تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 39 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 384

نام تاپيک: Fifa 07

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام به همگی
    یه سوال
    در دموی بازی حتما دیدید که کریس رونالدو چه طوری دریبل میزنه
    میخواستم بدونم میشه این کار رو در بازی انجام داد.اگر میشود نحوه انجامش رو هم بنویسید

داره خودمونی میشه webspider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چگونه امکان انتخاب زمین رو میشه محیا کرد؟
    الانه من فیفا 07 رو نصب کردم و دو نفره با دسته بازی میکنیم ولی فقط یه زمین داره که خیلی داغون هست هر تیمی هم که انتخاب بشه تاثیری توی اون زمین و چمن و کلا استادیومش نداره.

ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که دقیقا توی چه بخشی میشه از دست این زمین پیش فرض خودش برای بازی های معمولی که خیلی درهم و خراب هست خلاص شد و زمین های دیگه رو انتخاب کرد.

ممنون.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

با سلام به‌خدمت اساتيد فيفا 07.

من يك سوال دارم: براي اينكه بازيكنان رو طوري تنظيم كنم كه همه با‌هم حمله كنند، چكار كنم؟
    منظورم اينه كه مثلا اگر در تيم بارسلونا رونالدينيو حركت مي‌كنه و ميره جلو، از اون سمت اتوئو هم يك جايگيري خوب انجام بده تا رونالدينيو بتونه با يك پاس خوب، توپ رو به اون برسونه. اين تاكتيك بيشتر درمقابل تيمهايي مثل بارسلونا، اينتر و ليورپول كارايي داره، كه پاسها رو قطع مي‌كنن.

لطفا مرا راهنمايي كنيد.
    با سپاس.
    سلام
    از همون تاکتیک های بازی 2 و 4 و 6 و 8 استفاده کن و از همه مهم تر وقتی میخوای حمله کنی با زدن کلید 5 فلش رو هجومی کن تا همه بازیکننانت یه جایگیری خوب واسه حمله کنن ...هر وقت هم توپ رو از دست دادی با زدن دوباره کلید 5 دوباره بازی رو به حالت معمول و یا دفاعی تبدیل کن تا بازیکننانت حالت دفاعی تری بگیرن...البته سیستم بازی هم تاثیر داره...

چگونه امکان انتخاب زمین رو میشه محیا کرد؟
    الانه من فیفا 07 رو نصب کردم و دو نفره با دسته بازی میکنیم ولی فقط یه زمین داره که خیلی داغون هست هر تیمی هم که انتخاب بشه تاثیری توی اون زمین و چمن و کلا استادیومش نداره.

ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که دقیقا توی چه بخشی میشه از دست این زمین پیش فرض خودش برای بازی های معمولی که خیلی درهم و خراب هست خلاص شد و زمین های دیگه رو انتخاب کرد.

ممنون.
    شما اون قسمت که دارین تیمها رو انتخاب می کنین...اون قسمت زیر پرچم تیم ها نوشته Team ...شما اون فلش رو عوض کن و بیار رو Location و بعدش استادیوم مورد نظر رو انتخاب کن...البته تو بازی های دوستانه...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

جواب مارو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

جواب مارو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمیدونم ...ولی تو فیفا انواع دریبل ها رو اگه با صفحه کلید بازی می کنی می تونی با Z ,C و Shift و E و کلید های جهتی میشه زد....
    شما برو تو قسمت ترنینگ و این کلید ها رو به صورت ترکیبی و با جهت های مختلف آزمایش کن شاید به نتیجه برسی...من که خودم زیاد از دریبل استفاده نمی کنم...بیشتر سعی می کنم پاسکاری کنم...اخه پاسکاری و کار گروهی بهتر جواب میده تو این بازی

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    از همون تاکتیک های بازی 2 و 4 و 6 و 8 استفاده کن و از همه مهم تر وقتی میخوای حمله کنی با زدن کلید 5 فلش رو هجومی کن تا همه بازیکننانت یه جایگیری خوب واسه حمله کنن ...هر وقت هم توپ رو از دست دادی با زدن دوباره کلید 5 دوباره بازی رو به حالت معمول و یا دفاعی تبدیل کن تا بازیکننانت حالت دفاعی تری بگیرن...البته سیستم بازی هم تاثیر داره...
    سلام حميد جان.

ميشه بگين كدوميك از اون تاكتيكها (2,4,6,8) بيشتر بدرد كار من مي‌خوره؟

با سپاس.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام حميد جان.

ميشه بگين كدوميك از اون تاكتيكها (2,4,6,8) بيشتر بدرد كار من مي‌خوره؟

با سپاس.
    خوب آگه میخوای حمله هات بیشتر از عمق باشه همزمان از 2 و 6 استفاده کن و حالت دفاعیتم رو Q + 2 استفاده کن...
    هر وقت هم میخوای حمله همه جانبه کنی کلید 5 رو بزن و فلش رو هجومی کن و هر وقت هم توپ رو از دست دادی دوباره 5 رو بزن تا به حالت معمولی و یا دفاعی تر بری...
    اگه میخوای با پاس های کوتاه به دروازه نزدیک بشی همزمان از 2 و 4 استفاده کن و حالت دفاعیتو رو Q + 6 و یا Q + 8 بزار...
    راستی من همه سیستم ها رو تست کردم و به نظر من بهترین شیوه بازی 1_2_2_5 است....حتما این روش رو یه آزمایشی کن ...خیلی سیستم با حالیه ...هم میتونی تو کارای دفاعیت موف باشی...هم تو کارای هجومی...

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خوب آگه میخوای حمله هات بیشتر از عمق باشه همزمان از 2 و 6 استفاده کن و حالت دفاعیتم رو Q + 2 استفاده کن...
    هر وقت هم میخوای حمله همه جانبه کنی کلید 5 رو بزن و فلش رو هجومی کن و هر وقت هم توپ رو از دست دادی دوباره 5 رو بزن تا به حالت معمولی و یا دفاعی تر بری...
    اگه میخوای با پاس های کوتاه به دروازه نزدیک بشی همزمان از 2 و 4 استفاده کن و حالت دفاعیتو رو Q + 6 و یا Q + 8 بزار...
    راستی من همه سیستم ها رو تست کردم و به نظر من بهترین شیوه بازی 1_2_2_5 است....حتما این روش رو یه آزمایشی کن ...خیلی سیستم با حالیه ...هم میتونی تو کارای دفاعیت موف باشی...هم تو کارای هجومی...
    سلام و تشكر حميد عزيز.

شما كدوم راه براي حمله رو پيشنهاد مي‌كنيد؟ (حمله از جناحين/پاسهاي عمقي/همه جانبه/ پاسهاي كوتاه/...)
    ضمنا يك سيستم هجومي‌تر از 1-2-2-5 نيست؟ (آخه من نميخام خيلي برم تو دفاع)

با تشكر دوباره از راهنماييهاي شما.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام به همگی
    یه سوال
    در دموی بازی حتما دیدید که کریس رونالدو چه طوری دریبل میزنه
    میخواستم بدونم میشه این کار رو در بازی انجام داد.اگر میشود نحوه انجامش رو هم بنویسید
    من درست یادم نیست چی کار می کرد ولی خوب از shift استفاده کن چند بار بزن

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام و تشكر حميد عزيز.

شما كدوم راه براي حمله رو پيشنهاد مي‌كنيد؟ (حمله از جناحين/پاسهاي عمقي/همه جانبه/ پاسهاي كوتاه/...)
    ضمنا يك سيستم هجومي‌تر از 1-2-2-5 نيست؟ (آخه من نميخام خيلي برم تو دفاع)

با تشكر دوباره از راهنماييهاي شما.
    خوب این بستگی به شیوه بازی شما داره....من خودم وقتی زیاد به گل احتیاج ندارم از پاس های عمقی و پاسهای کوتاه استفاده می کنم. ولی وقتی که میخوام گل بزنم و به گل احتیاج دارم از همه جانبه و جناحین استفاده می کنم...مخصوصا این حمله از جناحین خیلی تو گل زدن بهت کمک می کنه...راستی به بازی حریف هم بستگی داره..مثلا اگه یه تیم خیلی فشرده بازی کنه از پاس های کوتاه باید زیاد استفاده کنی...از پاس های عمقی هم زمانی بیشتر استفاده میشه که حریف هجومی باشه و پشت دفاعش خالی باشه...

در مورد سیستم اگه شما تو همین سیستم 1_2_2_5 به جای اون 2 تا هافبک هجومیت دو تا مهاجم بزاری خیلی کارایی خط حملت بالا میره... البته سعی کن از دو مهاجمی که اونجا استفاده می کنی کارای هافبکشون مثل پاس و سرعت و سانتر و... خوب باشه..ولی اگه زیاد میخوای هجومی باشی از 3_4_3 و یا 3_3_4 استفاده کن...البته تو این سیستما حتما تو دفاع از پرسینگ استفاده کن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •