به عنوان اولین نفر!
خودت بیشتر چه موزیکی گوش میدی!
هدفونت چیه!؟
هندزفریت چیه!؟
بهترین آهنگ ( بدون کلام ) زندگیت چیه!؟
بهترین خواننده داخلی و خارجی!؟
و اینکه چرا تاپیک موسیقی اینقدر بی رمقه!؟
به عنوان اولین نفر!
خودت بیشتر چه موزیکی گوش میدی!
هدفونت چیه!؟
هندزفریت چیه!؟
بهترین آهنگ ( بدون کلام ) زندگیت چیه!؟
بهترین خواننده داخلی و خارجی!؟
و اینکه چرا تاپیک موسیقی اینقدر بی رمقه!؟
تحسین میکنم این شجاعتت روبه عنوان اولین نفر!
آهنگای بیکلام تخصص منه، فرقی نمیکنه چه سبکی باشه. از آرومترین سبکا بگیر تا شلوغ ترین ها....البته آهنگای باکلام هم زیاد گوش میدم ولی خوب درصد آهنگای بیکلام بیشتره، شاید بشه گفت 65 به 35 هست نسبتشون !خودت بیشتر چه موزیکی گوش میدی!
تا پارسال Hymer DHS 1000 بود که متاسفانه خراب شد. قیمتش فقط 20 تومن بود اما در حد یه هدفون حرفه ای کیفیت داشت. نمایندگی این شرکت (هایمر) در ایران مال دوست داداشم بود که البته بعد از اون جریان بحران اقتصادی حدود 2 سال پیش، شرکتش ورشکست شد و دم و دستگاهش رو جمع کرد، الانم از سایتش اینترنتیش هیچ خبری نیست دیگه.هدفونت چیه!؟![]()
هدفون الانم، یه هدفون مارک Maxima هست که همینجوری از روی عجله خریدمش، چون شدیداً به هدفون نیاز دادشتم. پارسال اوین بار با قسمت 13 تومن خریدمش اما الان قیمتش طرفای 30 تومن هست و فکر نکنم دیگه پیدا بشه. خیلی شانسی دیدم کیفیت اینم نسبت به یه هدفون با این قیمت خیلی خوبه و خدا رو کشر کردم که تونستم با این قیمت یه چیز خوب بخرم.
هندزفری گوشیم رو استفاده میکنم، هندزفری گوشی HTC Sensation XLهندزفریت چیه!؟
No match found !بهترین آهنگ ( بدون کلام ) زندگیت چیه!؟
هیچوقت بهترین آهنگ وجود نخواهد داشت، چون همواره یه سری آهنگا هستن که به یه اندازه واست ارزش دارن و واقعاً نمیشه از بینشون یکی رو انتخاب کرد.
داخلی خیلی گوش نمیدم، اما از علیرضا قمیشی، سالار عقیلی، رضا یزدانی، فرشید اعرابی و یه چنتای دیگه خوشم میاد.بهترین خواننده داخلی و خارجی!؟
خارجی: Sarah Brightman، Andrea Bocelli، گوگوشا (ازبکستانیه، با گوگوش فرق داره)، Jonsi، JES، Justine Suissa و خیلیای دیگه...
بعضیا میگن بخاطر مشغله کاربرا هست، اما من با این استدلال مخالفم.و اینکه چرا تاپیک موسیقی اینقدر بی رمقه!؟
تو بخش موسیقی هم اینو یبار گفتم که اگر دقت کنید، ما همواره داریم در چرخه مشغولیت زندگی میکنیم. از مهر ماه شروع میکنم که مدارس و دانشگاها باز میشن، بهونه ی درسا شروع میشه و موقع امتحانا این بهونه دو برابر میشه، موقع عید نوروز هم همه میرن گردش و بعدش که بر میگردن دوباره موقع امتحانای میان ترم و بعدش پایان ترم میشه. تابستون که شروع میشه، موج تنبلی همزمان باهاش شروع میشه، اینهمه در طول ساز واسه تابستون برنامه میچینی، اما فقط 30% ـش اجرا میشه، بعلاوه اینکه بازم اکثر افراد میرن گردش و تفریح.
نمیگم که کلاً نباید بهونه آورد که مشغول هستیم، چرا، بعضی وقتا این بهونه واقعاً جدیه و صرفاً یه بهونه عادی نیست، اما یکم به خودمون بیایم، گاهی وقتا میتونیم با برنامه ریزی زمان های مشغولیتمون، زمان فراغتمون رو افزایش بدیم، دقیقاً عین عملیات Defragmentation در کامپیوتر میمونه، وقتی یبار هاردتون رو دفرگمنت کنید، یدفعه میبیند کلی فضای خالی آزاد میشه و در شرایطی ممکنه ببینید 2-3 گیگ به فضای خالی هاردتون اضافه میشه.
یکی دیگه از دلایل بی رمقی تاپیکای بخش موسیقی، قوانینی هست که بعد از برگشت این انجمن اضافه شد و خیلیا ناراضین. هممون از وجود این قوانین ناراضی هستیم اما بالاخره لازمه وجود این انجمن در پی سی ورد، رعایت این قوانینه. از طرفی، بنظر من وجود این محدودیتا میتونه کاربرا رو به جنبه های جدیدی از موسیقی آشنا کنه جنبه هایی که کمتر کسی بهشون توجه میکنه. من خودم به شخصه تو سال 2012 نزدیک به 40-50 سبک و زیر سبک جدید تو موسیقی رو کشف کردم که قبلاً نمیشناختمشون، و یا اینکه اونا رو شنیده بودم اما نمیدونستم چه سبکی هستن.
در کل این بحث بی رمقی تاپیکا میتونه دلایل مختلفی داشته باشه، اما بالاخره یه روز این طلسم بی رمقی شکسته میشه.
با تشکر....
ته دیگ نوشت: این نکته رو به دوستان گوشزد بکنم که من موقع نشستن روی صندلی، زیر خودم یه صفحه گرافین گذاشتم، پس تا میتونید باید سوال(درست و حسابی) بپرسید که گرمای صندلی به من برسه، در غیر اینصورت هیچ بلایی سرم نمیاد![]()
Last edited by mestry; 22-01-2013 at 02:56.
سلام بر اقا مجتبی گل (اگه درست گفته باشم)
در صورت امکان یه بیوگرافی مختصر از خودتون بفرمایید
1.ایا قبول دارید بچه های انجمن موسیقی خیلی خیلی تو خودشونن و خیلی کم در انجمن های دیگه فعالیت دارند ؟
2.من بشخصه از جو انجمن موسیقی راضی نیستم ادم وقتی واردش میشه یاد اولین روز خدمت میوفتهانگار همه غریبه اند
و یه چیز دیگه خیلی هوای هم دیگه رو دارند اما اگر یک غریبه وارد جمعشون بشه زیاد تحویلش نمیگیرند قبول میکنید ؟ و علتش چیه
3. به نظر شما یکم قوانین انجمن موسیقی گیج کننده نیست ؟ مثلا در ارتباط با لینک های دانلود یا خواننده های خانم ؟ من بشخصه بار ها به مشکل برخوردم
4.الان ما دوتا انجمن موسیقی داریم یکی در گروه های اجتماعی و یکی انجمن اصلی به نظر شما همین موازی کاری باعث نشده یه مقدار انجمن اصلی ضعیف بشه ؟
ایا بهتر نیست در جهت فعال تر کردن بخش موسیقی گروه اجتماعی بسته بشه ؟
5.ایا اهل موسیفی پاپ هستی ؟ بهترین خواننده این سبک از نظر شما
6.الترناتیو راک چطور ؟ ایا گروه اسنو پاترول رو میشناسی ؟ اگه میشناسی علت ناشناخته بودنش نزد ایرانی ها چیه
7.میدونم اهل سریالی چه سریال های رو تا حالا دیدی و بهترینش چی بوده (امیدوارم نگی لاست)
فعلا همین ها رو زحمتش رو بکش تا من یه دوری بزنم بیام
با تشکر از شما
سلام بر اقا مجتبی گل (اگه درست گفته باشم)
توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟
اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم کشور باشه؟
چه نوع سبك موسبيقي رو ميپسنديد؟
وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟
بهترین خبری که دوس داری بشنوی چیه؟
زیباترین جمله از نظر شما؟
اگر بخواید به هوش خودتون یه نمره بدید چه نمره ای میدید ؟![]()
سلام ملیکم!
رستگاری رو در چه میبینی؟
تیپ میپ چی می زنی؟ شلوار جین هم خوشت میاد؟
مامان؟
ماشین بدون ضبط پخش کننده موسیقی رو به چی تشبیه می کنی؟
با شب سرد بارانی حال می کنی؟
آسم میلان یا اَنتر میلان؟
از خرگوس قهوه ای خوشت میاد؟
نظرت در مورد اینکه من بعد از 5 سال ثبت نامم در این فروم فهمیدم اسم اینجا پی سی ورلد هستش نه پی سی ورد چیه؟؟؟
Last edited by Aref_2008; 22-01-2013 at 13:32.
تا حالا عاشق شدی ؟ اگه شدی تعریف کن از خاطره ش ؟
آدم عاشق باشه خوبه یا بده ?
در مورد عشق چه نظرهایی داری ؟
آدما چجوری عاشق میشن معمولا" ؟
چرا آدما عاشق میشن ؟
عشق فرزند به مادر ، عشق مادر به فرزندش ، عشق پدر ، عشق به خواهر یا برادر .... اینها چه فرقی دارند با عشق بین زن و مرد یا پسر و دختر (عاشق و معشوق ) ؟
عشق به وطن چیه ؟
به عشقِ غیر زمینی (عرفانی) هم ایتقاد داری ؟
چه چیزِ معشوق بیشتر تاثیر داره در عاشق شدنِ عاشق ؟ (چهره ، اخلاق و .... ؟)
اگه عاشق بشی به طرف نرسی چجوری کنار میای با این قضیه ؟
یک آهنگ بیکلامِ عاشقانه همین الان معرفی کن ... یا اگه دوست داشتی چندتا معرفی کن .
این بود سوالات عشقی من... !![]()
Last edited by Ice Pain; 22-01-2013 at 15:49.
سلام برادر معظم وعالی مقام مجتبی عزیز
راستش خیلی از انجمن موسیقی بازدیدنمیکنم. ولی بچه های این انجمن رو دوست دارم
فکرمیکنم یکم کمرنگ میزنین نظر شماچیه؟
متولد چه ماهی هستی؟
شجریان یا افتخاری؟
فرهاد مجیدی یا علی کریمی؟
به موسیقی مملکتت از 20 نمره چند و میدی؟
دلت میخواد چکاره باشی؟(شغل)
ارادتمند شما و دوستداران هنروهنرمندان
Mali.sh![]()
نمره نمیتونم بدم، اما از هوش و استعدادم کاملاً مطمئنم. مشکل یه عامل مزاحمی هست بنام تنبلی که نمیذاره از هوشم استفاده کنم.
اغلب مردم جهان هوش خیلی خوبی دارن، ولی باید جون بکنی تا اون هوش و استعداد رو از درونت بکشی بیرون !
نظرم اینه که تو این چند سال همش بخاطر عوامل بیگانه این حقیقت ازت پنهان مونده بود، همش کار اون شیاطین بزرگه
هرچند که بنظرم تو فارسی باید بنویسنش پی سی ورد، حرف L خونده نمیشه، فقط اون ته حلق یه صدایی شبیه L وجود داره تو تلفظ کلمه World !
با تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)