تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 47 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به عنوان اولین نفر!
    خودت بیشتر چه موزیکی گوش میدی!
    هدفونت چیه!؟
    هندزفریت چیه!؟
    بهترین آهنگ ( بدون کلام ) زندگیت چیه!؟
    بهترین خواننده داخلی و خارجی!؟
    و اینکه چرا تاپیک موسیقی اینقدر بی رمقه!؟

2. 7 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

به عنوان اولین نفر!
    تحسین میکنم این شجاعتت رو

خودت بیشتر چه موزیکی گوش میدی!
    آهنگای بیکلام تخصص منه، فرقی نمیکنه چه سبکی باشه. از آرومترین سبکا بگیر تا شلوغ ترین ها....البته آهنگای باکلام هم زیاد گوش میدم ولی خوب درصد آهنگای بیکلام بیشتره، شاید بشه گفت 65 به 35 هست نسبتشون !

هدفونت چیه!؟
    تا پارسال Hymer DHS 1000 بود که متاسفانه خراب شد. قیمتش فقط 20 تومن بود اما در حد یه هدفون حرفه ای کیفیت داشت. نمایندگی این شرکت (هایمر) در ایران مال دوست داداشم بود که البته بعد از اون جریان بحران اقتصادی حدود 2 سال پیش، شرکتش ورشکست شد و دم و دستگاهش رو جمع کرد، الانم از سایتش اینترنتیش هیچ خبری نیست دیگه.
    هدفون الانم، یه هدفون مارک Maxima هست که همینجوری از روی عجله خریدمش، چون شدیداً به هدفون نیاز دادشتم. پارسال اوین بار با قسمت 13 تومن خریدمش اما الان قیمتش طرفای 30 تومن هست و فکر نکنم دیگه پیدا بشه. خیلی شانسی دیدم کیفیت اینم نسبت به یه هدفون با این قیمت خیلی خوبه و خدا رو کشر کردم که تونستم با این قیمت یه چیز خوب بخرم.
    هندزفریت چیه!؟
    هندزفری گوشیم رو استفاده میکنم، هندزفری گوشی HTC Sensation XL

بهترین آهنگ ( بدون کلام ) زندگیت چیه!؟
    No match found !
    هیچوقت بهترین آهنگ وجود نخواهد داشت، چون همواره یه سری آهنگا هستن که به یه اندازه واست ارزش دارن و واقعاً نمیشه از بینشون یکی رو انتخاب کرد.

بهترین خواننده داخلی و خارجی!؟
    داخلی خیلی گوش نمیدم، اما از علیرضا قمیشی، سالار عقیلی، رضا یزدانی، فرشید اعرابی و یه چنتای دیگه خوشم میاد.

خارجی: Sarah Brightman، Andrea Bocelli، گوگوشا (ازبکستانیه، با گوگوش فرق داره)، Jonsi، JES، Justine Suissa و خیلیای دیگه...

و اینکه چرا تاپیک موسیقی اینقدر بی رمقه!؟
    بعضیا میگن بخاطر مشغله کاربرا هست، اما من با این استدلال مخالفم.
    تو بخش موسیقی هم اینو یبار گفتم که اگر دقت کنید، ما همواره داریم در چرخه مشغولیت زندگی میکنیم. از مهر ماه شروع میکنم که مدارس و دانشگاها باز میشن، بهونه ی درسا شروع میشه و موقع امتحانا این بهونه دو برابر میشه، موقع عید نوروز هم همه میرن گردش و بعدش که بر میگردن دوباره موقع امتحانای میان ترم و بعدش پایان ترم میشه. تابستون که شروع میشه، موج تنبلی همزمان باهاش شروع میشه، اینهمه در طول ساز واسه تابستون برنامه میچینی، اما فقط 30% ـش اجرا میشه، بعلاوه اینکه بازم اکثر افراد میرن گردش و تفریح.
    نمیگم که کلاً نباید بهونه آورد که مشغول هستیم، چرا، بعضی وقتا این بهونه واقعاً جدیه و صرفاً یه بهونه عادی نیست، اما یکم به خودمون بیایم، گاهی وقتا میتونیم با برنامه ریزی زمان های مشغولیتمون، زمان فراغتمون رو افزایش بدیم، دقیقاً عین عملیات Defragmentation در کامپیوتر میمونه، وقتی یبار هاردتون رو دفرگمنت کنید، یدفعه میبیند کلی فضای خالی آزاد میشه و در شرایطی ممکنه ببینید 2-3 گیگ به فضای خالی هاردتون اضافه میشه.

یکی دیگه از دلایل بی رمقی تاپیکای بخش موسیقی، قوانینی هست که بعد از برگشت این انجمن اضافه شد و خیلیا ناراضین. هممون از وجود این قوانین ناراضی هستیم اما بالاخره لازمه وجود این انجمن در پی سی ورد، رعایت این قوانینه. از طرفی، بنظر من وجود این محدودیتا میتونه کاربرا رو به جنبه های جدیدی از موسیقی آشنا کنه جنبه هایی که کمتر کسی بهشون توجه میکنه. من خودم به شخصه تو سال 2012 نزدیک به 40-50 سبک و زیر سبک جدید تو موسیقی رو کشف کردم که قبلاً نمیشناختمشون، و یا اینکه اونا رو شنیده بودم اما نمیدونستم چه سبکی هستن.
    در کل این بحث بی رمقی تاپیکا میتونه دلایل مختلفی داشته باشه، اما بالاخره یه روز این طلسم بی رمقی شکسته میشه.

با تشکر....

ته دیگ نوشت: این نکته رو به دوستان گوشزد بکنم که من موقع نشستن روی صندلی، زیر خودم یه صفحه گرافین گذاشتم، پس تا میتونید باید سوال(درست و حسابی) بپرسید که گرمای صندلی به من برسه، در غیر اینصورت هیچ بلایی سرم نمیاد
    Last edited by mestry; 22-01-2013 at 02:56.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر اقا مجتبی گل (اگه درست گفته باشم)

در صورت امکان یه بیوگرافی مختصر از خودتون بفرمایید

1.ایا قبول دارید بچه های انجمن موسیقی خیلی خیلی تو خودشونن و خیلی کم در انجمن های دیگه فعالیت دارند ؟

2.من بشخصه از جو انجمن موسیقی راضی نیستم ادم وقتی واردش میشه یاد اولین روز خدمت میوفته انگار همه غریبه اند
    و یه چیز دیگه خیلی هوای هم دیگه رو دارند اما اگر یک غریبه وارد جمعشون بشه زیاد تحویلش نمیگیرند قبول میکنید ؟ و علتش چیه

3. به نظر شما یکم قوانین انجمن موسیقی گیج کننده نیست ؟ مثلا در ارتباط با لینک های دانلود یا خواننده های خانم ؟ من بشخصه بار ها به مشکل برخوردم

4.الان ما دوتا انجمن موسیقی داریم یکی در گروه های اجتماعی و یکی انجمن اصلی به نظر شما همین موازی کاری باعث نشده یه مقدار انجمن اصلی ضعیف بشه ؟
    ایا بهتر نیست در جهت فعال تر کردن بخش موسیقی گروه اجتماعی بسته بشه ؟

5.ایا اهل موسیفی پاپ هستی ؟ بهترین خواننده این سبک از نظر شما

6.الترناتیو راک چطور ؟ ایا گروه اسنو پاترول رو میشناسی ؟ اگه میشناسی علت ناشناخته بودنش نزد ایرانی ها چیه

7.میدونم اهل سریالی چه سریال های رو تا حالا دیدی و بهترینش چی بوده (امیدوارم نگی لاست)

فعلا همین ها رو زحمتش رو بکش تا من یه دوری بزنم بیام
    با تشکر از شما

5. 11 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟

اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم کشور باشه؟

چه نوع سبك موسبيقي رو ميپسنديد؟

وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟

بهترین خبری که دوس داری بشنوی چیه؟

زیباترین جمله از نظر شما؟

اگر بخواید به هوش خودتون یه نمره بدید چه نمره ای میدید ؟

7. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ملیکم!

رستگاری رو در چه میبینی؟

تیپ میپ چی می زنی؟ شلوار جین هم خوشت میاد؟

مامان؟

ماشین بدون ضبط پخش کننده موسیقی رو به چی تشبیه می کنی؟

با شب سرد بارانی حال می کنی؟

آسم میلان یا اَنتر میلان؟

از خرگوس قهوه ای خوشت میاد؟

نظرت در مورد اینکه من بعد از 5 سال ثبت نامم در این فروم فهمیدم اسم اینجا پی سی ورلد هستش نه پی سی ورد چیه؟؟؟
    Last edited by Aref_2008; 22-01-2013 at 13:32.

9. این کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

تا حالا عاشق شدی ؟ اگه شدی تعریف کن‌ از خاطره ش ؟

آدم عاشق باشه خوبه یا بده ?

در مورد عشق چه نظرهایی داری ؟

آدما ‌چجوری عاشق میشن معمولا" ؟

چرا آدما عاشق میشن ؟

عشق فرزند به مادر ، عشق مادر به فرزندش ، عشق پدر ، عشق به خواهر یا برادر .... اینها چه فرقی دارند با عشق بین زن و مرد یا پسر و دختر (عاشق و معشوق ) ؟

عشق به وطن چیه ؟

به عشقِ غیر زمینی‌ (عرفانی) هم ایتقاد داری ؟

چه چیزِ معشوق بیشتر تاثیر داره در عاشق شدنِ عاشق ؟ (چهره ، اخلاق و .... ؟)

اگه عاشق بشی به طرف نرسی چجوری کنار میای با این قضیه ؟

یک آهنگ بیکلامِ عاشقانه همین الان معرفی کن‌ ... یا اگه دوست داشتی چندتا معرفی کن‌ .

این بود سوالات عشقی‌ من... !
    Last edited by Ice Pain; 22-01-2013 at 15:49.

11. این کاربر از Ice Pain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

علیک سلام داداش....بله، اسمم مجتبی هست !

در صورت امکان یه بیوگرافی مختصر از خودتون بفرمایید
    اینم از اتوبیوگرافی مختصر:
    مجتبی هستم، 19 سالی هست که دارم نفس میکشم.
    ترم 4 رشته IT دانشگاه تهران، البته خیلی دوست داشتم برم ریاضی محض چون عشق اول من بین تمام دروس بی شک ریاضی هست.
    آرامش رو بینهایت دوست دارم، علت اصلی علاقه من به موسیقی بیکلام هم همینه. اغلب آدم کم حرفی هستم اما تو خانواده همه میگن که یدفه یه تیکه قلمبه میپرونم، نمیدونم والا، من بی تقصیرم : دی

1.ایا قبول دارید بچه های انجمن موسیقی خیلی خیلی تو خودشونن و خیلی کم در انجمن های دیگه فعالیت دارند ؟
    بستگی داره کدوما رو بگی. کاربرای فعال قدیمی انجمن موسیقی کم پیدا شدن واسه همین احساس میشه که تو خودشونن، اما بقیه بچه ها رو دیدم که تو انجمنای دیگه هم پست میدن، بخصوص انجمن ورزش، فیلم، گیم و ادبیات و ... . خود مدیرای موسیقی (کوروش و مهران) دیگه واسه خودشون آوازه ای دارن تو انجمن، جزو سلبریتی ها حساب میشن اما من خودم تا حدودی تو خودم هستم، بیشتر به طبع آروم و کم حرفم برمیگرده، کمتر پست میدم، ولی به انجمنای مختلف سر میزنم و پستای بچه ها رو میخونم !
    2.من بشخصه از جو انجمن موسیقی راضی نیستم ادم وقتی واردش میشه یاد اولین روز خدمت میوفته انگار همه غریبه اند
    و یه چیز دیگه خیلی هوای هم دیگه رو دارند اما اگر یک غریبه وارد جمعشون بشه زیاد تحویلش نمیگیرند قبول میکنید ؟ و علتش چیه
    خوب یکی از دلایل این میتونه مشارکت کم کاربرا تو بحثا باشه. خیلی از رفاقتا و صمیمیتا از همین بحثای توی تاپیکا شروع بشه، البته بحثای درست و حسابی، نه اینکه بشینید دعوا کنید و تو سر و کله همدیگه بزنید آخرش همه قهر کنن
    با مدیرای انجمن موسیقی حرف میزنم که دم در ورودی انجمن موسیقی یه چنتا مامور خوش آمدگویی بذارن تا کسی احساس غربت نکنه
    اما در کل تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم، الان که بهش فکر کردم نظرم اینه که هم باهاش موافقم و هم مخالفم.

3. به نظر شما یکم قوانین انجمن موسیقی گیج کننده نیست ؟ مثلا در ارتباط با لینک های دانلود یا خواننده های خانم ؟ من بشخصه بار ها به مشکل برخوردم
    از چه نظر گیج کننده ؟
    خیلی صاف و ساده بعد از خارج شدن پی سی ورد از شــیلتـر، قانون ممنوعیت قراردادن لینک دانلود ویدیو، آهنگای خوانندگان زن و همچنین لس انجلسی اضافه شد که دلیلشم فقط و فقط برای ادامه حیات این انجمنه، اگه این قانون رو برداریم، مجبوریم انجمن موسیقی رو حذف کنیم ؟ حالا بنظر شما آیا این حالت بهتره یا اینکه کلاً انجمن موسیقی نباشه ؟!
    این نکته رو تو پست قبلیم هم اشاره کردم، ایندفعه با یه بیان دیگه اشاره میکنم: در ریاضیات وقتی شما بیای یه عدد خیلی خیلی بزرگی مثل n رو از بینهایت کم کنی، حاصل چی میشه ؟ جواب اینه که حاصل این تفریق همچنان بینهایت هست. موسیقی هم یک دنیای بینهایتی از زیبایی ها ـست، با حذف خوانندگان زن و لس آنجلسی از این دنیا، همچنان بینهایت زیبایی درون این دنیا وجود خواهد داشت.

4.الان ما دوتا انجمن موسیقی داریم یکی در گروه های اجتماعی و یکی انجمن اصلی به نظر شما همین موازی کاری باعث نشده یه مقدار انجمن اصلی ضعیف بشه ؟
    ایا بهتر نیست در جهت فعال تر کردن بخش موسیقی گروه اجتماعی بسته بشه ؟
    اون گروه اجتماعی رسمی نیست و فقط پاتوقیه برای بروبچ موسیقی، البته کاربرای دیگه هم میتونن توش عضو بشن و یکی از روشای صمیمی شدن با کاربرای موسیقی همین گروه هست.
    این گروه موقع بسته شدن انجمن موسیقی درست شد تا بصورت موقت کار انجمن موسیقی رو پیش ببره، اما بعد از افتتاح انجمن موسیقی، این گروه تبدیل شد به مجموعه ای از خاطرات دوران آوارگی بروبچ موسیقی (طبق تعریف کوروش ) و بچه ها با خیال راحت در مورد موضوعای مختلف اینجا گپ میزنن، پس هدف اصلی این گروه، موزای کاری با انجمن موسیقی نیست، فقط بعنوان یه میزگرد خودمونی هست !

5.ایا اهل موسیفی پاپ هستی ؟ بهترین خواننده این سبک از نظر شما
    آره، پاپ هم گوش میدم. ولی بستگی داره کدوم زیرسبکش رو بگی. زیرشاخه های مورد علاقه من از موسیقی پاپ اینا هستن: Dream pop, synthpop, futurepop, electropop, powerpop, Pop/Rock و خود پاپ معمولی.
    یکی از خواننده های مورد علاقمو تو این سبک تو پست قبلیم گفتم، همون خانوم گوگوشا هست، آلبوم 2012 بسیار بسیار زیبا ـست، بخصوص ترکی بنام I'm Alive داره که هروقت اینو گوش میدم، تک تک موهای بدنم سیخ میشن.
    اینم چنتا دیگه از گروهای مورد علاقم تو پاپ: The New Division, VNV Nation, Memoryhouse و یه سریای دیگه که الان حضور ذهن ندارم.
    بهترین رو نمیتونم انتخاب کنم !

6.الترناتیو راک چطور ؟ ایا گروه اسنو پاترول رو میشناسی ؟ اگه میشناسی علت ناشناخته بودنش نزد ایرانی ها چیه
    بلی، آلترنتیو راک هم گوش میدم. اسنو پاترول رو میشناسم اما خیلی نرفتم سراغ کاراشون، همش فراموش میکنم برم همه آهنگاشونو بگیرم. در مورد علت ناشناخته بودن گروهای موسیقی بین ایرانیا، همینو بگم که تو ایران موسیقی بر اساس یه Mainstream میچرخه، ملت هم به خودشون زحمت نمیدن از این حد فراتر برن. کافیه دوتا سایت ایرانی معروف در زمینه موسیقی راک از این گروه مطلب منتشر کنن، اونوقت ببین بعد از 1 ماه چقد طرفدار تو ایران پیدا میکنن.

7.میدونم اهل سریالی چه سریال های رو تا حالا دیدی و بهترینش چی بوده (امیدوارم نگی لاست)
    من حاظرم بعنوان یه ترو/ریست شناخته بشم اما بعنوان طرفدار لاست شناخته نشم، در این حد از این سریال بدم میاد و پشیمونم که چرا نشستم این سریالو دیدم !
    منظورت از سریال رو، سریالای آمریکایی در نظر میگیرم، چون سریالای انیمه ای هم زیاد میبینم ولی اونا رو الان اینجا نمینویسم.
    اینا سریالای محبوب من هستن:
    Fringe
    The Mentalist
    Suits
    Numb3rs
    The Big Bang Theory
    Person Of Interest
    The Event (شاید از این گزینه تعجب کنید، اما واقعاً این سریالو دوست داشتم و واقعاً حیف شد بع داز پخش فصل اولش کنسل شد، حداقل از خیلی از سریالای چیپ الان بهتر بود)
    Sherlock (جدیده که داره از ب/ی ب/ی سی پخش میشه)

فعلا همین ها رو زحمتش رو بکش تا من یه دوری بزنم بیام
    با تشکر از شما
    مخلصیم...

13. 10 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سلام برادر معظم وعالی مقام مجتبی عزیز
    راستش خیلی از انجمن موسیقی بازدیدنمیکنم. ولی بچه های این انجمن رو دوست دارم
    فکرمیکنم یکم کمرنگ میزنین نظر شماچیه؟
    متولد چه ماهی هستی؟
    شجریان یا افتخاری؟
    فرهاد مجیدی یا علی کریمی؟
    به موسیقی مملکتت از 20 نمره چند و میدی؟
    دلت میخواد چکاره باشی؟(شغل)
    ارادتمند شما و دوستداران هنروهنرمندان
    Mali.sh

15. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر داش حمید گل !
    توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟
    میشینم یه گوشه و آهنگ گوش میدم، کتاب میخونم (حوصله رمان و شعر و این چیزا رو ندارم، اگه حس کتاب بیاد، معمولاً میرم سراغ کتابای علمی، بخصوص ریاضی)، تو خونه ول میچرخم و صدبار یخچال رو چک میکنم بلکه یه چیزی پیدا بشه بخورم بعضی وقتا هم تو اوقات بیکاری میشینم فکر میکنم که قبلنا چه کارایی بوده که ناتموم موندن و سعی میکنم تمومشون کنم. توی اینترنت هم خیلی میچرخم، یه دفه کلید میکنم رو یه موضوع خاص و اجدادشو از تو نت میکشم بیرون
    اگر قرار باشه یه مسافرت بری دلت میخواد کدوم کشور باشه؟
    یکی از جاهایی که دوست دارم برم، منطقه ای بنام ماچو پیکچو (سرچ کنید Machu Picchu) در پِرو هست، خیلی طبیعت زیبایی داره. همچنین کشور ژاپن، هم تکنولوژی و امکانات بالا، هم فرهنگ جدید و عجیب و هم طبیعت بسیار زیبا داره.
    چه نوع سبك موسبيقي رو ميپسنديد؟
    چنتا پست بالاتر نوشتم. اغلب موسیقی بیکلام از سبکای مختلف...
    میتونم سبک و زیر سبکا رو بنویسم، ولی طولانی میشه، اگه دوست دارید بنویسم، ندا بدید لیستشون کنم !

وقتی عصبانی میشی چی یا کی یاچه کاری بهت آرامش میده؟
    عصبانیت من به شدت خطرناکه، خودم هم میترسم عصبانی بشم، چون واقعاً بعضی وقتا تو عصبانیت یه فکرایی به سرم میزنه که باورم نمیشه دارم به این چیزا فکر میکنم.
    معمولاً دراز میکشم رو تخت خوابم و آهنگ گوش میدم. یه آهنگ سیفمونیک بلک متال هست از Dimmu Borgir که اغلب اونو تو همچین موقع هایی گوش میدم، به شدت خشن و گوش خراش هست، ولی من جزو آهنگای مورد علاقمه. اسمش Sorgens kammer - Del II هست، اگه تحمل بلک متال رو داری، برو سراغش در غیر اینصورت بیخیالش شو

بهترین خبری که دوس داری بشنوی چیه؟
    یه اینترنت پرسرعت و نامحدود همراه هاردی با کلی فضای خالی میخوام شیره اینترنت رو خشک کنم

زیباترین جمله از نظر شما؟
    جملات زیبای زیادی شنیدم، این یکی از قشنگتریناش بود:
    Make the history, or you will be the history

اگر بخواید به هوش خودتون یه نمره بدید چه نمره ای میدید ؟
    نمره نمیتونم بدم، اما از هوش و استعدادم کاملاً مطمئنم. مشکل یه عامل مزاحمی هست بنام تنبلی که نمیذاره از هوشم استفاده کنم.
    اغلب مردم جهان هوش خیلی خوبی دارن، ولی باید جون بکنی تا اون هوش و استعداد رو از درونت بکشی بیرون !

17. 8 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ملیکم!
    و ملیکم السلام

رستگاری رو در چه میبینی؟
    در اینکه رستگار بشی : دی

رستگاری رو در این میبینم: همونطور که انسان بدنیا اومدی، بتونی انسان هم از دنیا بری !

تیپ میپ چی می زنی؟ شلوار جین هم خوشت میاد؟
    تو بخش عکاسی یه تاپیک هست که کابرا توش عکساشونو میذارن. اگه اشتباه نکنم تو صفحه 3-4 بود که عکسامو گذاشتم، میتونی بری ببینی چه تیپی میزنم.
    شلوار جین خوشم میاد، در عین حال با پارچه ای هم حال میکنم، ولی از بچگی با شلوار کتان حال نمیکردم، نمیدونم چرا.

اغلب تیپ اسپرت میزنم، ولی خوب تیپ خودم تیپ بچه مثبتاس

مامان؟
    زنگ رو اشتباه زدی، زنگ پایینی مال خونتونه

ماشین بدون ضبط پخش کننده موسیقی رو به چی تشبیه می کنی؟
    به زنبور بی عسل

با شب سرد بارانی حال می کنی؟
    خفناک حال میکنم....

آسم میلان یا اَنتر میلان؟
    هیچکدوم. دیگه هیچ تیمی رو تشویق نمیکنم، فقط دوست دارم خودم فوتبال بازی کنم !

از خرگوس قهوه ای خوشت میاد؟
    جالبه، ولی به قشنگی سفید نیست...

نظرت در مورد اینکه من بعد از 5 سال ثبت نامم در این فروم فهمیدم اسم اینجا پی سی ورلد هستش نه پی سی ورد چیه؟؟؟
    نظرم اینه که تو این چند سال همش بخاطر عوامل بیگانه این حقیقت ازت پنهان مونده بود، همش کار اون شیاطین بزرگه
    هرچند که بنظرم تو فارسی باید بنویسنش پی سی ورد، حرف L خونده نمیشه، فقط اون ته حلق یه صدایی شبیه L وجود داره تو تلفظ کلمه World !

با تشکر...

19. 6 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •