خب منم شروع کنم با یه سری سوال از جنس رئال...
سلام از ماست
بفرمائید...
1-چطور شد طرفدار رئال شد؟
باورت میشه نمیدونم؟
از وقتی یادم میاد، از این تیم خوشم میومد، از پیراهن سفیدش، سبک بازی و بخصوص نام های بزرگی که توش بازی میکردن. اما شاید از روزی که زیدان اون گل تماشایی رو تو فینال CL زد، دیگه نتونستم به تیم دیگه ای فکر کنم... بعد از این همه سال، هنوز پای تیم موندم با اینکه بالا پایین زیاد داشته.
2-بهترین بازیکن تاریخ رئال به نظرت؟
بدون شک دی استفانو!
3-نظرت درباره درگیری ایکر با خوزه چیه؟ خوزه حق داشت ایکر رو تنبیه کنه؟
مربی حق داره هر بازیکنی رو تنبیه کنه، و هر ترکیبی که میخواد رو به زمین بفرسته. متاسفانه ما از جزئیات این ماجرا خبر نداریم و فقط نتیجه ی این تنش رو میبینیم، پس چطور میتونیم قضاوت کنیم؟
4-نظرت درباره رکود گلزنی کریس چیه؟ حقش نبوده توپ طلا بگیره؟
فوق العاده! اونم تو تیمی که بقیه بازیکنا، یه سر و گردن از اون پایین تر هستن، منظورم تو پست های هافبک هست. معمولاً بازیکنای بزرگ، توی همچین نقل و انتقالات ابتدا ضعیف ظاهر میشن و حتی گاهی هم به روزهای اوجشون برنمیگردن. اما رونالدو از روز اولی که به رئال اومد، یه سوپرستاره بود.
درباره توپ طلا بحث و حرف زیاد شد. به نظرم باید توپ طلا رو نصف میکردن! اگه قرار باشه توپ رو بدم به یکی از سه تا نامزد نهایی، باید اول از خودم بپرسم ملاک چی باشه؟ موفقیت های فردی، یا تیمی؟ و متاسفانه هر کدوم رو که ملاک بذاری، کریس، مسی و اسنایدر، با هم دیگه نقضش میکنن! اما با توجه به اینکه در 7-8 ال کلاسیکو اخیر تیم رئال نتیجه بهتری گرفته و کریس اگه بهتر از مسی نبوده باشه، کمتر از اون هم در این بازی ها ظاهر نشده، و از اون طرف با در نظر گرفتن بازی های فصل پیش مخصوصاً ال کلاسیکوی برگشت لیگ، شاید بهتر بود 2/3 توپ طلا رو میدادیم به رونالدو و بقیش رو میدادیم به مسی.gif)
5-بهترین ترکیب تاریخ رئال از نظرت رو بنویس؟
ترکیبی از بازیکنان الان؟ خوب تو Fifa که اینجوری کار میکنم.gif)
رونالدو
بنزما........................دی ماریا
اوزیل
خدیرا........ژابی آلونسو
راموس ....... آلبیول ....... په په ...... مارسلو
دروازبان هم که مشخص هست
فقط چون کاروالیو خیلی کند هست و معمولاً مسی خیلی راحت جاش میذاره، آلبیول رو میذارم جاش، گاهی هم راموس رو میارم تو قلب دفاع و آربلوا رو میذارم جاش.
اما ترکیب روزی که دوست دارم مورینیو به زمین بفرسته:
هیگواین
دی ماریا ................. رونالدو
اوزیل
خدیرا ........ ژابی
راموس ......... په په ....... واران ....... مارسلو
کاسیاس!
6-خوزه مربی مناسبی برای رئال هست؟
خوزه بره کی بیاد؟ متاسفانه چندتا نام خوب تو ذهنم هست که میدونم نمیان رئال، مثلاً اگر رئال آخرین تیم روی این کره ی خاکی باشه، باز هم کاپلو نمیاد برای بار سوم مربیش بشه! حداقل من جاش باشم نمیام. بعضی ها حرف "لو" رو میارن وسط، ممکنه مربی خوبی باشه، اما تا زمانی که نتونه با تیم ملی آلمان نتیجه بگیره، با رئال هم نمیتونه. این نظر بیشتر حسی هست، تا از رو منطق! پس جوابم آره هست، ژوزه مربی فوق العاده ای هست و بهتره قبل از اینکه درخواست اخراجش رو بکنیم، از خودمون بپرسیم بعد اون کی باید؟!
7-تیم به چه بازیکنایی به نظرت نیاز داره؟
به نظرم اولین انتخاب باید Bale باشه. بعد از اون یه مهاجم خوب میخوایم. به شخصه بین بنزما و هیگواین، هیگواین رو انتخاب میکنم بخاطر اینکه رئال رو دوست داره و اشک ریختنش رو برای این تیم دیدم. کارواخال هم بهتره برگرده به امید اینکه موفقیتش تو بوندسلیگا رو، اینجا هم تکرار کنه تا با بودن واران، راموس، په په، مارسلو و کوئنترائو، خیالمون از بابت دفاع راحت بشه. به بعضی بازیکن ها مثل مودریچ هم باید بیشتر فرصت داده بشه.
8,9-نظرت درباره این فصل رئال چی بوده تا الان..یه نظر کلی بده (چون کلیه، 2 سوال محسوب میشه!)
سوال اینجاست که چرا ما تو سوپرکاپ خوب کار کردیم، تو دو ال کلاسیکوی بعد اون باضافه بازی با منچستر هم خوب بودیم اما کلی بازی خارج از خانه رو باختیم؟! خوب دلایلش زیاد هست، اشاره هم کردم، اما باید تو نیم فصل رفع میشد، ولی دیدیم که هنوز ادامه داره و نمیدونم نتیجه بازی امشب چطور میشه. در کل، هنوز تو 2 تا جام دیگه شانس داریم که به نظرم حداقل تو یکیش موفق میشیم. هرچند که دلم روشن هست تو جفتش موفق میشیم.gif)
10-بهترین و بدترین خاطرت از رئال رو بگو...
خاطرات زیاد هست. متاسفانه خاطرات بد بیشتر تو ذهن میمونه، نمیدونم چرا... از خداحافظی زیدان میگم که منم مثل خیلی از تماشاگرا و خود زیدان گریه کردم. خاطره خوب هم، اون فصل که با کاپلو قهرمان شدیم رو خیلی دوست داشتم. یک رقابت خـــیلی سنگین و نفس گیر. یک فینال مهیج و هیگواینی که درخشید. اون فصل رو حتی به فصل پیش ترجیح میدم که با اون همه امتیاز و گل قهرمان شدیم...