تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 39 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

City 17

الان چی ؟ : دی

رفتم یه دور یه سری آهنگایی که به نظر میرسید هماهنگی نداشته باشن با فضا رو گوش دادم
    ولی بازم میگم نه
    اصلا تم اهنگا رو که دقت بکنی یوهو همچین هاوارد برات ضرب اهنگ عوض میکنه که خودت کیف بکنی
    مثلا keep it secret keep it safe رو گوش کن
    6 دقیقه خیلی آروم گوشتو نوازش میکنه بعدش یوهو میخکوبت میکنه با ضرباهنگ حماسی که میده
    پس بنابراین میگم که از نظر من چیزی نامناسب نیستش

قابل توجه بعضی ها

آقا جوزفه
    خود جوزفه

تو کیفیت بندر شکی نیست ولی به نظرم توی یکی دو سال اخیر خدیرا خیلی پیشرفت داشته خصوصا توی یورو که به نظرم بهترین بازیکنمون بود، حتی توی ترکیب رئال فعلی با وجود این همه چهره سرشناس خدیرا از اولین بازیکن هایی هست که توی ترکیب 11 نفره قرار می گیره و جایگاهش کاملا تثبیت شده هست، از اونور شواینی دیگه اون شواینی سابق نبوده... گنداگون هم می تونه یه گزینه دیگه باشه، در نهایت وعده ی ما ریودوژانیرو

کاشکی لو جفت بندرا رو میزاشت وسط زمین اونوقت مربی و بازیکنای حریف قاطی میکردن که کی به کی هستش و تدابیرشون نقش بر آب میشد
    فقط عیبش این بود که بازیساز نداشتیم ولی خب همین الانشم دورتموند بعضی وقتا با ترکیب کل و بندر بازی میکنه که جفتشون بازی خراب کن هستن بیشتر تا بازیساز و نقش بازی سازی میره به مثلث هجومیشون

آدلر که نشون داده دوباره می تونه جای نویر رو بگیره ولی هر کدوم باشند حداقل خیالمون از بابت دروازه راحته.
    با نظرت در مورد اشملتزر موافقم فقط چرا گذاشتیش دفاع راست ...

نه اون دفاع چپ هست،من بر اساس سمت راست و چپ مانیتور ترکیب رو چیندم
    مولر رو هم جلوش گذاشته بودم که بدونی راسته دیگه اون طرف

اوزیل رو پیچوندی رفت : دی

آره دیگه اینم بسشه،2تا جام تو ترکیب بوده وقتشه که لو یه ترکیب برنده پیدا بکنه

از اونجا که توی نسل جدید توی پست مهاجم نوک یه مقدار ضعف داریم و از اون طرف هافبک های فوق العاده، به نظرت بهتر نیست از یه 9 کاذب استفاده بشه(مثلا گوتزه یا حتی مولر) و اوزیل توی ترکیب قرار بگیره؟
    یه مورد مشخصه، اینکه کلوزه که دیگه جوون تر نمیشه : دی

کلوزه فکر کنم برای 2014 هنوز هم خوب باشه
    این مورد ضعف مهاجم نوک یه مقداریش تقصیر خود لو هستش که سالها فقط به کلوزه بازی میداد
    یه جورایی مثل ایران خودمون که نزاشتن کسی پشت علی دایی نفس بکشه

من اساسا حال نمیکنم به سبک اسپانیایی ها بازی بکنیم:دی
    ولی رویس به خاطر تحرک و قدرت تکنیکی و تمام کنندگی بالایی که داره به نظرم مناسبترین گزینه هستش برای اون پست

مرسی. خسته نباشی.

ممنون داداش

2. 11 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب به پایان آمد این دفتر
    حکایت باقی بود یا نبود خلاصه دیگه به ما ربطی نداره

ممنون که تو این چند هفته همدیگه رو تحمل کردیم و بدون گیس و گیس کشی باهم اختلاط کردیم
    از چارلیز باید تشکر ویژه بکنم چون کلی زحمت میکشه برای این برنامه ها

و به عنوان هدیه خداحافظی یه موزیک میزارم که فیلم بازا باید قاعدتا بشناسنش

Tomoyasu Hotei - Battle Without Honor Or Humanity

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 15 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

با تشکر از بردیا عزیز بخاطر وقتش و تمام صداقتش...

اما مهمان بعدی..
    بعد از 2 کاربر فعال، دوباره میریم سمت یکی از رده بالا ها (میزان انتقاد از مدیران پایین اومده بود)
    مهمون بعدیمون، یکی دیگه از دهه 60یهاست و متولد 66 که باید دید مثل اون آقا سبز-ه، از دهه 60 شاکیه یا نه...
    به شدت اسمش رو اشتباهی مینویسن مردم ما...چرا واقعا؟!
    تیم های محبوبش به نقل از خودش :
    باشگاهي: بارسلونا! :دي داخلي: هيچي

در رده ملی هم :
    تيم ملي خودمون رو دنبال ميكنم و بس
    دیگه توضیحی نمیدم و میریم برای معرفیش

خوب حالش رو بگیرید...

6. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باشگاهي: بارسلونا! :دي داخلي: هيچي
    ای مزدور !

مزدور حیا کن ... انجمنو رها کن

اما سوالا :

- اون روزی که ما جوانان انقلابی و بابصیرت ریختیم و تاریخ رو تکرار کردیم و سفارت انگلیس رو تسخیر کردیم ؛ چه حسی بهت دست داد ؟ ( با توجه به اینکه اون روزا شدیدا دنبال این بودی که از استعمار پیر روادید اخذ بنمایی )

فکر کردی امت خداجو میشینه تا در روز روشن مغزهاش فرار کنن ؟ واقعا چی فکر کردی پیش خودت عایا ؟ : )))

- مورینیو آخر فصل میمونه یا میره به نظرت ؟

- بازی برگشت با یونایتد تو اولدترافورد مونده ؛ به نظرت مورینیو بالاخره میتونه تو اروپا سرالکس رو شکست بده ؟

- به نظرت چرا تیم این فصل افت کرد با این شدت ؟

- و اینکه اگر صعود کنیم و به مرحله ی بالاتر بریم در سی-ال ، در صورتیکه به دورتموند اصابت ! کنیم ؛ میتونیم از پسش بر بیایم ؟

فعلا این 5 تایی رو نثارت کردم ، تا 5 تای بعدی خدا نگه دار

8. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای مزدور !

سلام از ماست
    مزدور حیا کن ... انجمنو رها کن

بخدا من اگر میدونستم این برادر ما عین حرف من رو اینجا میذاره، حتماً از علاقه خودم به بارسلونا بیشتر میگفتم

اما سوالا :

- اون روزی که ما جوانان انقلابی و بابصیرت ریختیم و تاریخ رو تکرار کردیم و سفارت انگلیس رو تسخیر کردیم ؛ چه حسی بهت دست داد ؟ ( با توجه به اینکه اون روزا شدیدا دنبال این بودی که از استعمار پیر روادید اخذ بنمایی )

فکر کردی امت خداجو میشینه تا در روز روشن مغزهاش فرار کنن ؟ واقعا چی فکر کردی پیش خودت عایا ؟ : )))

اون دوره از زندگیم، خیلی سخت بود! روند سریع، خستگی شدید ذهنی، استرس بالا! از طرفی مشکلات عاطفی... یادم هست که رفته بودم باشگاه، که بچه ها این خبر رو به من دادن. خوب ابتدا ناراحت شدم چون تو دنیای امروز این حرکات کاملاً غلط هست و ما رو هرچه بیشتر در دید 7 میلیارد جمعیت زمین منهای 70 میلیون جمعیت خودمون خراب میکنه. اما از اونجایی که میدونستم در طول تاریخ این بار اول نیست که جوون های خامِ اسیر شخصیت کاریزماتیک بعضی اشخاص ازین حرکات کردن، نگران نشدم. راه حلش رفتن به کشور امارات بود.

اما خبر بد اینجا بود که کشور انگستان هم در عملی عجیب، از روی بچه بازی اون سال همه ی جوون هایی مثل من رو رد کرد به این بهانه که Bank Statement شما قابل Verify شدن نیست. بعد از 1 ماه و نیم در امارات بودن و عدم دریافت جواب، رفتم و انصراف دادم، اصطلاحاً Withdraw کردم و پاسپورتم رو پس گرفتم و برگشتم. شکستِ بدی بود!

اما بعد ها، و الان، به این نتیجه رسیدم که این سلسله اتفاقات همه به نفعم شد. الان جایی هستم که هزینه کمتر میکنم، در دانشگاهی با کیفیت درس میخونم و از همه مهم تر از نظر سیاسی پشتوانه دارم که تا الان چندین بار به دردم خورده و اگر انگلستان بودم خدا میدونست چه بلا سرم میومد!

- مورینیو آخر فصل میمونه یا میره به نظرت ؟

مورینیو مرد فرار کردن نیست، تا زمانی که مافوقش چوب تو چرخش نکنه، اونقدر ادامه میده تا به هدفش برسه. پس، در صورتی که آخر فصل پرز اجازه بده، مورینیو میمونه. مثل پپ قرارداد 1 ساله نبسته تا اگر نتیجه نگرفت بره، به گفته خودش اومد اینجا تا به سلطه بارسلونا پایان بده که فصل پیش داد. اگر مورینیو این فصل یه CL دیگه به کارنامش اضافه کنه، احتمال زیادی هست که بره چون پروژش تکمیل میشه. 3 جام اصلی رو با رئال برده + یه سوپرکاپ فرمالیته.

- بازی برگشت با یونایتد تو اولدترافورد مونده ؛ به نظرت مورینیو بالاخره میتونه تو اروپا سرالکس رو شکست بده ؟

من دلم روشن هست البته این چند وقته، هروقت جلوی بارسلونا نتیجه گرفتیم، قبل بازی اصلاً خوشبین نبودم. اما از بازی سوپرکاپ به اینور به رئال ایمان آوردم. خوشبختانه مورینیو کاری کرده که رئال دیگه جلوی بارسلونا یه تیم دست و پا بسته نیست. الدترافورد؟ شانس خودمون رو بیشتر از یونایتد میدونم، اما خوب، توپ گرد هست و فوتبال غیر قابل پیشبینی.

- به نظرت چرا تیم این فصل افت کرد با این شدت ؟

گاهی یه دلیل بزرگ پشت موفقیت یا عدم موفقیت یه تیم هست و گاهی چندین و چند مشکل کوچیک که مثل قطره های بارون سیل به پا میکنن!

پیش فصل سخت ابتدا کمی فشار آورد.

نقل و انتقالات: رئال بیشتر وقتش رو سر خرید یک بازیکن و فروش چندین بازیکن کرد! بجای اینکه یه جانشین خوب برای Di Maria بیاریم، به کایخون بیش از اندازه اعتماد کردیم که البته تو بازی های پیش فصل هم خوب کار کرده بود. بعد از رفتن کارلوس و اومدن راموس، سمت چپ ما مشکل داشت، اما الان با حضور مارسلو و کوئنترائو حل شده. ولی از اونجایی که راموس به قلب دفاع رفته، سمت راست، آربلوا، پاشنه آشیل شده. اما هیچ تدبیری نیندیشیدیم! امیدوارم فصل بعد با بازگشت کارواخال این مشکل حل بشه.

مصدومیت: کی فکرش رو میکرد که مارسلو و کوئنترائو با هم مصدوم بشن؟ کاسیاس دستش بشکنه؟ کار به جایی بکشه که واران 19 ساله رو بذاریم برای مهار برنده 4 دره توپ طلا و اسین رو هم بذاریم سمت راست...

مورینیو: بدون شک وقتی باشگاه همه رو میندازه بیرون و تمام مسئولیت ها رو به یک نفر میده، اون شخص مسئول هست! درگیری با بازیکنان رئال و چند بار تاکتیک اشتباه و عدم اعتماد به بعضی بازیکن ها مثل کاکا و موراتا که تو اون معدود دفعاتی هم که بهشون فرصت داده، خوب کار کردن. واران استثنا هست، چون واقعاً همیشه عالی بازی کرد و حتی یادم هست یه رکوردی رو تو عدم ارتکاب خطا با توجه به سنش شکست!

مطبوعات: متاسفانه من نمیدونم این خبرگزاری مارکا، به عنوان یکی از بزرگترین خبرگزاری های اسپانیایی چطور اسم خودش رو هوادار رئال مادرید میذاره وقتی صحبح تا شب دنبال نشر خبرهای منفی هست. نشریات طرفدار تیم های رقیب حتی بعد باخت تیمشون، تیترهایی میذارن که به نیمه ی پر لیوان نگاه میکنه اما مارکا از همون موقع که اختلاف 5 یا 8 امتیاز بود، دنبال خراب کردن و اخراج مورینیو بود.

داوری: داوری رو آخر از همه میارم، بازی هایی بود که داوری به نفع بارسلونا شد و دقیقاً همون هفته به ضرر رئال. اما یه تیم که میخواد لالیگا رو ببره، باید حتی داور رو هم دریبل کنه!

- و اینکه اگر صعود کنیم و به مرحله ی بالاتر بریم در سی-ال ، در صورتیکه به دورتموند اصابت ! کنیم ؛ میتونیم از پسش بر بیایم ؟

متاسفانه به دلیل اختلاف ساعت بسیار زیاد، وقت نمیکنم بازی های رئال رو کامل نگاه کنم و اکثراً سر صبح صحنه های حساس رو چک میکنم. اینو میشه از ساعت ارسال پست هام فهمید بازی جلو دورتموند رو کامل ندیدم. بازی های دورتموند رو که این همه ازش تعریف میشه رو ندیدم. پس نمیتونم نظری بدم! اما معتقدم رئال اگر منچستر رو حذف کنه و از اون طرف فکر کنم ال کلاسیکوهای ورژن اسپانیایی رو تموم کرده و در نتیجه با روحیه بالا و آرامش خاطر میتونه به دیدا هر تیمی بره.

فعلا این 5 تایی رو نثارت کردم ، تا 5 تای بعدی خدا نگه دار

به اندازه انگشتان یک دست نه؟ ما 11 تاش رو هم زدیم
    Last edited by kasra_khan2003; 16-02-2013 at 14:55.

10. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب منم شروع کنم با یه سری سوال از جنس رئال...

1-چطور شد طرفدار رئال شد؟
    2-بهترین بازیکن تاریخ رئال به نظرت؟
    3-نظرت درباره درگیری ایکر با خوزه چیه؟ خوزه حق داشت ایکر رو تنبیه کنه؟
    4-نظرت درباره رکود گلزنی کریس چیه؟ حقش نبوده توپ طلا بگیره؟
    5-بهترین ترکیب تاریخ رئال از نظرت رو بنویس؟
    6-خوزه مربی مناسبی برای رئال هست؟
    7-تیم به چه بازیکنایی به نظرت نیاز داره؟
    8,9-نظرت درباره این فصل رئال چی بوده تا الان..یه نظر کلی بده (چون کلیه، 2 سوال محسوب میشه!)
    10-بهترین و بدترین خاطرت از رئال رو بگو...

12. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب کسرا جان سلام داداش

زیاد وقتتو نمیگیرم اما ما نفهمیدیم تیم مورد علاقتو زدن بارسلونا مسخره میکنن؟

1 : یکی از دوستان گفت چطور شد رئالی شدی حالا من میگم چطور میتونه بین ستاره های بی چون و چرای بارسلونا طرفدار رئال باشی ؟ ستاره ی تثبیت شده ی فوتبال دنیا مسی . ژاوی . اینیستا ... اینا هر کدوم یه تیم رو پایه گذاری میکنن در حالتی که توی رئال فقط یه رونالدوئه که اسمشو شاید بشه در کنار اینا آورد بقیه آنچنان استعدادی نیستن . چطور میتونی با این قضیه کنار بیای ؟

2 : به نظرت اگه گواردیولا بیاد توی رئال چه اتفاقی در روند بازیه این تیم میفته ؟

3 : نظرت راجع به این عکس چیه ؟

4 : خودت بدون تعصب بگو . سطح فوتبال کدوم بالاتره؟ مسی که برای چهارمین باره پیاپی توپ طلا رو میگیره یا رونالدو؟

5 : بازیهای ایران رو مثل اینکه دنبال نمیکنی اما خط دفاعی و دروازه بان استقلال رو چطور میبینی ؟ 26 بازی و فقط 12 گل خورده !

6 : نظرت راجع به عادل فردوسی پور چیه ؟

7 : به نظرت توپ طلای بعدی رو به کی میدن؟

بازم میام داداش سراغت . غصه نخور

14. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام جناب کسری ناظر رئالی انجمن
    چند تا سوال ساده:
    1: نظرت راجع به جو تاپیک رئال و بارسا؟ به نظرت تاپیک ما دوستانه تر نیست؟
    2:رئالی هستی اما تا حالا شده توی یه بازی طرفدار بارسا باشی؟ ( منظورم کلیه مثلا بارسا میلان طرفدار بارسا باشی)
    3: تا حالا کسی بهت درخواست دوستی فرستاده قبول نکنی یا به کسی درخواست دادی قبول نکنه؟
    4:تحصیلات رو لطفا بگو؟ کدوم دانشگاه؟
    5:به دهه 60 ی ها میگن نسل سوخته بنظرت به دهه 70 ی ها چی باید بگن؟
    وقتی سروش صندلی نشین بود گفت نسل شما از بازی های توی کوچه و این چیزا یهو رفت به سمت اینترنت و پشت میز کامپیوتر نشستن
    اما دهه 70 ی ها شاید بیشتر با کامپیوتر و این چیزا سرگرم بودن و نسبت به دهه 60 تو کوچه رفتن خیلی کم شده بود اما یهویی اوضاع اینجور شد که مثلا یه لپ تاپ 1200 تومنی شد 3 و نیم 4 تومن و استفاده از چیزی که تقریبا باهاش زیاد اشنا بودن و خو گرفته بودن براشون غیر ممکن شد
    کدوم سخت تره بنظرت؟ ( کلا نظر بده)
    ما بیشتر سوختیم یا شما؟
    6:اگه رئال صعود کنه توی مرحله بعد قرار باشه به بارسا یا بایرن بخوره کدوم رو ترجیح میدی؟

فعلا همینا مرسی
    Last edited by Hatek; 17-02-2013 at 00:24.

16. 6 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب منم شروع کنم با یه سری سوال از جنس رئال...

سلام از ماست بفرمائید...

1-چطور شد طرفدار رئال شد؟

باورت میشه نمیدونم؟ از وقتی یادم میاد، از این تیم خوشم میومد، از پیراهن سفیدش، سبک بازی و بخصوص نام های بزرگی که توش بازی میکردن. اما شاید از روزی که زیدان اون گل تماشایی رو تو فینال CL زد، دیگه نتونستم به تیم دیگه ای فکر کنم... بعد از این همه سال، هنوز پای تیم موندم با اینکه بالا پایین زیاد داشته.

2-بهترین بازیکن تاریخ رئال به نظرت؟

بدون شک دی استفانو!

3-نظرت درباره درگیری ایکر با خوزه چیه؟ خوزه حق داشت ایکر رو تنبیه کنه؟

مربی حق داره هر بازیکنی رو تنبیه کنه، و هر ترکیبی که میخواد رو به زمین بفرسته. متاسفانه ما از جزئیات این ماجرا خبر نداریم و فقط نتیجه ی این تنش رو میبینیم، پس چطور میتونیم قضاوت کنیم؟

4-نظرت درباره رکود گلزنی کریس چیه؟ حقش نبوده توپ طلا بگیره؟

فوق العاده! اونم تو تیمی که بقیه بازیکنا، یه سر و گردن از اون پایین تر هستن، منظورم تو پست های هافبک هست. معمولاً بازیکنای بزرگ، توی همچین نقل و انتقالات ابتدا ضعیف ظاهر میشن و حتی گاهی هم به روزهای اوجشون برنمیگردن. اما رونالدو از روز اولی که به رئال اومد، یه سوپرستاره بود.

درباره توپ طلا بحث و حرف زیاد شد. به نظرم باید توپ طلا رو نصف میکردن! اگه قرار باشه توپ رو بدم به یکی از سه تا نامزد نهایی، باید اول از خودم بپرسم ملاک چی باشه؟ موفقیت های فردی، یا تیمی؟ و متاسفانه هر کدوم رو که ملاک بذاری، کریس، مسی و اسنایدر، با هم دیگه نقضش میکنن! اما با توجه به اینکه در 7-8 ال کلاسیکو اخیر تیم رئال نتیجه بهتری گرفته و کریس اگه بهتر از مسی نبوده باشه، کمتر از اون هم در این بازی ها ظاهر نشده، و از اون طرف با در نظر گرفتن بازی های فصل پیش مخصوصاً ال کلاسیکوی برگشت لیگ، شاید بهتر بود 2/3 توپ طلا رو میدادیم به رونالدو و بقیش رو میدادیم به مسی

5-بهترین ترکیب تاریخ رئال از نظرت رو بنویس؟

ترکیبی از بازیکنان الان؟ خوب تو Fifa که اینجوری کار میکنم
    رونالدو
    بنزما........................دی ماریا
    اوزیل
    خدیرا........ژابی آلونسو
    راموس ....... آلبیول ....... په په ...... مارسلو

دروازبان هم که مشخص هست فقط چون کاروالیو خیلی کند هست و معمولاً مسی خیلی راحت جاش میذاره، آلبیول رو میذارم جاش، گاهی هم راموس رو میارم تو قلب دفاع و آربلوا رو میذارم جاش.

اما ترکیب روزی که دوست دارم مورینیو به زمین بفرسته:

هیگواین
    دی ماریا ................. رونالدو
    اوزیل
    خدیرا ........ ژابی
    راموس ......... په په ....... واران ....... مارسلو
    کاسیاس!

6-خوزه مربی مناسبی برای رئال هست؟

خوزه بره کی بیاد؟ متاسفانه چندتا نام خوب تو ذهنم هست که میدونم نمیان رئال، مثلاً اگر رئال آخرین تیم روی این کره ی خاکی باشه، باز هم کاپلو نمیاد برای بار سوم مربیش بشه! حداقل من جاش باشم نمیام. بعضی ها حرف "لو" رو میارن وسط، ممکنه مربی خوبی باشه، اما تا زمانی که نتونه با تیم ملی آلمان نتیجه بگیره، با رئال هم نمیتونه. این نظر بیشتر حسی هست، تا از رو منطق! پس جوابم آره هست، ژوزه مربی فوق العاده ای هست و بهتره قبل از اینکه درخواست اخراجش رو بکنیم، از خودمون بپرسیم بعد اون کی باید؟!

7-تیم به چه بازیکنایی به نظرت نیاز داره؟

به نظرم اولین انتخاب باید Bale باشه. بعد از اون یه مهاجم خوب میخوایم. به شخصه بین بنزما و هیگواین، هیگواین رو انتخاب میکنم بخاطر اینکه رئال رو دوست داره و اشک ریختنش رو برای این تیم دیدم. کارواخال هم بهتره برگرده به امید اینکه موفقیتش تو بوندسلیگا رو، اینجا هم تکرار کنه تا با بودن واران، راموس، په په، مارسلو و کوئنترائو، خیالمون از بابت دفاع راحت بشه. به بعضی بازیکن ها مثل مودریچ هم باید بیشتر فرصت داده بشه.

8,9-نظرت درباره این فصل رئال چی بوده تا الان..یه نظر کلی بده (چون کلیه، 2 سوال محسوب میشه!)

سوال اینجاست که چرا ما تو سوپرکاپ خوب کار کردیم، تو دو ال کلاسیکوی بعد اون باضافه بازی با منچستر هم خوب بودیم اما کلی بازی خارج از خانه رو باختیم؟! خوب دلایلش زیاد هست، اشاره هم کردم، اما باید تو نیم فصل رفع میشد، ولی دیدیم که هنوز ادامه داره و نمیدونم نتیجه بازی امشب چطور میشه. در کل، هنوز تو 2 تا جام دیگه شانس داریم که به نظرم حداقل تو یکیش موفق میشیم. هرچند که دلم روشن هست تو جفتش موفق میشیم

10-بهترین و بدترین خاطرت از رئال رو بگو...

خاطرات زیاد هست. متاسفانه خاطرات بد بیشتر تو ذهن میمونه، نمیدونم چرا... از خداحافظی زیدان میگم که منم مثل خیلی از تماشاگرا و خود زیدان گریه کردم. خاطره خوب هم، اون فصل که با کاپلو قهرمان شدیم رو خیلی دوست داشتم. یک رقابت خـــیلی سنگین و نفس گیر. یک فینال مهیج و هیگواینی که درخشید. اون فصل رو حتی به فصل پیش ترجیح میدم که با اون همه امتیاز و گل قهرمان شدیم...

18. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام جناب کسری ناظر رئالی انجمن

درود بر شما

چند تا سوال ساده:

وظیفه ما پاسخگویی هست

1: نظرت راجع به جو تاپیک رئال و بارسا؟ به نظرت تاپیک ما دوستانه تر نیست؟

به نظرم جو این دو تاپیک کاملاً متمایز از همدیگه هست. فعالیت تاپیک بارسلونا بیشتر هست و با توجه به نتایج چند سال اخیرش، طرفدارهای زیادی پیدا کرده که اکثراً هم دو آتیشه هستن. اما خب در کل اونا هم تاپیک خیلی خوبی دارن، از فعالیتشون خوشم میاد.

2:رئالی هستی اما تا حالا شده توی یه بازی طرفدار بارسا باشی؟ ( منظورم کلیه مثلا بارسا میلان طرفدار بارسا باشی)

کم و بیش شده. مثلاً از همین تریبون اعلام میکنم اگر بارسلونا امثال به یوونتوس بخوره، خودم شخصاً لباس آبی اناری میپوشم

3: تا حالا کسی بهت درخواست دوستی فرستاده قبول نکنی یا به کسی درخواست دادی قبول نکنه؟

تو انجمن خودمون دیگه؟ تا حالا درخواست همه رو قبول کردم. حقیقتش زیاد نشده درخواست دوستی بفرستم، چون زیاد تو فعالیت های اجتماعیش شرکت نمیکنم. اما موردی هم یادم نمیاد که بفرستم و جواب نه بگیرم.

4:تحصیلات رو لطفا بگو؟ کدوم دانشگاه؟

در مقطع فوق لیسانس دانشگاه ناتینگهام، رشته مهندسی IT

5:به دهه 60 ی ها میگن نسل سوخته بنظرت به دهه 70 ی ها چی باید بگن؟
    وقتی سروش صندلی نشین بود گفت نسل شما از بازی های توی کوچه و این چیزا یهو رفت به سمت اینترنت و پشت میز کامپیوتر نشستن
    اما دهه 70 ی ها شاید بیشتر با کامپیوتر و این چیزا سرگرم بودن و نسبت به دهه 60 تو کوچه رفتن خیلی کم شده بود اما یهویی اوضاع اینجور شد که مثلا یه لپ تاپ 1200 تومنی شد 3 و نیم 4 تومن و استفاده از چیزی که تقریبا باهاش زیاد اشنا بودن و خو گرفته بودن براشون غیر ممکن شد
    کدوم سخت تره بنظرت؟ ( کلا نظر بده)
    ما بیشتر سوختیم یا شما؟

باید این تحریم ها رو، به فرصت تبدیل کنید مثلاً همون لپ تاپ قدیمی با CPU Core 2 رو بردارین (نه اینکه لپ تاپ خودم Core 2 باشه ها )، بجای اینکه باهاش Hitman بازی کنین، برین یکم کد نویسی یاد بگیرین، برای مثال میگما... لذتش هم وصف نشدنی هست

اما در کل بگم که این نسل سوخته که میگن، مزخرف هست! این نسل،اگر حقی ازش ضایع شده، اگر به اون چیزی که لایقش بود نرسیده، فقط و فقط تقصیر خودش هست.

6:اگه رئال صعود کنه توی مرحله بعد قرار باشه به بارسا یا بایرن بخوره کدوم رو ترجیح میدی؟

بدون شک بارسلونا! بخاطر شناخت زیادی که ازشون داریم و نتیجه های خوبی که این اواخر تو بازی های لیگ و رفت و برگشتی گرفتیم. اما از اونطرف بایرن تیم بسیار قوی هست و از همه مهمتر یه تیم آلمانی!

فعلا همینا مرسی

منتظر بعدیش هستیم

20. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •