشور های جهان اول مدل کوالکام رو دارن ٬ خوب دولوپر ها هم بیشتر واسه نسخه کوالکام کار میکنن! خود سامسونگ هم واسه اکثریت که کوالکام باشه زودتر آپدیت ها رو میده.

اره این احتمال هم هست

اما مطمئنن آپدیت های رسمی برای نسخه ی octa 5 زود تر میاد

الان نسخه ی snapdragon داره توسط سیانوژن ساپورت میشه .. شاید این قبیل کاستوم رام های مهم برای سری اسنپدراگون بهتر عمل کنند

8. 4 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

عزیز دل . شما بخند ایشالله همیشه شاد باشی

بحث پرفروش بودن ، محبوب بودن و نواور بودن . هر ۳ کاملا جدا هست

در ضمن کارشناس رو اصلا بذار کنار (‌ زیاد جدی نگیر ) ، همه میدونن که ایفون ۵ قدرت عملیاتی ، سیسیتم عامل بهینه تر ، کیفیت و زیبایی و... بهتر بود ولی نشد . پس منم بیام کارشناس های کنگره رو حذف کنم ؟

اگه اشتباه نکنم S2 هم این جایزه رو گرفت ولی شاید بعضی سامسونگی ها بگن S3 امسال حقش بود ، ولی پارسال 4S اپل خیلی خیلی گزینه ی بهتری بود ، اینو حتی خود سامسونگی ها هم قبول دارن
    ولی چیز دیگه ای شد و این سلیقه هست . در ضمن چیزایی مثل مدت زمان معرفی و تاریخ و این چیزا هم انگار تاثیر داره و یه گوشی که ۱۱ ماه از به بازار اومدنش میگذره با نکسوس ۴ فرق داره و .....

در ضمن سایتی که تو تاپیک وان میگین سایت بسیار معتبری هست و بسیار قدیمی توی چندین جا هم حق رای داره

راستی چطور عکس های که S4 از وان بهتره حقیقه محض هست ولی این عکس ها دستکاری شده میشن ؟

مرسی از منظق دوستان . دیگه ادامه نمیدم

راستی یه جمله معروف از یکی از مدیرای بازاریابی بلک بری :

پرفروش ترین همیشه بهترین گزینه نیست ، بلگه ایده ال ترین گزینه هست در جنگ بین قلب و جیب شما !!!!!!!!!

اینم یه دلیل محکم که قانع بشی دوست عزیز مثالت اصلا درست نبوده و مغلطه کردی :

تاریخ به بازار اومدن NEXUS 4 ماه یازدهم میلادی بوده بعد شما توقع چی داری ؟ که هنوز نیومده و بررسی نشده و ازمون پس نداده بشه بهترین گوشی سالی که روزهای اخرش وارد شده این بدبخت ؟

و لیستی که اشاره کردی ، گفته بهترین خرید های ۲۰۱۳ و نه ۲۰۱۲

Nexus 4
    Status: Available. Released 2012, November
    سلام.

دوست عزیز همه دوستان اینجا میدونن بنده به برند خاصی وامدار نیستم علتش هم اینه که تقریبا" از تمام برندهای معروف گوشی دارم.آخرین اچ تی سی هم که دارم وان ایکسه.گزینه بعدی هم که توی چند روز آینده به احتمال 90% از این برند میگیرم همون وان هست.اما در مورد آیفون 5 هم بنده خودم این گوشی رو دارم و فکر میکنم هنوز یکهفته از ریلیزش نگذشته بود که گرفتم پس باهاش کار کردم و در مقایسه با اس 3 (که اونو هم دارم )میتونم تشخیص بدم کدوم بهتره .
    دوست عزیز بنده کجا گفتم که عکسهای اس 4 یا هر گوشی دیگه ای واقعیه؟ اگه شما یک مورد توی پستهای من (تمام 2000 و خورده ای پست من) پیدا کردید که بنده به عکس یا بنچمارک از هر سایتی استناد کرده بودم دیگه توی این انجمن نمیام.
    دوست من گوشی اس 3 توی گنگره پارسال به عنوان بهترین گوشی انتخاب شد نه به عنوان پر فروشترین گوشی .
    اما یک مورد دیگه اینکه چطور گوشی نکسوس 4 چون اواخر پارسال اومد نتونست خودش رو نشون بده اما اس 4 هنوز یک هفته نیست اومده میتونه خودش رو نشون بده؟!!!!
    اما در کل من اصلا" بحثم چیز دیگه ای هست ،من میگم وقتی هیچکدوم از ما ها با هیچ دلیل و منطقی قانع نمیشیم که فلان چیز بهتر از اونیکی هست چرا الکی بحث میکنیم؟من میگم بجای این بحثهای بیهوده بیایم هر کدوممون با توجه به گوشی هایی که داریم یا داشتیم مشکلات کسانی رو که میان و مشکلاتشون رو مطرح میکنن حل کنیم.آخه چه سودی برای من داره که مثلا" فلان کاربر بیاد و با توجه به گفته های ما بره فلان گوشی رو بگیره یا گوشی ایکس رو نگیره؟!!!اگر هم قراره با گوشی هایی که داریم مانور برتری بدیم که اینجا جاش نیست چون تقریبا" 99.9% همدیگرو خارج از دنیای مجازی نمیشناسیم. مگر غیر از اینه؟حالا اگه توی چند روز آینده گوشیها رو گرفتم خودم براتون عکساش رو میزارم .لااقل عکساش وطنی که هست.

ضمنا" بنده به شما نمیخواستم بی احترامی کنم اگر برداشت شما این بوده بنده از حضورتون عذر خواهی میکنم.درسته که این اینجا دنیای مجازی هست اما رفاقتهاش توی این حیطه برای من از هر چیزی با ارزش تره.
    شاد باشید.

10. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حسگر CMOS دوربین one بزرگتره و این بطور تئوری میتونه باعث کیفیت بهتر عکس، نویز کمتر و نوردهی بهتر بشه
    اما در عمل باید دید چطوره. تنها حسگر بزرگتر نیست که باعث کیفیت نهایی عکس ذخیره شده میشه. اگر اینطور باشه الان اسمارتفون Nokia N8 باید صد در صد عکس بهتری نسبت به S4 و one و آیفون5 بگیره چون حسگر بزرگتری داره
    توی همون لینک قبلی که گذاشتم مقایسه کنید

12. 2 کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

حسگر CMOS دوربین one بزرگتره و این بطور تئوری میتونه باعث کیفیت بهتر عکس، نویز کمتر و نوردهی بهتر بشه
    اما در عمل باید دید چطوره. تنها حسگر بزرگتر نیست که باعث کیفیت نهایی عکس ذخیره شده میشه. اگر اینطور باشه الان اسمارتفون Nokia N8 باید صد در صد عکس بهتری نسبت به S4 و one و آیفون5 بگیره چون حسگر بزرگتری داره
    توی همون لینک قبلی که گذاشتم مقایسه کنید
    دقیقا همینطوره...

من مقایسه GSMARENA رو ندیده بودم، اینجا که کاملا واضح گفته شده S4 تو نور کم بهتر جواب میده:
    در Samsung Galaxy S4 vs. HTC One: Army of two قسمت Low-light camera performance اخر صفحه نوشته شده:
    Winner: Samsung Galaxy S4. Surprisingly, the Samsung Galaxy S4 has the better low-light camera performance

GSMARENA فکر کنم به اندازه کافی معتبر باشه که بشه به مقایسه هاش استناد کرد، اینطور نیست؟

14. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سری از دوستان میگن دوربینه اس4 خیلی بیخوده و وان بهتره
    یه سوال ازشون دارم با جفتش عکس گرفتن ؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

16. این کاربر از esfhost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا همینطوره...

من مقایسه GSMARENA رو ندیده بودم، اینجا که کاملا واضح گفته شده S4 تو نور کم بهتر جواب میده:
    در Samsung Galaxy S4 vs. HTC One: Army of two قسمت Low-light camera performance اخر صفحه نوشته شده:
    Winner: Samsung Galaxy S4. Surprisingly, the Samsung Galaxy S4 has the better low-light camera performance

GSMARENA فکر کنم به اندازه کافی معتبر باشه که بشه به مقایسه هاش استناد کرد، اینطور نیست؟
    بهتره بحث ارنا رو توی تاپیک Samsung پیش نکشم و جو آشفته تر از این نشه.
    فقط بگم که ارنا سایتی نیست که بشه به عنوان یه مرجع مطلقا معتبر بهش اشاره کرد و ریویو های مربوط به Samsung اش هم توی چند نسل گذشته یه جوری بوده.

The Verge :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

However, the One and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] do considerably better than the GS4 in poor lighting. When it’s dark, the GS4 takes the same soft, noisy pictures as any other smartphone camera, but without the incredible brightness capabilities of the One — there are pictures you'll get with the One or the 920 that the GS4 just can't capture.

Engadget :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    The camera is very impressive in daylight use, but the One still wins in low light performance.
    ناگفته نماند که توی ادامه همین ریویو ذکر شده که :
    That said, we noticed that the GS4 does a better job with what little amount of light it can grab, using its higher resolution to smooth out noise.

AnandTech :
    http://anandtech.com/show/6914/samsung-galaxy-s-4-review/7
    In lower light unsurprisingly we see the SGS4 offer better results than the SGS3 but still not quite as good as the HTC One.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توی نور مناسب روز اس ۴ قطعا بهترین اندروید فون موجوده و از نظر خود من از آیفون ۵ هم بهتر بوده (تو بعضی از ریویو ها برابر دونستن و بعضی ها هم آیفون رو بهتر).
    ولی توی نور شب باید قبول کرد که اس ۴ جلوی وان حرفی واسه گفتن نداره.

عکس های AnandTech :

18. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما یک مورد دیگه اینکه چطور گوشی نکسوس 4 چون اواخر پارسال اومد نتونست خودش رو نشون بده اما اس 4 هنوز یک هفته نیست اومده میتونه خودش رو نشون بده؟!!!!
    دلیلش میدونی چیه ؟ الان یه سر تو خیابون های تهران بزنی بیلبورد های تبلیغاتی گلکسی اس 4 زده شده ! از الان
    دلیلش فقط تبلیغات و بازاریابی خوب هست که باعث موفق شدن فروش میشه نه خود محصول ! این بارها ثابت شده

20. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •