سلام به همگی
یه سوال
در دموی بازی حتما دیدید که کریس رونالدو چه طوری دریبل میزنه
میخواستم بدونم میشه این کار رو در بازی انجام داد.اگر میشود نحوه انجامش رو هم بنویسید
سلام به همگی
یه سوال
در دموی بازی حتما دیدید که کریس رونالدو چه طوری دریبل میزنه
میخواستم بدونم میشه این کار رو در بازی انجام داد.اگر میشود نحوه انجامش رو هم بنویسید
چگونه امکان انتخاب زمین رو میشه محیا کرد؟
الانه من فیفا 07 رو نصب کردم و دو نفره با دسته بازی میکنیم ولی فقط یه زمین داره که خیلی داغون هست هر تیمی هم که انتخاب بشه تاثیری توی اون زمین و چمن و کلا استادیومش نداره.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که دقیقا توی چه بخشی میشه از دست این زمین پیش فرض خودش برای بازی های معمولی که خیلی درهم و خراب هست خلاص شد و زمین های دیگه رو انتخاب کرد.
ممنون.
سلام
از همون تاکتیک های بازی 2 و 4 و 6 و 8 استفاده کن و از همه مهم تر وقتی میخوای حمله کنی با زدن کلید 5 فلش رو هجومی کن تا همه بازیکننانت یه جایگیری خوب واسه حمله کنن ...هر وقت هم توپ رو از دست دادی با زدن دوباره کلید 5 دوباره بازی رو به حالت معمول و یا دفاعی تبدیل کن تا بازیکننانت حالت دفاعی تری بگیرن...البته سیستم بازی هم تاثیر داره...
شما اون قسمت که دارین تیمها رو انتخاب می کنین...اون قسمت زیر پرچم تیم ها نوشته Team ...شما اون فلش رو عوض کن و بیار رو Location و بعدش استادیوم مورد نظر رو انتخاب کن...البته تو بازی های دوستانه...
جواب مارو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم ...ولی تو فیفا انواع دریبل ها رو اگه با صفحه کلید بازی می کنی می تونی با Z ,C و Shift و E و کلید های جهتی میشه زد....
شما برو تو قسمت ترنینگ و این کلید ها رو به صورت ترکیبی و با جهت های مختلف آزمایش کن شاید به نتیجه برسی...من که خودم زیاد از دریبل استفاده نمی کنم...بیشتر سعی می کنم پاسکاری کنم...اخه پاسکاری و کار گروهی بهتر جواب میده تو این بازی
سلام حميد جان.
ميشه بگين كدوميك از اون تاكتيكها (2,4,6,8) بيشتر بدرد كار من ميخوره؟
با سپاس.![]()
خوب آگه میخوای حمله هات بیشتر از عمق باشه همزمان از 2 و 6 استفاده کن و حالت دفاعیتم رو Q + 2 استفاده کن...
هر وقت هم میخوای حمله همه جانبه کنی کلید 5 رو بزن و فلش رو هجومی کن و هر وقت هم توپ رو از دست دادی دوباره 5 رو بزن تا به حالت معمولی و یا دفاعی تر بری...
اگه میخوای با پاس های کوتاه به دروازه نزدیک بشی همزمان از 2 و 4 استفاده کن و حالت دفاعیتو رو Q + 6 و یا Q + 8 بزار...
راستی من همه سیستم ها رو تست کردم و به نظر من بهترین شیوه بازی 1_2_2_5 است....حتما این روش رو یه آزمایشی کن ...خیلی سیستم با حالیه ...هم میتونی تو کارای دفاعیت موف باشی...هم تو کارای هجومی...
سلام و تشكر حميد عزيز.
شما كدوم راه براي حمله رو پيشنهاد ميكنيد؟ (حمله از جناحين/پاسهاي عمقي/همه جانبه/ پاسهاي كوتاه/...)
ضمنا يك سيستم هجوميتر از 1-2-2-5 نيست؟ (آخه من نميخام خيلي برم تو دفاع)
با تشكر دوباره از راهنماييهاي شما.
![]()
من درست یادم نیست چی کار می کرد ولی خوب از shift استفاده کن چند بار بزن
خوب این بستگی به شیوه بازی شما داره....من خودم وقتی زیاد به گل احتیاج ندارم از پاس های عمقی و پاسهای کوتاه استفاده می کنم. ولی وقتی که میخوام گل بزنم و به گل احتیاج دارم از همه جانبه و جناحین استفاده می کنم...مخصوصا این حمله از جناحین خیلی تو گل زدن بهت کمک می کنه...راستی به بازی حریف هم بستگی داره..مثلا اگه یه تیم خیلی فشرده بازی کنه از پاس های کوتاه باید زیاد استفاده کنی...از پاس های عمقی هم زمانی بیشتر استفاده میشه که حریف هجومی باشه و پشت دفاعش خالی باشه...
در مورد سیستم اگه شما تو همین سیستم 1_2_2_5 به جای اون 2 تا هافبک هجومیت دو تا مهاجم بزاری خیلی کارایی خط حملت بالا میره... البته سعی کن از دو مهاجمی که اونجا استفاده می کنی کارای هافبکشون مثل پاس و سرعت و سانتر و... خوب باشه..ولی اگه زیاد میخوای هجومی باشی از 3_4_3 و یا 3_3_4 استفاده کن...البته تو این سیستما حتما تو دفاع از پرسینگ استفاده کن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)