این کاملترینه :
Windows 8 Enterprise
ولی بهتره این رو نصب کنید
Windows 8 Pro
ورژنهایی که آخرشون n و kn یا vl داره رو نصب نکنید.
مترو که نه ؛ ولی وین 8 پشتیبانی بهتری از سخت افزارها ارائه میده ، برای من که تموم درایورهارو
خودش شناخته بود.
این کاملترینه :
Windows 8 Enterprise
ولی بهتره این رو نصب کنید
Windows 8 Pro
ورژنهایی که آخرشون n و kn یا vl داره رو نصب نکنید.
مترو که نه ؛ ولی وین 8 پشتیبانی بهتری از سخت افزارها ارائه میده ، برای من که تموم درایورهارو
خودش شناخته بود.
ممنون امین جام می تونیم بگیم که اکثر برند های معروف رو ساپورت می کنه ؟
الان چه چیز های رو ساپورت می کنه ؟
کارت صدا ؟
کارت گرافیک ؟
والا ، قولی نمیتونم بدمولی معمولن کارت صدارو خودش میشناسه ، کارت گرافیک رو هم اگه بشناسه شمـــــا باید
درایور مخصوص کارت خودتون رو حتمن نصب بفرمایید ، چرا که درایورهایی که ویندوز شناسایی میکنه معمولن Third-party
هستش ( اورجینال نیست )
ممنون امین جان
خیلی جالب بود ولی خوب خدایی باورش سخته تو یه dvd
یه طوری جا میشه !!
خواهش میکنم
یه قسمتیش داخله DVD هست ، ولی بخشیش رو هم از طریق آپدیت دریافت میکنید ( که البته بیشتر درایورها پس از آپدیت شناخته میشن )
من نميدونم اينجا چه خبره ولی منکه بلشخص با وين8اينترپرايز نه مشکل شبکه,نه بلوتوثو.....ندارم. همه برنامه های جديد هم روش نصب کردم کامل نصب شد.![]()
من لپ تاپ اچ پی 2012 دارم سری 6
مدل 6180
درایورهای ویندوز 8 اش هست ؟ میتونم این ویندوز رو راحت بدون دردسر نصب کنم ؟
کدوم نسخه اش رو نصب کنم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه 8 که خبری نیست. اگر گرافیک switchable graphics دارین می تونین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوار باشین.
من واسه لنوو Y560 خودم نصب کردم عالی بود. درایور رسمی ATI و دست ساز هست که نسخه WHQL مطمئن ترین نسخه اش هست. می تونین تست کنین.(قبلش راهنماش رو کامل بخونین. Manual)
بقیه موارد مثل برنامه های صدا و اینا مهم نیست اکثرا نصب میشن. یکی دیگه هم باید ببینین میشه درایور چیپست رو نصب کرد یا نه . که باید تست بشه.
در کل، کنار سون یا سیستم عامل فعلی تون نصبش کنین برا تست. ضرری هم نداره.
Last edited by pcsoft; 14-01-2013 at 11:17.
چقدر جا لازم داره برای نصب ؟ یه درایو چند گیگی واسش بزارم ؟
نزدیک 20 گیگ خودش میشه. یه مقداری هم واسه برنامه ها اضافه کنین. من 25 گیگ براش گذاشتم. شما جا بیشتر دارین 30 گیگ بزارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)