سلام بچه ها مگه تحریم های امریکا برای مبایل و گوشی لغو نشد پس چرا هنوز پلی استو رو نمیشه استفاده کرد
سلام بچه ها مگه تحریم های امریکا برای مبایل و گوشی لغو نشد پس چرا هنوز پلی استو رو نمیشه استفاده کرد
یه نمه طول میکشه تا اعمال بشه
نامردا یکی دو تا نیست که تحریم کردند و ضمنا کلیدی هم برای همه تحریما نذاشتند که با زدنش یهو همه برداشته بشه !
سلام بچه ها من یه جا دیدم نوشتن که این گوشی otgساپورت نمیکنه ولی یه جای دیگه دیدم نوشتن ساپورت میکنه خودمم فکر میکردم که ساپورت کنه حالا ساپورت میکنه یا نمیکنه
سلام
دوستان چطوری با این گوشی اس ام اس فارسی می فرستید؟ برای خوندن اس ام اس فارسی مشکل ندارم اما کیبرد برام فارسی نمی شه.
سئوال دیگه اینکه Check Spell رو توی Setting غیر فعال کردم اما بازم موقع تایپ اس ام اس کلمه های پیشفرض رو میاره. راهی هست که غیر فعال شه؟
از smart keyboard استفاده کن
دیدین این رو میدن 1080 ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که تموم شده. ما که ۱۳۵۰ خریدیم خوشحالم بودیم تا الان. :|
با قیمت فعلی ارزش خرید بالایی داره. مثل اینکه ۱۱۰۰ و خورده ای - ۱۲۰۰ پیدا میشه. خیلی از اس ۳ ارزون تره و در عین حال خیلی هم چیزی کم نداره.دوربین رو من شنیدم در حد اس3 هست. و باتری گویا ضعیفه
اما با این وجود آیا ارزش خرید نداره؟
راستی دوستان اگر تمامی گوشی ها تحت نظارت الجی و با استاندارد های این شرکت تولید بشه تفاوتی می کنه که برای کجا باشه؟
ممنون
دوربینش در حد اس ۳ نیست. مخصوصا توی Indoor اصلا خوب نیست. ولی باتریش خیلی خوبه. (هر چند از اس ۳ ضعیف تره)
از نظر من تفاوتی نداره و تا الان هم توی تمام گوشی هایی که دیدیم هیچ فرقی نبوده بین محل ساخت ها. توی ایران اکثرا کره عرضه شده.
تتا جایی که من می دونم ساپورت نمی کنه! اما با ریختن کاستوم رام، otg هم مثل هلو ساپورت می شه!
بچه ها خسته نباشید
یه سوالی داشتم اون هم این که گفته میشه این گوشی خیلی سریع داغ میکنه حتی تو وب گردی های ساده و اینکه صفحه پشت گوشی مستعده خط و شکستنه آیا حقیقت داره ؟
چون به شدت علاقه مند به خریدش شدم و اولش میخواستم Xperia SP بخرم .
نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)