تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 59 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اخرش من نفهمیدم میزان فروش چه مزیت بزرگی داره که بین بحث ها همیشه وجود داره
    الان در کشور ما با این که خط تولید پیکان چند سالیه قطع شده ولی حساب کنی باز در صدر جدول پرفروشترین خودروی کشور قرار میگیره اونم خودرویی که با سرعت 90 تو جاده باشی هیچ تضمینی برای حفظ امنیت سرنشینانش نداره، پس با این حساب بگیم پیکان پیروز؟

اما خب در مورد فروش صحبت کنیم من میگم کنسولی برنده خواهد شد که خلاقیت به خرج بده مثل نینتندو که در این نسل اونم با یک کنسولی که قدرت سخت افزاریش یک سوم قدرت کنسول های 360 ps3 بود ولی مثل غول امار فروش رو برد بالا و پیروز شد.
    اما وقتی به وضعیت Wii U نگاه می کنیم میینیم که فروش کمی داره لیکن نسبت به کنسول های PS4 و X1 یک کنسولی با خلاقیت بسیار بالایی هستش اما کم فروخت چرا؟ چون تنوع بازی های به مراتب کمتری رو ارائه کرد.پس میشه به یک نتیجه رسید که قدرت سخت افزاری + احترام به گیمر + ارائه خدمات مختلف + مهمترین عامل تنوع بازی های مختلف + داشتن یک برنامه ریزی منسجم و مناسب همه اینها عواملی خواهند شد که یک گیمر رو برای خرید یک کنسول ترغیب میکنه.

یک نکته ای هم اشاره کنم که کنسول X1 دیگه یک کنسول صرفا بازی نیست، همون طور که خودشون گفتن All in one برای مثال از هر 6 نفر که کنسول رو خواهند خرید ممکنه 2 نفرشون اصلا به خاطر بازی نخرن و فردا روزی مثلا لیست زدن 60 میلیون عدد فروخته بین اونا 10 میلیون نفرش برا بازی نخریدن (شاید هم بیشتر) برا کاربردهای TV- ----- و کارهای دیگه که شامل همون شعار مایکروسافت All in one میشه خرید کردن، هیچ کس هم با قاطعیت نمی تونه بگه نه همه به خاطر بازی کردن این کنسول رو خریدن.

2. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

الان در کشور ما با این که خط تولید پیکان چند سالیه قطع شده ولی حساب کنی باز در صدر جدول پرفروشترین خودروی کشور قرار میگیره اونم خودرویی که با سرعت 90 تو جاده باشی هیچ تضمینی برای حفظ امنیت سرنشینانش نداره، پس با این حساب بگیم پیکان پیروز؟
    از اون مقایسه ها بودا.. قیاس مع الفارق که می خواستین برای کسی توضیح بدین اینو بگین : دی
    از میزان فروش حداقل میشه محبوبیت رو سنجید.
    +
    گرین برگ ( رئیس بخش ایکس باکس) تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرده که گیم اسپات بخاطر اینکه تقاضا برایXone خیلی بالا بوده، پیش فروش رو متوقف کرده..
    Guillemot مسئول اجرائی یوبی سافت هم گفته میزان پیش فروش ها نسبت به نسل قبل دو برابر بوده..
    +
    Xbox One may have “a 2-3x unit advantage” at launch over PS4 – analyst
    مایکروسافت هم انگار داره تلاش میکنه تا فاصله قیمتی 100 دلار بین کنسول ها رو کاهش بده حالا یا با کاهش قیمت یا افزایش سرویس ها

4. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مقايسه فروش پيكان با كنسولا از پايه يه مقايسه غلط هست......
    چون شما داري فروش يه محصول تو "بازار انحصاري "رو با فروش يه محصول تو "بازار رقابتي" مقايسه مي كني

پيكان رقيبي نداشت و مردم مجبور بودن برن همونو بخرن چون بازار ايران رقابتي نبوده و نيس ولي تو كنسولا شما چندين انتخاب دارين و هر كدوم بيشتر بفروشه يعني اقبال عمومي به سمتش بوده
    مثلا همينجا دوستمون sonixax ميگه به دلايل فلان ps4 رو انتخاب مي كنه (در رقابت با xone) و اين نشون دهنده حق انتخاب و رقابت فشرده تو يه بازار رقابتي هست(ولي ايا چند سال پيش انتخابي به جز پيكان بود؟؟؟)

+

پس بحث ميزان فروش و كمي و زياديش در مشخص شدن درست يا غلط بودن اهداف شركت سازنده و .....نقش كليدي ايفا مي كنه(البته تو بازار رقابتي نه بازار انحصار گرايي مثه ايران)

.

6. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ای بابا این وسط یکی پراید رو در یابه

8. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

مثل این که دوستان از بین اون همه صحبت های من فقط اون تیکه پیکانش رو متوجه شدن، چه بسا که بین صحبت هام توضیحات کاملی از چگونگی فروش خوب رو توضیح دادم.
    کنسول های نسل بعد به این زودی ها کپی خور نمیشن پس با این فرض که تا اخر اوریج باقی بمونن دیگه انتخاب ها عمیق تر خواهد شد و من کنسولی رو انتخاب میکنم که واقعا تا الان همه جوره به گیمر وفادار بوده. برنده برای من کمپانی هستش که بازی برام تولید کنه اونم به تعداد زیاد اونم در انواع و اقسام مختلف، برنده کمپانی هستش که از همون روز اول شفاف سازی کنه و بگه اقا من در این حد هستم و کنسولم این سخت افزار رو داره و غیره که همه اینها نشان از روراست بودن کمپانی با مشتری مثل کف دست هستش و همین خودش یک دنیا می ارزه حالا می خواد یک تریلیون تا بفروشه م یخواد نفروشه
    بعضی اوقات دلم به حال اون خارجکی ها که 360 خریدن و مدت هاست بدون یک بازی درست حسابی موندن میسوزه چون باید بشینن عکس های بازی های متنوع و تمام عیار PS3 رو ببینن و افسوس بخورن.
    چه بسا که این اتفاق تاثیر گذاره و همون طور که الان در منطقه اروپا شاهد هستیم بیشترشون به خرید PS4 تمایل دارن.

و دوباره تاکید می کنم :

یک نکته ای هم اشاره کنم که کنسول X1 دیگه یک کنسول صرفا بازی نیست، همون طور که خودشون گفتن All in one برای مثال از هر 6 نفر که کنسول رو خواهند خرید ممکنه 2 نفرشون اصلا به خاطر بازی نخرن و فردا روزی مثلا لیست زدن 60 میلیون عدد فروخته بین اونا 10 میلیون نفرش برا بازی نخریدن (شاید هم بیشتر) برا کاربردهای TV- ----- و کارهای دیگه که شامل همون شعار مایکروسافت All in one میشه خرید کردن، هیچ کس هم با قاطعیت نمی تونه بگه نه همه به خاطر بازی کردن این کنسول رو خریدن.
    X1 دیگه یک کنسول بازی نیست و من بیشتر روی فروش یک کنسول صرفا بازی مانور خواهم داد

ای بابا این وسط یکی پراید رو در یابه
    باز پراید ورودوی HDMI رو که داره
    Last edited by Layken; 24-07-2013 at 12:31.

10. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مثل این که دوستان از بین اون همه صحبت های من فقط اون تیکه پیکانش رو متوجه شدن، چه بسا که بین صحبت هام توضیحات کاملی از چگونگی فروش خوب رو توضیح دادم.
    کنسول های نسل بعد به این زودی ها کپی خور نمیشن پس با این فرض که تا اخر اوریج باقی بمونن دیگه انتخاب ها عمیق تر خواهد شد و من کنسولی رو انتخاب میکنم که واقعا تا الان همه جوره به گیمر وفادار بوده. برنده برای من کمپانی هستش که بازی برام تولید کنه اونم به تعداد زیاد اونم در انواع و اقسام مختلف، برنده کمپانی هستش که از همون روز اول شفاف سازی کنه و بگه اقا من در این حد هستم و کنسولم این سخت افزار رو داره و غیره که همه اینها نشان از روراست بودن کمپانی با مشتری مثل کف دست هستش و همین خودش یک دنیا می ارزه حالا می خواد یک تریلیون تا بفروشه م یخواد نفروشه
    بعضی اوقات دلم به حال اون خارجکی ها که 360 خریدن و مدت هاست بدون یک بازی درست حسابی موندن میسوزه چون باید بشینن عکس های بازی های متنوع و تمام عیار PS3 رو ببینن و افسوس بخورن.
    چه بسا که این اتفاق تاثیر گذاره و همون طور که الان در منطقه اروپا شاهد هستیم بیشترشون به خرید PS4 تمایل دارن.

و دوباره تاکید می کنم :

X1 دیگه یک کنسول بازی نیست و من بیشتر روی فروش یک کنسول صرفا بازی مانور خواهم داد

سونی در سال 2005 در کنفرانس معرفی ps3 کم دروغ نگفت!
    باز مایکرو یه سری سیاست مشخص کرد که با فشار تغییر ایجاد کرد. (مثلا سیاست فروش دست 2 کاملا به نفع بازی سازان و به ضرر بازار دست 2 بود و در واقع فرقی بین نسخه دیجیتال و دیسکی قائل نبود جز هزینه پک و بلوری)

12. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

باز مایکرو یه سری سیاست مشخص کرد که با فشار تغییر ایجاد کرد. (مثلا سیاست فروش دست 2 کاملا به نفع بازی سازان و به ضرر بازار دست 2 بود و در واقع فرقی بین نسخه دیجیتال و دیسکی قائل نبود جز هزینه پک و بلوری)
    بله سوني هم كم دروغ نگفته ولي مساله اينجاس كه ادم شد
    سوني تو ٢٠٠٥ با اون تريلرهاي كذايي و بازيهاي لانچ ضعيف و گهگاه بازيهايي كه هرگز منتشر نشد و قيمت خيلي بالاتر شروع كر(خيلي ها اينجا يادشون نيس) ولي كم كم كه وضعش بهتر شد جايگاهشو پيدا كرد......و گرنه اونم به موقع دروغگو و گرونفروش بود

حالام جريان اون سالاي سوني براي مايكرو تكرار ميشه ....با اينهمه خرابكاري بالاخره با عقب نشيني كه كرده كم كم داره جايگاهشو پيدا مي كنه(ولي نميشه اشتباهاتشو انكار كرداگر يكمي هم دير مي كرد الان برندش پوكيده بود)

نشان از روراست بودن کمپانی با مشتری مثل کف دست هستش و همین خودش یک دنیا می ارزه حالا می خواد یک تریلیون تا بفروشه م یخواد نفروشه
    بعضی اوقات دلم به حال اون خارجکی ها که 360 خریدن و مدت هاست بدون یک بازی درست حسابی موندن میسوزه چون باید بشینن عکس های بازی های متنوع و

+

Maximum troll.......

.
    Last edited by halflife g; 25-07-2013 at 00:56.

14. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

الان میفهمم چرا محمد هی میگه من فن فلانی نیستم چون هر چی بگیم یا نگیم ترول محسوب میشه، حتا اگر حقیقت رو بگیم باز برداشت مایکرو فن ها همون ترول میشه
    این که میگیم مایکرو بازی انحصاری نداره و خریداران 360 بازی ندارن هم اصلا حقیقت نیست، باز ترول محسوب میشه، چهار کلمه صحبت دوستانه تر هم بشه باز ترول محسوب میشه٫ بیخیال اصلا

کلاهمون رو کج می کنیم میگیم بله حرفاش دروغ بود. و مایکرو کاملا صادق بود، بنابراین شما باید یک قولی به من بدید که با همین رفتار صادقانه ای که مایکرو ایجاد کرد برید جلو، در اینده کنسول X1 بخرید، به هیچ وجه بازی های دست دوم نخرید که به طبع باید بازی هایی که خریدید هم نفروشید چون دست دوم میشن، همیشه 24 ساعته هم به نت وصل بشید، و ممطئنا هیچ فشاری هم باعث تغییر نظرتون نخواهد شد. چون به نفع بازی سازان حرکت میکنید و یک سیاست مشخص
    Last edited by Layken; 25-07-2013 at 02:04.

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان میفهمم چرا محمد هی میگه من فن فلانی نیستم چون هر چی بگیم یا نگیم ترول محسوب میشه، حتا اگر حقیقت رو بگیم باز برداشت مایکرو فن ها همون ترول میشه
    این که میگیم مایکرو بازی انحصاری نداره و خریداران 360 بازی ندارن هم اصلا حقیقت نیست، باز ترول محسوب میشه، چهار کلمه صحبت دوستانه تر هم بشه باز ترول محسوب میشه٫ بیخیال اصلا

کلاهمون رو کج می کنیم میگیم بله حرفاش دروغ بود. و مایکرو کاملا صادق بود، بنابراین شما باید یک قولی به من بدید که با همین رفتار صادقانه ای که مایکرو ایجاد کرد برید جلو، در اینده کنسول X1 بخرید، به هیچ وجه بازی های دست دوم نخرید که به طبع باید بازی هایی که خریدید هم نفروشید چون دست دوم میشن، همیشه 24 ساعته هم به نت وصل بشید، و ممطئنا هیچ فشاری هم باعث تغییر نظرتون نخواهد شد. چون به نفع بازی سازان حرکت میکنید و یک سیاست مشخص
    من گفتم 360 بهتر بود یا اصلا مفایسه ای انجام دادم! گفتم در نسل قبل سونی در مورد سخت افزار و ... دروغ گفت/هایپ کرد. مایکروسافت اگر دروغی گفته بگید شاید من اطلاع ندارم. مایکرو تغیبر سیاست داد ک من از هیچکدوم سیاست هاش طرفداری نکردم فقط می گم سیاست جدیدش به نفع گیمر و به نفع بازار دست دو مثل گیم استاپ هست.در مورد مستقل ها هم سیاست جدیدش را گفت.
    درمورد خرید هم فعلا تصمیم ندارم تا کنسولها به بازار بیان و چندوقتی بگذره.(دوست من ps3داره و تاحالا بازی دست دو نخریده)

18. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته مایکرو هم کم دروغ نگفته ها !
    دوستان این رو که یادشونه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون موقع که اسمش ناتال بود .

20. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •