تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 45 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 444

نام تاپيک: Xperia Z اولین گوشی FHD سونی با سی پی یو 4 هسته ای

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

واقعیت تلخه دوست عزیز . سونی خراب کرده این لینک رو هم یک نگاه بنداز شاید از حالت تعصبی بودنت کم بشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شمایی که میگی z به درد نمیخوره
    اینحا رو ببین
    z vs one vs s4

2. 3 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باز چسبیدین به کاغذ که . دوست عزیز شما اون مقایسه رو دوباره بخون میگه اچتی سی وان فیلم فول اچ دی رو با لک پخش کرد بازی اچ دی رو نخوند ادم از خنده پاره میشه دیگه
    دوست من وان داره بالای 10 بازی hd ریخت توش مثل اب خوردن میکشه
    و من خودم بالای 6 فیلم فول اچ دی توش ریختم بدون کوچیک ترین لکی اجرا کرد با مکس پلیر

دوست عیزیز این مقایسه باور کن اشتباه است ولی با این حال بجز اون دوتای بالایی که توضیح دادم وان اول شده و دوم سامسونگ شده و سوم Z

بعد من به هیچ عنوان نگفتم z بده بحث من سر کیفیت پایین صفحه نمایش z بود
    Last edited by pedram_01; 17-05-2013 at 21:14.

4. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من که باز xperia Z رو دوست دارم بین خانواده Xperia چی خوبه ؟ Xperia Z دیگه درسته ؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من که باز xperia Z رو دوست دارم بین خانواده Xperia چی خوبه ؟ Xperia Z دیگه درسته ؟!
    Z و ZL فعلا بهترین گوشی های سونی هستن البته zr هم تو راه هست و شایعه شده قراره سونی یک گوشی بده به نام هونامی مثل اینکه قراره این گوشی همه گوشی هارو شکست بده

7. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

بعد من به هیچ عنوان نگفتم z بده بحث من سر کیفیت پایین صفحه نمایش z بود
    این که مُد شده میگن TFT بد و پایین تر از AMOLED هست در واقع حرف اشتباهی هست.
    TFT یک مدل نمایشگر LCD هست،Amoled یک مدل دیگه و IPS هم همون تکنولوژی LCD با زاویه دید فراگیر تر هست و Super Amoled همون Amoled که فقط زیر نور خورشید بهتر عمل میکنه.
    Amoled هم همون Led فقط میشه گفت کنتراست بهتر و نور قوی تری نسبت به Led داره.
    TFT در واقع گرون ترین صفحه نمایش هست که تعداد معدودی شرکت هستند که میسازنش و از جمله خوبی هاش ، نمایشگر واقعی تصاویر هست.
    TFT و IPS نوع پیشرفته تر LCD هستند که هر دوشون تصاویر با کنتراست بسیار بهتر و زنده تر و زاویه دید بهتر و مصرف برق کمتری نسبت به LCD دارند.
    در واقع LED مثل این میمونه که شما از فاصله ی 1کیلومتری به میلیون ها چراغ نگاه کنید
    و LCD مثل این میمونه که شما از فاصله ی 1متری به دریایی از رنگ نگاه می کنید.
    با این تفاوت که هر 3 لامپ میشن 1پیکسل در LED
    و هر یک قطره از دریای رنگی میشن 1 پیکسل در LCD

9. 5 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

TFT یک مدل نمایشگر LCD هست،Amoled یک مدل دیگه و IPS هم همون تکنولوژی LCD با زاویه دید فراگیر تر هست و Super Amoled همون Amoled که فقط زیر نور خورشید بهتر عمل میکنه.
    TFT در واقع گرون ترین صفحه نمایش هست که تعداد معدودی شرکت هستند که میسازنش و از جمله خوبی هاش ، نمایشگر واقعی تصاویر هست.
    TFT و IPS نوع پیشرفته تر LCD هستند که هر دوشون تصاویر با کنتراست بسیار بهتر و زنده تر و زاویه دید بهتر و مصرف برق کمتری نسبت به LCD دارند.
    در واقع LED مثل این میمونه که شما از فاصله ی 1کیلومتری به میلیون ها چراغ نگاه کنید

دوست عزیز ممنون بابت این توضیح زیبا

حالا من یک سوال دارم پس چرا تمام کسانی که اکسپریا z دارن از صفحه نمایش گله دارن ؟

بنظر من tft دیگه قدیمی شده مثل lcd که قدیمی شده بجای tft باید از IPS استفاده کرد این نظر منه حالا نظر شمارو نمیدونم .

11. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بقل اس 4 صفحه زد شبیه صفحه ساعت کامپیوتریه. :|
    حیف اینهمه دیزاین

13. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت این توضیح زیبا

حالا من یک سوال دارم پس چرا تمام کسانی که اکسپریا z دارن از صفحه نمایش گله دارن ؟

بنظر من tft دیگه قدیمی شده مثل lcd که قدیمی شده بجای tft باید از IPS استفاده کرد این نظر منه حالا نظر شمارو نمیدونم .

اگه کسایی که با زاویه دید مشکل دارن(چند نفری میخوان به صفحه نگاه کنند) واقعا حق دارن اگه این نوضوع رو میدونستن نباید میگرفتن که بیان بدیش رو بگن
    Amoled صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ای مایل به آبی هستش،معروف به صفحه نمایش مُرده.بینهایت مناسب برای خوندن نوشته و کار با Message و اینترنت.
    TFT صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ی بسیار روشن (مظورم رنگ های قرمز و سبزو ابی هست یا rgb) و بینهایت مناسب برای عکس و فیلم و بازی

تفاوت LED با LCD دقیقا توی همین موضوع هست.بستگی به روحیاتتون داره و اینکه برای فیلم و بازی و عکس میخواید یا برای اینترنت و کتاب خوانی و ...
    این جملات بالا هم فقط تجربی بودند و سندیت رسمی ندارن

در مورد صفحه نمایش سونی بگم خیالت راحت سونی روی یک PANEL مشخص کار میکنه و غیر ممیکنه که یک محصول جدیدش،بد تراز محصولات قدیمش باشه یا اینکه در حدشون نباشه.مطمئن باش سونی فکر اینجا رو کرده.
    میخوام اینم هم بگم
    صفحه نمایش یه چیز سلیقه ای هستش و نظر هرکسی مربوط به چشمای خودشه نه مربوط به بد بودن جنسی که میخوای بخری

15. 5 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه کسایی که با زاویه دید مشکل دارن(چند نفری میخوان به صفحه نگاه کنند) واقعا حق دارن اگه این نوضوع رو میدونستن نباید میگرفتن که بیان بدیش رو بگن
    Amoled صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ای مایل به آبی هستش،معروف به صفحه نمایش مُرده.بینهایت مناسب برای خوندن نوشته و کار با Message و اینترنت.
    TFT صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ی بسیار روشن (مظورم رنگ های قرمز و سبزو ابی هست یا rgb) و بینهایت مناسب برای عکس و فیلم و بازی

تفاوت LED با LCD دقیقا توی همین موضوع هست.بستگی به روحیاتتون داره و اینکه برای فیلم و بازی و عکس میخواید یا برای اینترنت و کتاب خوانی و ...
    این جملات بالا هم فقط تجربی بودند و سندیت رسمی ندارن

در مورد صفحه نمایش سونی بگم خیالت راحت سونی روی یک PANEL مشخص کار میکنه و غیر ممیکنه که یک محصول جدیدش،بد تراز محصولات قدیمش باشه یا اینکه در حدشون نباشه.مطمئن باش سونی فکر اینجا رو کرده.
    میخوام اینم هم بگم
    صفحه نمایش یه چیز سلیقه ای هستش و نظر هرکسی مربوط به چشمای خودشه نه مربوط به بد بودن جنسی که میخوای بخری

ای کاش همه مثل شما باسواد و صاحب مطالعه بودن و اینقدر قشنگ توضیح میدادن

17. 2 کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت aliasghar29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اسلامشهر

پيش فرض

عشق است زد

19. 2 کاربر از aliasghar29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •