سلام ...
1- این محدودیت برای همه کاربران یکسانه ... دلایل موجهی هم پشتش هست
2- فکر نمی کنم کدی داشته باشه ... اونایی که کد دارن همگی در این لینک قابل مشاهده ان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...
1- این محدودیت برای همه کاربران یکسانه ... دلایل موجهی هم پشتش هست
2- فکر نمی کنم کدی داشته باشه ... اونایی که کد دارن همگی در این لینک قابل مشاهده ان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
another question :
وقتی می خوام از یک پستی که توش نقل قول شده ، نقل قول بگیرم فقط قسمت اصلی انتخاب میشه و قسمت نقل قول شده نه . مثلا :
توی پست بالاییمن میخوام در جوابی که به پست کوروش جان میدم نقل قول خودم هم که توی پست هست دوباره ذکر بشه .
چی کار باید بکنم ؟
.
![]()
نمیشه!
فقط میتونی نقل قول پست قبلی رو با اون بعدیه بگیری که دوتاش با هم بیاد تو یه پست. تو در تو نمیشه.
ایا ! دی
سلام
ببخشید اگه سوالم بی ربطه
راستش نمی دونستم کجا مطرحش کنم
می خواستم بدونم مدیر یه تالار گفتگو می تونه پیغام های خصوصی کاربران رو ببینه
مثلا دو تا کاربر که تو سایت عضو هستند و از تالار گفتگو استفاده کردن و به هم دیگه پیغام خصوصی فرستادند آیا مدیر می تونه از اون مطلع بشه؟
ممنون میشم جواب بدین
خیلی مهمه واسم
سلام / خیر
هیچ مدیری نمیتونه به محتوای پیغام های خصوصی کاربران دسترسی داشته باشه ، مگر اینکه یکی از دو کاربری که پیغام بینشون رد و بدل شده برای یک پیغام گزارش تخلف بزنن ، در اینصورته که برای رسیدگی مدیریتی ، متن پیغام خصوصی در اختیار تیم سوپر مدیر و ادمین و دستیار ادمین قرار میگیره /
سلام چطور میتونم تمام کامنت های پروفایلم رو با یک دکمه به کل حذف کنم و دیگه ننویسه حذف شده توسط خودم...![]()
سلام
من از یه سوپر مدیر پرسیدم گفتن که
به صورت کامل نمیشه حذف کرد
حتما رد پایی از پیام باقی خواهد موند
چرا ادمین میتونه کلا حذف کنه !!!
سلام
چنين قابليتي وجود نداره.
دوستان چجوری میشه فیلم رو از یک سایت با کد JW player یا هر چی دیگه توی پست بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)