وقتی با دوربین 600d canon فیلمبرداری میکنی در حالت عمق میدان کم اون کسی که فوکوس کردی روش اگر جابه جا بشه فو کوس از بین میره و دوباره فوکوس میکنه؟
وقتی با دوربین 600d canon فیلمبرداری میکنی در حالت عمق میدان کم اون کسی که فوکوس کردی روش اگر جابه جا بشه فو کوس از بین میره و دوباره فوکوس میکنه؟
بله فوکوس از بین میره
شما باید رو حالت دستی فوکوس قرار بدید و هر لحظه سوژه هاتون رو آپدیت کنید.یکی از روش کارهای عکاس حرفه ای
یعنی از عهده ی من که عکاس آماتور هستم خارجه؟
650d چطور؟
اتفاقا این حالت خیلیم آسون و کاربردی تره.شما فرض کن اگه فوکوس طوری باشه که خودش بصورت خودکار سوژه رو فوکوس کنه دیگه همه چی محدود میشه یه مگسی ، نویزی(منظور افراد غیر سوژه) رد بشه فوکوس به هم میخوره.واسه همین حالت دستی تنظیم میکنن
نه از عهده ی شما خارج نیست.یه لنز چرخوندن مگه چقدر تخصص میخواد؟
650 سیستم فوکوس اتوماتیک بهتری داره
با سلام خدمت دوستان
من تا 1 ساعت دیگه باید برم یه دوربین دیجیتال بخرم
1- یه دوربین کامپکت میخوام که حمل و نقلش راحت باشه
2- باطریش حتما لیتیوم(اگر درست نوشته باشم) باشه
3. زوم اصلا مهم نیست
4-کیفیت عکس برام مهمترین فاکتوره و کاربری خوانوادگی میخوام
حدود 400 تومن بیشتر نشه
ممنون رفیق بهشتو به خودت واجب کردیD:
مشکل من فقط با همین فوکوس خودکار هستش برای خرید دوربین نظر خودم 600d هست اگر اینطور که شما فرمودید مشکل قابل حل هستش.
یه سوال دیگه اینکه اختلاف قیمت این دو 400هزار هست پس اگه فوکوس دستی بهتره من همون 600d رو بگیرم ؟باقی امکاناتش برام مهم نیست چون حرفه ای نیستم که تشخیص بدم.
چونکه عکاسی حرفه ای نمی خوام انجام بدم فیلمبرداری و عکاسی هر دو قابل اهمیته.
هیچ فرقی نداره ، همه یک جا تولید میشن و فقط نسبت به کشوری که میخوان ارسال بشن نام گذاری میشن !
دوستان نظرتون در مورد d5100 نیکون چیه؟ کدوم دوربین هم سطح این هست؟
تو رنج قیمت خودش میشه گفت بهترینه ,رقیبش canon600dمیباشد ولی با این قیمت میتونید 650dبگیرید که جدیدتره .
اینم اضافه کنم که canonمدل جدیدی بنام 100d زده که در بدنه کوچکتر از این مدلهاست و در کارایی شاید بشه گفت بهتر هم هست ولی هنوز وارد بازار ایران نشده.
موفق باشید
بین دوربین های Nikon 5200 و SONY RX100 II، کیفیت رنگ کدم بهتره (طبیعی تره) ؟ چند درصد بهتره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)